.

.

dilluns, 26 de setembre del 2011

TRIATLÓ D'OLIVA I DUATLÓ DE SANTAPOLA

TRIATLÓ D'OLIVA 2011El triató d'oliva era el meu repte, el any passat vaig anar a vorel i me vaig quedar flipat i vaig pensar que jo en la edició del 2011 estaria en eixa eixida amb la intenció de poder acabar la prova, i aquest any allí estaba ben arropat per la gent del nostre club, la mar perfecta, pistolada de eixida i 1500 m de natació per davant cadascu al seu ritme i recibint llenya per tots els llocs, sentir desde la ultima boya els tambors de la batucada que hi habia en la platja, com sempre el tram de natació no es el meu fort pero eixint amb bones sensacions i agafant la bici era la primera vegada que feia el no drafting i donaba gust vore el recorregut ple de bicis totes separades, vore el port dels sorrells com si fos un port de una volta ciclista ple d'aficionats i la gent donant tot, una pasada arribar en els meus dos companys Sergi i Estanis a la T2 eixir de Box i veure tota eixa gent animant, les cames anaven asoles ni les notaves, pero despres arribava la cruda realitat les cames estaben carregadisimes i patint patint vam acabar la prova tots amb unes barres de goig i satisfets de haberla acabada i poderla comentar entre nosaltres, molt contents per els nostres companys Torres, Tomas i Soler que amb el seu temps han portat al club a la posició 10 de clubs, i per els demes que cadascu en el seu temps hem disfrutat i acabat una prova tant dura com el triatló d'Oliva, la organització perfecta tots el detalls controlats despres hem anat a dinar tots junts tot una rialla i un bon estar, cal comentar que som mes que un club que hi ha molt bon rollo, que me senc molt orgullós de formar part de este grup de gent i donar les gracies a tots per ferme sentir tant be.










DUATLÓ SANTA POLA by Pepe Pons



Als 7,00 en punt després d'haver dormit a penes 3 hores (vaig tindre boda anit) es presenten puntualment Pepe i José Luis.Carretera i manta i sobre les 8,30 estem en Santa Pola. Muntem les bicis i arreplegarem els dorsals. Volta al cotxe per a muntar els 5 dorsals que ens havíem de posar.Tornem a bòxes per a entrar les bicis i quant en adonem a penes falten 20 minuts per a l'hora d'eixida. Calfem un poc (la calor ja era sofocant) i per a l'eixida on un senyor molt amablement ens indica que no ens podem posar en primera fila. Eixida molt ràpida a córrer els primers 5 km pràcticament plans (Pepe i José Luis es van marcar els els primers 3 km. A 4,20, com van els tios). Arribem a boxes i està vegada com l'organització a tingut la deferència d'assignar-me el meu lloc en la capçalera d'una de les diverses fileres trobe ràpidament la bici.Primers km totalment plans per asfalt que van molt bé per a hidratar-se i recuperar, a continuació pujada per asfalt fins a arribar a la pista de terra. Primer en lleugera pujada i amb el terreny molt trencat que fa que siga dura, després arribem al pla amb alguna baixada i damunt com han arreglat molt els camins allò es convertix en una autentica autopista pel que les velocitats són molt altes i les osties també. Sense més incidències arribem a boxes, canvi de sabatilles i a córrer com un bonament puga els últims 3 km fins meta.Jo enguany el 251 de la classificació i Pepe i José Luis 670 i 671 respectivament (no està res mal per a ser la seua primera participació). Els dos després d'arribar a meta junts s'han fos en un abraç amb llàgrimes incloses (mira que són machotes).





dimecres, 14 de setembre del 2011

VALENCIA TRIATLÓ 2011







Despres de tant de temps que vam fer la inscripció ja habia arribat la data del VALENCIA TRIATLÓ, es va fer en dos jornades el dissabte 10 debutaven Toni,Colau, Jose Luis i Pepe en el supersprint i tb participaba la nostra Isabel, Vicent, Pep i jo vam anar a escuadrinyar, i va ser tot una festa els nostres debutants van quedar com a campions fent molt bons temps i quedant en molt bona posició, i la nostra Isabel va fer segona en la seva categoria, jeje si no fos per ella no teniem ni una copa ni mitga jeje, va arribar el diumenge i pengat altra vegada la matinada ens vam anar cap a Valencia i arribarem amb el temps just per deixar les bicis a boxer sobre tot per els que van fer el Olimpic, era impresionant vore 1300 bicis en boxes, i el ambientazo que hi havia, els qeu vam fer el sprint eixiem 2 hores despres per lo que ens donaba temps a vore com nadaven els companys i feien el circuit de bici, destacant la actuació de tots pero sobre tot la de Estanis qeu va eixir be del aigua i se li veia fet un bou dalt de la bici, i als debutants en la distancia olimpica com Morera, Mallol i Aparisi qeu ho van fer genial, tb tingueren bona actuació Soler i els participants en el relevos Olimpic Cano i Pep Ivars. Despres ens toca a Pep, Torres i jo que ferem el sprint i disfrutarem de un triatló ben organitzat i amb molt de ambient, llastima que Torres se equivocara i fera mes de un km de mes sino haguera quedat dels 10 primers pero aixi ti tot va ser tot un exit. Destacar la gran participació del nou club de Xabia el Trillebeig, donaba gust vore tanta gent de la marina Alta participant en un triatló.Per finalitzar bon cervessot al Bar Valero unes rises i gaudint de bona companyia igual que sempre.