.

.

diumenge, 22 de juliol del 2012

VIATGE ANDORRA

Ja tenim ahi el viatge Andorra, esperem que siga una tradicio fer un viatge algun triatló tots junts amb la family fent pinya, ara vorem com ix esta, almenys intentarem pasara-ho be.


 DIVENDRES

  • Horari de eixida a les 8:00h (siguem puntuals) en el lloc de sempre es a dir en el fratelli.
  • Cadascú que apanye la logistica  de portar la bici i la familia jo recomanaria que els que aneu dos sense nanos intenteu agrupar-se a fi de recurtar gastos, els Ivan, Mallol i Aparisi que van en coche ple (aixo es pasa per ser tant pililetes i anar fent fills com si res jejeje ) que miren com portar la bici agrupant en algun portabicis perqeu dins del cotxe la cosa ja estara petada, si voleu algun num de tlf de algú m'ho demaneu...
  • El viatge esta clar que sera amb algunes parades perque anem amb minuts, així que paciencia tots al puesto que es el mes important que arribem tots be.
  • Culito anat moltes vegades Andorra ell en teoria fa de GPS per anar per carreteres millors i mes rapides.
  •  Arribada Andorra a les .... una vegada alli ja cadascu que faja el que li vinga en gana, esta clar que cadascu segons la seva situació li apetira fer una cosa, despres tots a sopar junts al hotel.


 DISSABTE

  • Dissabte (sempre optatiu) si voleu de matinet podem fer eixideta en bici per fer reconeiximent del lloc o a nar a troatar un poc, nadar al llac ni de conya jeje ja ho farem el diumenge, pero el que fem prompte al hotel esmortzar i despres cadascu a la activitat que vulga si ens poden agurpar be i sino cadascu on mes convinga, açí deixe un pagina on hi han activitats per fer en Andorra:

  • El que si tenim que estar es a les 16:00 al Hotel amb la samarreta de Ondara tri-esport i les bicis per pujarles al llac d’ENGOLASTERS i deixarles al Box, es poden deixar de 16:00  a 20:00 es podria intentar agrupar per no pujar en molt de cotxe cap amunt.


  • Despres a sopar tots junts al hotel...
DIUMENGE

  • Xicons per variar  toca matinar, segons la organització a les 7:15 del mati puja el Bus que ens portara al llac eixira desde el parc on s'ubica la T2 i abans hem de deixar les zabatilles de correr en el Box, per lo que ho parlarem alli pero hem de eixir matinet del hotel i hem de parlar si ens fan esmortzar tant mati lo de despres ja ho sabem intentar disfrutar del triatló de Andorra (despres de festes a Sant Jaume jeje) que se degur serà una pasada, Xabi Llobet crec qeu diu que no va perque hi ha un xicon d'Ondara que li dona canya corrent jeje.
La resta del viatge ja es decidira sobre la marxa i de segur anira tot genial..... i a disfrutar de les nostres vacances !!!
El any que ve Zarautz !!!!








dimarts, 17 de juliol del 2012

FINDE DE PODIS I BONS RESULTATS

Este finde ha segut mogudet per el components de Odara tri-esport, moltes competis i en casi totes hem donat la talla fent podi per una banda els peques del Club que com no sempre on van triomfen, per l'altre la maquina del club en la cursa de Benitatxell i per Ultim a falta de fotografies i cronica que hem va dir que hem pasaria, tenim al nostre supermaquina Sergio Aberola que ha disputat el IRONMAN de Zurich amb uns resultats espectaculars...

CAMPEONATO DE TRIATLON ESCOLAR DE LA NUCIA (BY ELU)


Celebrado en La Nucia, el campeonato de triatlon escolar Provincial y
autonomico de la Comunidad Valenciana.
Los hermanos Sara y Dani Gimena Schümmelfeder, del equipo ONDARA
TRI-ESPORT, conseguieron un fantastico  1º y 2º puestos, en las
categorias de benjamin y alevin.
Mientras tanto en la categoria cadete, Pablo Martinez, continua 3º
clasificado en su lucha por el ranking Provincial de Alicante.
 


CURSA DE POBLE NOU DE BENITATXELL

Cursa de 7600 pero amb un final de 1600 amb una pendent positiva brutal, pero ahi teniem el galls de pelea Sergi Torres e Ivan per deixar el pabello ben alt fent tercer i pujar en el caixó per part de Sergi i fent la septima posició per part de Ivan, uns resultats on denoten la qualitat del nostre club en la cursa a Peu.


 ENHORABONA A TOTS!!!


Pendents de la informació de Sergo Alberola per penjarla en el blog......

dimarts, 10 de juliol del 2012

TRIATLÓ DE CASTELLÓ 2012


Pues cap a Castello que ens anavem el diumenge, no millor dit el dissabte perque a les 4:30 del mati no estan encara el carrers possats del diumenge, apenes sense dormir cap a lla anavem a fer un triatló, algun habia competit de mati en una travesia i tot, altres mes llestos es van quedar en Valencia i castello i així es van estalviar un parell de horetes de matinar, pero al final tots al puesto en les noves samarretes, i en el temps just per deixar les bicis i anar cap a la mar, jo i culito teniem una urgencia urgent i vam tindre que improvisar en la naturalea, aixi que un poc mes i no arribe a la eixida i aixo que anavem en temps de sobra.

Cantem el tipic aniversari feliç  al nostre company Mallol, esta vegada era veritat per aixo la gent no se va animar, pero la nota ja la habiem donada jeje.. un mooookk i tots dins l'aigua i a ostia limpia obrirte camí i al final com sempre mes o menys el mateix temps de sempre, esta vegada un poc millor, perqeu al parcial de natacio li tindriem que llevar els dos min fins arribar al control del xip que estaba a fer la maa.. casi sense poder xafar el box de les pedres qeu hi havien hem fet la trascicio i agafar la bici, jo amb Ivan que no ens hem separat en tot el dia jeje al final serem parella de fet ja voras.... pero qeu be li ha vigut a la gent eixa parella, parella de bobos diria jo perque els dos ens hem xafat casi tot el recorregut tirant de un grup, pero be... lo nostre no es lo de xuplar roda aixi que lo de queixarse sobra.. despres tocaba correr i amb les cames carregadetes el tema es feia cara amunt pero cadascu al seu ritme, alguns al ritme de Xabi llobet el guanyador de la prova, jeje pero tots hem fet el triatlo amb un somriure a la boca per la satisfacio de arribar a meta i poder contar-ho i comentar-ho amb els companys aobservants el pivons que hi havien de azafates en el habituallament mare meuaaa... despres duxeta i cap a casa qeu el cami era llarg......
Dir que tenim un grup espectacular de gent que tots poc a poc anem millorant en lo esportiu moltisim de any en any el Sergi Torres espectacular en la seva 12 posició,  pero en lo personal inmillorable, es un grup de gent que motiva per poder fer esport i participar en estos events encara qeu siguen a fer la ma...