.

.

dilluns, 27 de juny del 2011

FINDE VARIADET




Varies competis per tot arreu i ONDARA TRI-ESPORT escampadeta per ahi compentit a varios fronts, per un costat curses a peu i per l'altre travesies a nado.


Per a travesies el nostre amic Estanis que no esta molt be la veritat i el tio va i fa la travesia de cullera... 10 km uff de pensar-ho hem canse, amb ell el nostre amic Pakito Alberola que va fer 3 en la seva categoria un animal el tio.


Altra travesia la de la nova incorporació del club, la nostra Isabel que va fer la travesia de Torrevieja fent 5 de la seva categoria, una lluitadora com ninguna.


Despres de running un quants anarem el dissabte a fer la de Villalonga i el nostra maquina de correr va i fa segon i se queda tant panxo i mira que feia calor.



El diumenge la resta anaren a Bellreguard el poble de la nostra nenaza principal i com van sobrats la majoria anaren en bici feren la cursa i sen tornaren en bici tb.


Finde variadet ara ja esta be de tant de sport i el divendres de sopadeta ....

divendres, 24 de juny del 2011

NOVA COMANDA DE EQUIPATGES.



Degut a la nova incorporació de nous socis del club ONDARA TRI-ESPORT, es te que fer un nova comanda de equipatges, si els que ja sou membres voleu alguna pesa de roba, que no esta dissenyada com una camiseta de prunina o un xandall etc.. ho teniu que dir amb temps perquè ens la dissenyen, els preus i les prendes disponibles estan en la web: http://www.champ-sys.es/
preus:
Mono 88 euros
Maillot 37 euros
Recordem que per ser membre de ONDARA TRI-ESPORT sols hi ha que fer un pago únic de 28 euros, en concepte de despesa del club de papeleo i de cota de inscripció del club a la federació anualment i que la resta de despesa personals els abona cadascú ... equipatges, federació, competicions etc. (sempre intentem compartir despesa de desplaçament).

Tenim una subvenció del ajuntament en la piscina d'Ondara del 60% del Bono anual piscina+gym, que s'ha de fer efectiu abans de que acabe este mes.

Per fer-se soci i poder fer el comanda deuràs de donar estes dades:

NOM
COGNOMS
DIRECCIÓ
C. POSTAL
POBLACIÓ
DNI
DATA NAIXEMENT
EMAIL
NUM. MOVIL.

TALLA DE ROBA I PRENDES QUE VOLS
NOM QUE VOLS QUE APAREGA EN EL MONO.

ABONAR ELS 28 EUROS + EL IMPORT DEL 100% DELS EQUIPATGES QUE VOLS.

TOT AIXO PORTAR-HO A LA OFICINA DE PEP EL MES AVIAT POSSIBLE.






SI ES VOLEU APUNTAR PER EL ANY QUE VE, FEU LA COMANDA E INSCRIPCIÓ AQUEST ANY, QUE EL QUE VE NO SE SI FAREM COMANDA.

BE JA ESTA TOT EL ROLLO SOLTAT. ALAA









dimecres, 15 de juny del 2011

TRI-SOPAR+FESTETA EL DIVENDRES DIA 1 DE JULIOL



PER FI HI HA TRI-SOPAR, EL DIA 1 DE JULIOL EL LLOC PER DETERMINAR, LA LOCALITAT DENIA.


A veure de moment que jo sepa per el sopar som:


Pep, SergiT, SergiS, Tomas, Estanis, Ferran, Vicent, Mallol, Cano i jo.... que confirmen tant si venen com si no la resta de la gent i aixi el nostre amic Ferran que faja la reserva..

dilluns, 13 de juny del 2011

I TRIATLON CROSS DE SANTA POLA




Debut en un triatló cross i ja que debutàvem pues anem a un lloc on organitzen de lujo i aixo com no pot ser en altre lloc es en Santa Pola, Aixi que com esta lluntet pues a matinar, en companyia Isabel de la nova component del club, ens vam anar cap allà tot era una rissa i un caxondeo fins que el speaker va dir preparados listos yaaa.. i alaa a nadar però aquesta vegada crec jo amb algo mes de experiència i amb menys nervis cadascú en el seu nivell va anar arribant a boxes a per la bici de muntanya desprès de nadar 1000 m, el circuit de la bici faci-let i ràpid per ser de muntanya, jo almenys vaig disfrutar molt, una vegada acabat el tema tocava deixar el que quedava fent la cursa a peu per el passeig marítim, com no, va arribar el nostre Sergi per davant perquè no corre el tio volaa jeje va i fa el 3 millor temps el apartat de córrer, en acabar Sergi i jo ens pegarem un bon massatge que ens va deixar nous, i com Vicent i Pep es culo veo culo quiero pues alaa massatge tb jajaja Vicent diu que la rubia no li va apretar el culet com als demès jajajaja... be tots cap a casa amb el somriure a la boca i amb la sensació de passar un matí genial. Donar la enhorabona a la nova component del club que va debutar amb podí fent la 3 plaça de veteranes A.

FOTOS

dimarts, 7 de juny del 2011

TRIATLÓ DE DENIA





Aquest dissabte 4 de juny es va celebrar el triatló de Dénia i ONDARA TRI-ESPORT un club format per un grup d'amics que els agrada gaudir de l'esport i com no en un triatló tant aprop de casa, va fer participar en tots els seus membres, per la majoria era dels primers triatlons que participàvem i crec vam fer un paper excel•lent fent la posició 12 de la classificació de la copa federació, però el millor no van ser els resultats el sinó el que vam disfrutar fent esport i el bon rotllo que es respira en el nostre club, i es va desmostrar fent una cervessa i unes rises una vegada acabat tot, tb indignant-mos en el que li pasa a Tomàs en la organització, ens ajudàvem un a altres i els mes experts aconsellaven als novatos. Enhorabona a tothom per els resultats que crec han compensat les hores d'entrenament.

M'han passat una burrada de fotos gracies a les dones de Pep, Vicent i sobre tot a Fran que ens ha fet moltes i encara falten les de grup que ens va fer kiko, ja les anire penjant quan arriben.