.

.

dimarts, 30 d’agost del 2011

INSCRIPCIÓ TRIATLÓ DE BENIDORM 2011



El dia 23 d'Octubre es el triatló de Benidorm, les inscripcións van animant-se a tota pastilla i es corre el risc de quedar-se sense plaça, com es el ultim triatló i damunt ho tenim molt aprop de casa sería una llastima de no anar per culpa de no tindre plaça.

A veure si som prou i omplim el triatlo de monos roig i negre, hi ha de 3 distancies Olimpic, sprint i popular (super sprint) aixi que no hi ha escusa per no apuntar-se, la unica pega será que segurament per eixa fetxa fara falta neopre, pero tb se alquilen per 30 euros si no teniu.


Per inscriures en grup els que esteu federats li podeu portar els diners a la oficina de Pep abans del dia 8 de Septembre per fer inscripció conjunta.


Els no federats ho tindreu que fer cadascu en la pagina de la federació el mes aviat possible per no quedar-se fora:



Els preus son:


Olímpic 35 € federats i 47 € els no federats


Sprint 25 € federats i 37 € els no federats

Popular 15 € federats i 27 € els no federats




WEB D' INFORMACIÓ DE LA PROVA:




Supose la majoria voldrà fer el Olimpic, Es prega que ho confirmareu per el blog i així sabem molts serem.


Aleee va que es el ultim del any....

dimarts, 23 d’agost del 2011

TRIATLÓ DE BURRIANA 2011











Altre triatló a la saca, matinada del copon i cap alla el unic que te trobaves era algun pastilleret que per ell encara no acabat el dissabte, la primera feina al arribar.... tots al wc jajaja i ja esta vicent dient si he estirat massa la cadena si aço si lo altre jajaja, i despres a la feina es nota que anem aganfant experiencia perque en un tres i no res teniem els dorsals estaven les bicis en el box i estavem calfant en l'aigua, desde fora com sempre pareixia que no eren 750 m i així va ser (medit en un cps eren 1000 m) perque al eixir me vec 19 min, joderrr cada dia nade mes mal jeje, pero no cada dia nade igual de mal, jeje arribe a box i faltaba la de Tomas jeje normal este ja estara fins els nasos de pedaletjar he pensat jeje, el circuit de bici planet formant un cuadrat i com no eixim en bona posicio de la natacio pues a currar dalt de la bici casi sense agafar roda de ningú, vamos lo de sempre, arribe a box i hem vec a morera baix de la bici habia punxat, collons te mes mala sort!!! i despres a correr en el solano pegant de calent es quan penses que collons faig jo açí, jeje en aixo vec a Pep caminat en la bici, malamentt!!! algo ha pasat, me va dir com va poder que se la habia pegat una llet en un gos, i quan hem vaig donar conter ja estaba el cartell de arribada a meta, acabes i te sents be, i se te oblida el que has patit, i pense quan es el proxim ...





El resum:




Tomas un maquina nadant en bici i corrent , jo i Vicent en la linea nadat com el cul i recuperant en tot el demés, Morera en mala sort per variar i Pep amb molta mala sort raspades i bici trencada, es el unic que va empanyar un bon dia de esport, cada dia que pasa me agrada mes formar part de este grup de gent.




















VIDEO DE LA PROVA (NO EIXIM PERO MOLA)









dimarts, 16 d’agost del 2011

TRI-SIMULACRE SUMMER 2011













Com habiem quedat ahi estavem una colla de locos en la calor que fa a fer el simulacre que teniem programat amb algo de retras vam entrar en l'aigua en una mar espectacular, fresqueta i amb alguna meduseta pero totes molt simpatiques ninguna ens va voler picar, vam eixir de l'aigua i sin prisa pero sin pausa estavem tots dalt de la bici i telaaa, no sabem eixir a pasejar a la que ens descuidem estem anant a 40 km/h i amb la llengua fora, pujant els ports no te digo na, marica el ultim, i com Tomas no esta fort el mamonazo pues alaa a darlo todo, jeje jo vaig trencar la cadena dalt de sorells i mira que es dificil pero gracies al pare de Pablo he pogut enllasar en el tram de correr al mateix temps que tots, i uff eixe tram si que se ha fet llaaarg i dur, moltisima calor i el lorenzo atacant pero com hem pogut hem acabat la prova, banyet a la platja i cervessot de pam.

El millor com sempre la companyia, crec que som un grup que guanyem el titol al club del bon rollo.

Ala esta setmana a Burriana ....

dimarts, 9 d’agost del 2011

TRI-SIMULACRE ESTIU 2011



A patir calor s'ha dit!!!!
Aquest dilluns dia 15 d'agost festa nacional, i nosaltres a patir jeje som aixi de gilipolles pero que li anem a fer, es lo que hay:


PLANNING:


7:45 En el entrador del Bar Noguera (on quedem per nadar) per preparar el material de manera que coste poc fer la transició.


NATACIÓ:


8:00 Entrada al aigua per fer el recorregut de 1.720 m que marca el planol els qeu vulguen fer menys distancia en eixir ens esperem tots per agafar la bici tots junts.




CICLISME:


En acabar ens esperem tots i fem la T1 en grup per enfilar el circut de ciclisme:

BAR NOGUERA-AUTOCINE-VERGER-BENIARBEIG-SAGRA-PILATERTS-PEGO-SORELLS-(parada per reagrupar) -BENIARBEIG-VERGER-AUTOCINE I A BOXERS.
En el cim del port dels sorells farem una parada per reagrupar el personal i baixar cap a boxer junts.
RUNNING:
En arribar a boxer marica el ultim o ja cadascu al ritme que vulga o puga correr, pero el realment interesant es fer la transicio rapida per practicarla i acostumar a les cames a la guerra.
Recorregut:
Eixida a carretera de les marines direccio nova denia- via verda- els poblets i meta total 8,5 km.



En acabar qui puga banyet a la mar i bon cervessot algún bar de la platja.

Qui s'apunta?? per favor confirmeu per açi tots, per si algú se li fa tard saber que el tenim que esperar, va que no costa res confirmar.







dimarts, 2 d’agost del 2011

ACUATLÓ DE GANDIA 2011










El futur del nostre club esta mes que asegurat, tenim una cantera de lujo com es va demostrar en el Acuatló de Gandia del pasat 30 de Juliol, On va participar la nostra cantera fent els millors resultats posibles:




Sara Gimena segona de la general i primera de les xiques


Daniel Gimena va guanyar en la seva categoria


Pablo Martinez la nostra recien incorporació va quedar 4ª cadete i 3º de la comunitat valenciana.


Com vegueu uns resultats brillants, sols felicitar-los i animarlos a seguir practicant deport i acabant de competir amb un somriure que es el mes important.