.

.

dimecres, 12 de desembre del 2012

RUTA PER CULLERA BY VICENT CULITO


Aquest diumenge,es va decidir pel nostre trainer personal de rutes per la marina-safor, el senyor Ribes, anar a Cullera i tornar.
Ruta en principi planeta, per fer tirada llarga de bici.
Ací comença la història, com ve sent habitual a les 8:00 al pardo no hi ha ningú, és a dir, eixim cap a les 8:27, per a variar ja comencen el nervis que es farà tard, que jo he d'estar a casa, que jo fumaré avuí, cadascú amb la seua escusa particular.
Anem cap a Cullera, eixò no està molt lluny?, preguntaba la gent. Però xini xano cap allà, amb la cistella de mimbre davant la bici, xiulant, manillars amb flecos als costats, ...Xe, sorpresa que ja hem arrivat a Cullera, què bonica, aleshores a Morera li s'ocurreix fer visita turística pel poble de Cullera, passant pels monuments més emblemàtics. La sorpresa estava per arrivar!!! tachín tachín, mira el castell de Cullera allí dalt, volem que pujem a voreu?. Encara no havia dit ningú res i l'abrasit d'Ivan ja estaba a cara de perro cap amunt, amb 2 rampes xungues.
Allí dalt (foto que podeu contrastar), entrepà de llomello, amb ensaladeta, cacaus i cervessa per un tubo, jajajajajajajajajaja, per a variar platan i barreta.
De sobte mirem l'hora i ay mare!!!, què tard que és?.
Ací comença la cara de perro tornat a casa, tota acoplats, en fila de uno, donant relleus, cares desencaixades, ja no es ria ningú... Mirem arrere i es queda Toni Doménech esperant a Luis ( que no sé si voldrà tornar a vindre), però nosaltres en conter d'esperar-los, apretem les dents i pedalant més fort, qué cabrons que som!!!!
A la fi, 108 km, 55  a cara de gato i 53 a cara de perro
Menys mal que el nostre Toni Doménech es quedà esperant a Luis, pq sino , encara està per Oliva pedalant per arrivar a casa.
Toni Doménech, t'han de fer un monument al centre del poble!!! parla amb el retor, qué et beatifique!!!!!!


22 comentaris:

JOANFE ha dit...

Enhorbona Vicent, bona cronicaa!! així m'agrada que s'animeu vosaltres a fer cronica si senyor, que el blog es de tots!!

A veure si este diumenge fem ruta llargueta i plana pero a cara de gato qeu sou uns cabronss!!

JOANFE ha dit...

la carta rebuda que diu Toni es esta per si no la teniu..

Estimados/as amigos/as,


Según consta en nuestros archivos, aún tienes pendiente el envío de la Certificación de Revisión médica de este 2012. Siendo conscientes de las dificultades que hemos tenido en la coordinación de esta nueva prerrogativa de la licencia para 2012, y teniendo en cuenta que muy posiblemente no sea achacable a ti, ruego nos indiques:



PARA EL CASO EN EL QUE SI HAYAS PASADO REVISIÓN MÉDICA



- Si has pasado revisión médica a través del sistema “Targeta Esportiva”, indicándonos la clínica y la fecha aproximada de la misma.

- Si lo has hecho por tu cuenta, y en ese caso, si remitiste la certificación al correo reconocimiento@ivre.es. En caso contrario, envíanos directamente a nosotros la Certificación Médica.



PARA EL CASO EN EL QUE NO HAYAS PASADO LA REVISIÓN MÉDICA



- Si contrataste con nosotros la Targeta Esportiva, tienes hasta el 31 de diciembre para poder hacer uso de ella y pasar la revisión sin cargo adicional alguno.

- Si tienes intención de federarte para 2013, tendrás hasta el 31 de marzo para pasarla para las licencias anteriores a esa fecha, y así, por periodos sucesivos de 3 en 3 meses (según tu fecha de alta).



Agradeciendo tu interés y disculpando las molestias, recibe un cordial saludo.


jo no se que fer pero pareix qeu li donen mes importancia aquest any.. que trobeu?

elpepgf ha dit...

hahaha bona crònica culito!!!

jo també he rebut aquest correu i no sé q opinar, la veritat, xq en cap lloc diu q siga "obligatori"...
entenc q volen dir-te, q la tarjeta esportiva té uns privilegis i no els hem fet útils... però no q ens obliguen a passar la revisió mèdica...

TONI46 ha dit...

BONA CRONICA CULINNNNN, HE PARLAT AMB SHERIFF D'OLIVA I ESTA APROVADA LA NOVA ESTATUA AL MEU NOM A L'ENTRADA D'OLIVA, AL COSTAT DE LA GASOLINERA, JEJEJEJEJE
SI ALGU MES ES VOL QUEDAR ARRERE LES DADES VENIDERES QUE M'HO DIGA I TIRARE DEL CARRO PER ELL, JEJEJE

TONI R. ha dit...

bona cronica ja tenim un altre redactor, aixo es bo que la gent vaja animant-se.

per cert que li passa a la foto que no es veu be, no vas posar el tripode correctament?, ja ja ja

he cridat a la federacio i no m´han aclarit res,estic esperant que en criden per a vorer el que tenim que fer, no estaria a demes que tambe cridara algu de vosaltres i a vorer si entre tots saben lo que volen.
ja vos dic algo.

au

Ricardo ha dit...

Molt bona xicons!!!! mira que vos agrada estar damunt del "sillin".

abrisitsssssssssss!!!!!!!!!

TONI R. ha dit...

BUENO,ahi va el rollo, pues m´ha cridat esta vesprada una tia de la federacio i m´ha comentat que tocava haver-se fet la revisio en al 2012 i que fins al 31/12/2012 es pot passar la revisio en la tarjeta esportiva i per tant no valdria diners sempre i quan la passem en les cliniques que estan en al llistat( menuda mafia i amiguisme)i que eixa revisio tenia una valideç de 18 mesos(aço hi hauria que tindre la certesa) per tant valdria per a la federativa del 2013 en la que sera obligatori la revisio haver-la passa abans del 31/03/2012 si ens federem a principi d´any, lo de passar la revisio abans del del 31/12/2012 es pq que la tarjeta esportiva en al 2013 ja no la financiara la generalitat( una retallada mes)i per tant hi hauria que pagar la revisio de la butxaca si la passem en la 2013.(que en digen a mi per a que COLLONS serviex eixa tarjeta).ja ho va dir en el seu dia el nosaltre benvolgut FERRAN en algun comentari que aixo de la revisio es una ESTAFA i conforme ho han plantejat ara a mes un saca dinero, i jo li done tota la rao.

No se si esta clar pero si aixo anem comentant i a vorer que fem??

bona nit

JOANFE ha dit...

per el que dius els que tenim la targeta ens tenim que posar les piles anar a fer la revisio que durant dos setmens sera de bades i despres la tindrem que pagar i anar a les cliniques que posa la targeta

JOANFE ha dit...

si es aixi poseuse les pilees perque... estes setmanes son tontes i hi ha molta festa, si voleu que quedem es pot fer cotxaa..

Per cert queden dos dies per fer la federacio conjunta, si no li heu portat la pasta a Pep seu feu vosaltres desde casa.

TONI46 ha dit...

si que tindrem que fer cotxa.
El centre mes prop quin es?

TONI R. ha dit...

hi haura que fer varios cotxes, pq tenim que vorer molts som.i agafar cita.

L´altra es vorer si en denia tant en SAN CARLOS com en la CLINICA DARRERE DEL CASTELLS, tambe es poden fer les revisions ja que no es precis anar a les cliniques de la tarjeta esportiva ja que el reconeiximent medic te que anar firmat per un metge espicalitzat en al deport o per un cardialeg, aleshores es podria preguntar si algun te CONTACTES ahi en Denia el preu per al grup que som pq a lo millors ens conve anar a si a denia pagant en conter d´anar a ALZIRA que trobe que es la clinica mes a prop, aixi no perdem tant de temps.

fins quin dia hi ha per fer la federativa??


vicent ha dit...

a gandia crec que també es pot fer la revisió

elpepgf ha dit...

això al meu poble es diu MÀFIA!!!

TONI R. ha dit...

despres de 4 o 5 intentos de cridades i sempre comunicant( despre diuen que la sanitat privada funciona)a la CLINICA SAN CARLOS i una espera de uns cuants minuts,per fi puc parlar en un DOCTOR i en diu que AQUI NO SE HACEN REVISIONES MEDICAS, QUE EN DENIA HAY VARIOS LUGARES QUE LAS HACEN i jo le pregunte me puedes indacar alguna i el molt HONORABLE LINCEcIADO hen diu, AI PUES ME HAS PILLADO EN BLANCO NO SE DECIRTE NINGUNA EN ESTE MOMENTO, sera mamo e impresentable el tio, pues res
a vorer com ho arreglem.

A GANDIA la clinica TECMA DE ALZIRA trobe que te una delegacio pero jo vaig cridar a principi del 2012 i en van dir que les revesions les feien en ALZIRA.

Ja digueu algo.

TONI R. ha dit...

david en quin lloc es va fer la proba d´esforç ahi si que es podria preguntar?

i si no arreglar-ho per a anar a alzira o plantejar-se si val la pena federar-se en al 2013.

ja anem comentant.


vicent ha dit...

ja han obert la plana web del mantecao recovery.
rafa i jo anem a demanar un pot per cadascú, qui vulga que ho diga.
mantecaaaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!

elpepgf ha dit...

prendes, mireu el q acabe d publicar en el bloc del club d'atletisme!!!
referent a la revisió mèdica!!!

http://ondaracorre.blogspot.com.es/

TONI R. ha dit...

des de luego el preu es bo, en eixe preu no val la pena anar a ALZIRA, hi hauria que comprobar si en eixa revisio cumpleix lo que vol la federacio??

seria parlar en MANU. PEP parles tu?, si no pots jo intente localitzar-lo.

per cert en el CENTRO MEDICO DENIA tambe m´han dit que ells no fan eixos tipos de revisions.

bona nit

TONI46 ha dit...

AÇO PER EL QUE VEC ES UNA PRESSA DE PEL TOTAL. A VOREM MOLT ENS COSTA DE MES LA TONTERIA.

vicent ha dit...

a ondara tamb´r fan revision de metge al costat de l'autoescuela, ens fan el psicotècnic, però per a vehicles, eixe no val per a fer triatlons?, jajajajajajajaja

vicent ha dit...

a ondara tamb´r fan revision de metge al costat de l'autoescuela, ens fan el psicotècnic, però per a vehicles, eixe no val per a fer triatlons?, jajajajajajajaja

Ricardo ha dit...

Vicent despres del paseig en bici de diumenge millor sera que no ens facen una revisió psicotécnica perque crec que pocs la passariem.
Estem per dalt del valor "abrisits", tornar a "cara perro" es poc tal i com es van possar alguns per a tornar. De Favara fins Gandia no vaig tindre temps ni de vorer el paisatje, prou feina tenia en no perdre el "culito" que tenia davant.