.

.

dimarts, 25 de juny del 2013

IRONMAN DE NIZA + TRIATLÓ ALT PALÀNCIA + TRISIMULACRE CÓNDORS DE XÀBIA

Finde completet, cadascú al seu rotllo, per un costat està el nostre Home de Ferro, que anava a Niza; per un altra, els ràpids del club anaven al triatló de l'Alt Palància i, per últim, la resta anàvem a fer un simulacre organitzat pel club CONDORS de Xàbia.  
Intentaré fer la crònica del que he vist i m'han contat però no puc estar en tots els llocs jeje..


IRONMAN DE NIZA



El nostre home de ferro particular, mister Sergio Alberola, després de tindre un esquinç no fa ni tres setmanes, i desprès d'un any ple de molèsties i lesionetes vàries, no anava en el millor moment a disputar l'IRONMAN DE NIZA 2013, però menys mal que no anava ben preparat mare meuaaa... sinò no puc imaginar que podria arribar a fer aquest home. Estàvem tots pendents per internet de com evolucionava la prova i, nyas!! el xiquet va i fa 58 min en 3.800m d’aigua, uufff això es anar a 1:30 que jo per fer 100m m’ix el cor per la gola i va i fa el 128 de 3000 participants, quasi rees. Després agafa la bici, un circuit planet del tot, 180 km amb 2.000 m de pendent acumulada, i el tio va i la fa una mitja de 31,47 km/h, 5h 46' impressionant quan ho vaig vore en el mòbil, em vaig quedar de pedra. Per últim venia la marató, i el tio s’arrea, després de tota la tralla, una marató en 3h 46' fent un temps total de l'IRONMAN de 10h 38' i fent la posició total de la general 386 de 3000 triatletes que van participar, per llevar-se el barret, sols queda felicitar a Sergio i esperar que torne i ens ho conte toot!!

Que hi ha uns bojos que l'any que ve tenen pensat anar a fer la bojeria eixa…










TRIATLÓ DE L'ALT PALÀNCIA



D'esta prova tinc menys informació, perquè apenes he parlat un poc en Jaume.. però pel que sé, ha estat un triatló sprint duret, duret.. cap allà van anar quasi tota l'elit del club, els que solen pujar a podis, Samuel, Jaume , Carmen i Elisa, vamos la cream de la cream, segons m’han contat, es nadava en llac i no van deixar neoprè, la cosa es complicava, però estos tenen igual, ixen de l'aigua en 12 min i les xiques en 16, en el grup davanter sempre, després la bici, segons han dit trenca cames total, així i tot els xics fan una mitja de més de 30km/h i les xiques més de 25 km/h, i a l'hora de córrer, que també tenia pendent, el nostre Samuel baixa de 4, quedant el sisè de la classificació, i Jaume raspant el 4 fa el 22. Les xiques 7 i 8 de la general però Carmen com ens té mal acostumats arrasant en la classificació i guanyant en la categoria de veteranes.
Enhorabona a tots pel Súper triatló que heu fet en Navajas, a veure si l'any que ve s’anima a anar algú mes del club.


(aneu passant més fotos a mesura que les penjen)



TRI-SIMULACRE CÓNDORS DE XÀBIA, JUNY 2013




Cap allà ens vam presentar una vintena de membres del club, convidats pel club de triatló ELS CÓNDORS de Xàbia. En aplegar, un box com un triatló, unes instal·lacions amb carpa per a l'avituallament, un recorregut marcat en boies, tot millor que molts triatlons que hem participat, tot molt professional, amb dos distàncies: sprint i olímpic. Debutaven alguns en distancia olímpica, i en sprint també la nostra Imma. 

Donen el meeek i jo pensava que no aniria la gent a muerte, joderr otia que noo!! Alee, ja estàvem al lio, encara no havia arribat a la segona boia hi havia rebut per tots els llocs. A l'aigua, alguna medusseta, però de les que no fan res, en el grup davanter, tauró Estanis i Torres, que sempre està davant siga on siga jeje, i darrere ja el grupet. En arribar a box, transició de posar-se calcetins, de xarrar jajaja i ens vam esperar a estar tots juntets. En agafar la bici, Lorite pega un arreo i jo pensava que tenia les rodes buides perquè no el podia agafar, jaja... Quan estem tots junts, vinga la xerradeta com si fos verano azul, però al ratet algú va dir ... ja està bé de passejar, no?? I alaa, a currar fent relleus, que cada vegada que se posava el loco de la colina davant ens portava a tots firmes, mitja de 34 km/h fins que Torres va punxar el tubular i vam parar arreglar-ho.  Després arribada a box i a córrer a bon ritme els 10 k. L'organització ens tenia preparat avituallament amb aigua fresqueta i tot, un lujoo, xerrant i en grup férem la cursa a peu a 4:34 i en arribar: samarreta, bolsa del corredor amb menjar i líquid, totalment impressionant, xeee!! 

Ens han tractat com a reines, ens hem fet la cervesseta al xiringuito que patrocinava, completant un matí genial fent esport en la millor companyia.
Destacar la bona actuació del debut de Imma, i el debut en olímpic de Ricardo, Rafa i Sergi Mallol.



Moltes gràcies a l'organització!!!


18 comentaris:

TONI R. ha dit...

ESTEU FETS UNS ABRASITS, TOTS I TOTES

SOBRE TOT A FERRO MAN ALBEROLA MENOS MAL QUE NO PODIA CORRER I ANAVA EN MOLESTIES. ERES UN CRACK

IMPORTANT:

SI ALGU DEL CLUB NO ESTA APUNTAT A AL TRI DE VALENCIA MODALITAT OLIMPICA EL 8 SE SETEMBRE I ESTA INTERSSAT EN ANAR, JO AL FINAL NO PODRES ANAR PER LO QUE SI VOL ARREGLEM LO DE LES INSCRIPCIONS, SINO INTENTARE A PARTIR DE LA SEMANA QUE VE QUE ENTORNEN ELS DINERS.JA EN DIGEU ALGO.

C.T Els Condors (el pelado) ha dit...

Amigos de Ondara Tri-esport gracias a vosotr@s por compartir el entreno con nuestro club!!!!!

Ricardo ha dit...

Toni R. mira a vorer si el canvi del que vam parlar ahir ho pots fer i ja parlem.

JOANFE ha dit...

mes fotos del simulacre al album..

a vore com quedem el dissabte per pujar a guadalest

JOANFE ha dit...

a les 15:00 al fratelli, pèr anar a guadalest

vicent ha dit...

els que no van a guadalest, volen eixir amb la bici? quedem a les 7:30 al pardo? toni trek i jo volem fer el circuit d'oliva, qui s'apunte que ho diga per esperar-lo.
fotos guapes de veres, pareixem un equip de pago!!!!

JOANFE ha dit...

QUE TE QUE VORE GUADALEST EN ANAR EN BICI?? jajaja
que me estas contando?? aixo a uns abrasits ni es comenta..
Pero com sempre no es pot cambiar l'hora de eixida, la eixida es a les 8, jo a les 7:30 estare ja en la carretera de Beniarbeig, pero pensa que hi ha gent que no llig el blog i es presenta a les 8 allí com sempre,perqeu eixa es l'hora d'eixida no es molt just cambiar i ultima hora...

A les 8:00 al prado i anirem a fer el circuit d'oliva com el dissabte passat.

Splu ha dit...

Ja estem en estiu i la gent vol horari d'estiu. A partir d'este dissabte vos pareix bé que quedem a les 7.30 al Prado. Ho diem en antelació hui dimarts així ens dóna temps a enterar-nos. Vaaaaaaaaaaaa!!

PD: xeee per favooooorr!! -;)))

Ricardo ha dit...

Estic d'acord en l'hora d'estiu.

morera ha dit...

jo,tambe encara q n ix casi mai.
Dumenge a les 7 no crt. Beniarbeig-Pedreguer. Ja ni cafe. Abrasimenta total.

TONI R. ha dit...

Ok en al horari

Ricardo he parlat en als del tri de valencia i tambe els he enviat un correu , m'han dit que dema tenen reunio i que estudiaran el cas que els he comentat,a vorer com quedem, ja et dic algo.

JOANFE ha dit...

per mi el horari a les 7:30 perfecte.
Este dissabte es el dia abans del LD oliva aixi que una cama dalt del altra jeje

elpepgf ha dit...

correcte! bici a les 7.30!!! ;)

i com diu joanfe... aquest dissabte, a la bartola... xDDD

TONI R. ha dit...

A la bartola o ha posar-se fins el cul de figatells en oliva ja ja ja.

vaaaaaaaaa xiquillos que ja mos fa caloreta per al diumenge.

Splu ha dit...

Molta sort el diumenge abrassits! Volia dir que disfrutareu, però ho deixe a la vostra manera, ;-)))

Demà ja sabeu el canvi d'horari, a les 7,30 a la seu.

El diumenge podríem quedar per anar a vore als super abrassits del club al Triatló MD d'Oliva i animar-los en el q pugam. Q vos sembla quedar sobre les 7,30 al Prado per anar cap allà?

Aneu dient.

Ricardo ha dit...

Arriba el primer cap de setmana realment de l'estiu.
Molta sort a tots el que participaran a Oliva i la resta del club deuriem de intentar anar a donar-los tots el ànims posibles, la animalada no es per a menys.
A les 7.30 al Prado tant el dissabte com diumenge per anar amb bici, si algú vol PODEU quedar a les 6.00 h. del matí per a correr ...

vicent ha dit...

si veniu a animar, recordeu portar cames de repost de rosca gorda, per a nosaltres jajajajajaja

elpepgf ha dit...

xavals!!! moltíssimes gràcies a tots els qui ahir anàreu a oliva x animar-nos!!! d veritat, q és d gran ajuda veure els amics i sentir-los com et donen ànims!!!
d nou, moltíssimes gràciessssssssssss!!!