.

.

dimarts, 26 d’abril del 2011

Ja ho tenim ahi!!!

Xiquets ja esta el tema ahi!! este diumenge debut de ONDARA TRI-ESPORT en un triatlò, ja vorem jaa els nyervits seran de xavo!! pero sobre tot hi ha que disfrutar...

Com quedem? hora, lloc, cotxes...

dimarts, 19 d’abril del 2011

INSCRIPCIÓ PER LA VALENCIA TRIATLON 2011

Informar que fins la setmana que ve queda de plaç per inscriure en la valencia triatlo en descompte.

abans de 1 de maig

Sprint 30 € federats i 45 € els no federats
Olímpico 35 € federats i 45 € els no federats

Despres de 1 de maig

Sprint 40€ federats i 50 € els no federats
Olímpico 45 € federats i 55 € els no federats

Hi han ja 438 inscrits, al pas que va igual en el mes de juny ja no queden places, així que igual val la pena inscriures ara si tens clar que vols anar perque de tota forma per poder anar, s'ha de inscriure varios mesos abans.
Jo ho fare la setmana que ve i Morera i Pep crec que tb, si voleu el link es:

http://www.valenciatriatlon.es/esp/inscripcion.php


dilluns, 11 d’abril del 2011

VOLTA A PEU EL VERGER 2011



Selecció de fotos del participants de ONDARA TRI-ESPORT en la tercera prova del circuit de la Marina 2011, la volta a peu de Verger, amb un dia de calor record on patirem el que no esta escrit per poder acabar la prova.





PRIMER TRI-SIMULACRE

El diumenge despres de la pallisa de calor de la cursa a Verger, ens vam aventurar alguns a fer el primer simulacre de triatló del club, no eren els unics locos perque tb estaven fent el mateix els de Multiesport. Natació: cadascu va nadar el que va voler pero sobre uns mil metres uns un poc mes altres algo menys , i dos locos se van tirar sense neopre jeje, que bragats estan. Ciclisme: vam practicar algo la trancisico per mi un desastre pero be jeje, la volteta va estar molt be, vam pujar les planes després Xabia, Gata, Ondara i Denia, uns 35 km per ahi, semblavem algo serio amb els monos nous, jeje, fer mencio especial a Miguel que no te gens de experiencia amb la bici i es va portar com un campió. Running: Es va notar que vam fer Verger el dia abans estavem morts aixi i tot vam fer 7 km a 4:40 . Despres els millors ens vam quedar a fer-nos un cervessot de 50cl. que va entrar com si res, els altres mindunguis se la van pirar de por a la Dona, jejeje en definitiva una jornada genial que hi ha que repetir una vegada al mes mínim.

dilluns, 4 d’abril del 2011

PROXIM DEBUT DE ONDARA TRI-ESPORT EN UN TRIATLÓ


Ja estem inscrits al nostre debut com a club en una prova de triatló, de segur alguns participants del club experimentats faran un bon paper en la prova, els demes anirem a pasar-ho be intentant controlar els nervis que de segur no sera gens facil.