.

.

dimarts, 2 d’octubre del 2012

DUATLON DE SANTA POLA 2012 i DID SPAIN de Sergi Alberola


DUATLON DE SANTA POLA 2012 (BY Pepe Pons)





El diumenge dia 30 es celebra la XVIII edició de la famosíssima duatlón cross Vila de Santa Pola.
Cap enllà que ens marxem quatre integrants del club; Ricardo Vicens, Toni Carrió, Rafa Castellàno i un servidor també coincidim amb dos components mes que no sabeim que anaven Cano de Teulada i la nostra participant femina Isabel  .
A les 8 en punt arribàvem a Santa Pola amb el que vam poder aparcar prop de l'eixida i fer tranquil·lament tots els preparatius, uns amb més nervis que altres ja que Toni i Rafa debutaven en esta especialitat mentres que Ricardo i jo ja tenim més experiència en este tipus de curses (esta és la meua sexta participació en Santa Pola).

A les 10 en punt es va donar l'eixida; Rafa, Ricardo i jo ens vam posar davant ja que l'organització va habilitar un caixó  per als elits i els que participàvem en el circuit Ducross Extremme.  Toni es va haver de posar més arrere.

L'eixida rapidíssima i passant-nos un muntó de gent (és el preu de posar-se davant). Prop del km. 1,5 Toni Carrió que ens avançava per primera vegada com una exhalació fins que inesperadament va eixir disparat un rellotge garmín mod. 205 prou conegut en el club.  Després d'això com podeu suposar va haver-hi frenades, crits etc.,  al poc va tornar a avançar-nos encara més ràpid que la primera vegada.

Arribem a la part de la bici i després d'un primer sector pla molt veloç agafant tots els rebufos que es poden arriba la pujada la qual es fa molt dura.  Sobre mitat de recorregut  aconsegisc agafar a Toni però me va ser impossible anar-me'n del i va ser tot el recorregut un toma i daca per a veure qui se n'anava de l'altre, sens dubte la part més divertida de la carrera.  Per darrere Ricardo que anava de menys a més avançant posicions i Rafa pagant l'esforç de fer la primera part massa ràpid.  Arribem a la segona transició i quan em dispose a baixar de la bici em veig que Toni ja està corrent descalç (el tio s'abaixa de la bici sense parar, que màquina) fins que de sobte apareixen un parell de sabatilles volant, una jutge donant crits i a Toni donant-se la volta (sense comentaris).

Ràpida transició i a fer els últims 3 km.  Personalment em vaig trobar molt bé i els vaig fer a bon ritme.  Toni entre el retard de la transició i alguna que una altra indisposició ja no va poder agafarme,  poc després Ricardo amb un gran temps (millora en 8 minuts el temps de l'any passat) i finalment Rafa que per a ser el seu primer duatlón no va estar res mal, de no haver apretat tant al principi segur que haguera quedat millor.

Dir que ens ho pasaren molt bé, bones rialles, bona companyia i molt bon rotllo.  La tornada es va fer molt amena recordant les vicissituds de Toni el qual seu prengue molt bé i que de segur que no haver sigut per açò haguera  millorat el temps almenys en un parell de minuts.

Toma rajola…






DID SPAIN Sergio Alberola


El nostre Sergi posat a fer locures va fer la locura de les locures el DID SPAIN les sigles volen dir Double Iron Distance Spain, casi res porta el pati, i el tio va i se apunta , la prova consistia en una maxada de 10 km nedant que vana anular per el mal temps de la mar i despres pujar en bici desde Elx fins Banyeres pasant per el xorret de cati, el dia seguent una etapeta de de 200 km amb 5700m de desnivell acumulat, telaaa, i el diumenge per rematar el finde una doble marató de muntanya, pues el nostre Sergi no es qeu aconseguit acabar aço que es lo realment prodijos sino que va i fa la segona posició, No hi han adjetius per el que fa este home tb fer mencio al nostre company Manuel Osuna que ha fet el recorregut amb ell i l'ajudat en el que ha pogut, sols dirlos a estos makines que enhorabona i descanseu que t'ho mereixeu....







23 comentaris:

JOANFE ha dit...

Bon Duatló per tots açi tb es nota la rosqueta, inclos a isabel i Cano que tb va fer un tiempazo, lo de Toni jeje son els nyervits qeu com es nervioset, pero esta com un bou el tio, i Pons a la xita callando ha fet un duatlo espectacular.

Lo de Sergio no te nom..

Dissabte a les 8 al Pardo a vore si som colla..

vicent ha dit...

toni carrio, tot una odisea per a l'estreno en duatlons.
mare meua d'ací 2 setmanes que li toca debutar en el tri!!!!!
lo de alberola, no te nom, eixe és més abrasit que nosaltres, i ja és dir.

vicent ha dit...

pons eres un crak fent cròniques, encara estic riguent-me dels fets ocorreguts.
no cal voreu, sols en llegir-ho m'ho imagine, jajajajajaja

PEPE PONS ha dit...

Després de veure les burraes de que es capaç de fer Sergio pareix que lo que fem la resta dels mortals (que ens consta suor i llagrimes) no siga res. Per cert, la secció de duatló cross esta disapte anem a Moixent, encara queden plaçes per si algú s'anima.

TONI R. ha dit...

esteu fets uns abrasits de primera tots, lo de TONI CARRIO pareix que siga tret d´una pelicula de los HERMANOS MARX, no li podien passar a uno mes coses de lo que li va passar a ell ja ja ja .

lo SERGIO sin palabras no mes de pensar- ho m´agafa mal fins les ungles dels peus.

CULITO dins la nevera eixa que tens cap algu mes, estic desitjant estar una temporada en la nevera, pero abans podriem quedar un dissabte per fer una eixida llarga en la bici com varem fer l´any passat, ja anem comentant-ho i posem fetxa.

salut

vicent ha dit...

toni, tinc una nevera no frost amb capacitat d'uns 70 kg, a bon preu.

Tomas Gimena ha dit...

Enhorabuena a todos los que habeis tenido este fin de semana alguna competición.
Alquien le apetecería este domingo quedar por la mañana para nadar con neopreno?

JOANFE ha dit...

publicitat del trixabia..

http://www.youtube.com/watch?v=SrKFlhGTRBo&feature=youtu.be

ferran ha dit...

Esta nit em gitaré promptet i si demà no plou,a 8h seré al prado, que dic jo que ja toca...i diumenge igual també m´animaria a nedar en neopré, demà confirme per aci...ale cacaus!!

JOANFE ha dit...

Se nota ja que ve el fred, els pardals tornen al niu jajajaja, Dema ens veurem a les 8, els qeu vajen a correr al baix montgo ens vorem per alli en la samarreta enfudada i la resta a nedar..

vicent ha dit...

demà a les 8 al pardo

JOANFE ha dit...

Si algú vol anar a nedar a la platja de Ferran aquest divendres a les 9, i estaria be fer un parell de entrenaments de entrades a la mar... algu s'apunta?

ferran ha dit...

Em sembla de puta mare, una hora com déu mana, us done permís,hahaha, divendres ens veiem!

JOANFE ha dit...

El tri de xabia ja esta ahi!!
Per anar cadascu apanye que esta aprop, si voleu agrupar en Ondara ja cadascú a la seva bola, ens veguem per alli el box l'obrin a les 14:30 i abans hi ha que arreplegar els dorsals, penseu de dinar prontet, que a les 4 ja esteu pegant-se osties dins de l'aigua, a vorem com ix que aquest any no hem fet cap sprint, molta sort a tots!!
Dema divendres quedarem a la platja de Ferran per nedar a la mar i fer alguna entrada al aigua qui vula apuntar-se a les 8:45 a la platja de Ferran...

Ximet ha dit...

Xe!!! fa dies que no entre en el bloc i aço es una meravella...
Joer tius,esteu que vos enixiu...
Sou uns cracks!!!!!
Anims a totos en Xabia.

Ricardo ha dit...

Anims a tots per a demà a Xàbia, en especial al debutant Toni Carrió. Estaré en zona de boxes per a donar força a tots

PEPE PONS ha dit...

Anim a tots i molta sort. Demá si no ploú hem quedat a les 8 al Prado.

el taxista de Pablo ha dit...

Para los que quereis un poco mas.

http://www.tri-iberman.es/

los atrevidos ya comentareis algo.....

De momento a todos los que vais a participar en el TRI de XABIA suerte y a disfrutar.

TONI R. ha dit...

BON DIA A TOTS.

La ELITE del ONDARA TRI ESPORT que ens conte algo del TRI ELITE DE XABIA, al final el vau fer??

ivan ha dit...

ONDARA TRI-ESPORT tercer classificat per cluba jajaja toni caguen tot,et quedares a 4 seg del podi veterà!!tomàs maquinaaa..pablooo fenomenoo otra vez la cochina biciii!!un plaer altra volta triatlonar tots juntets..que enveja de club jaja

JOANFE ha dit...

JA TINC MES DE 200 FOTOS RECOPILADES!! AVUI SI PUC FARE LA CRONICA I HO PENJE, ALGU PODRIA CURRARSE LO DE LA CLASSIFICACIÓ... TONI O PABLO...

TONI46 ha dit...

YEEEE MAQUINESSSSS. ENHORABONA A TOTS ELS TRI-ABRASSITS QUE HAN DEIXAT EL PABELLO BEN ALT EN EL TRIXABIA. DEBUTANTS, VETERANS, ELIT, TOTS UNS FIGURES.


el taxista de Pablo ha dit...

Ferran disfruta de Vitoria "ciudad"

Y aunque estes a unos pocos km. de distancia tu sabes que siempre que entres al blog estaras como en casa con tu gran equipo el ONDARA TRI-ESPORT

Molta sort