.

.

dilluns, 5 de maig del 2014

XXV TRIATLÓ NACIONAL DE FUENTE ÁLAMO (MÚRCIA)

 Diuen que el triatló de Fuente Álamo  és un dels millors d'Espanya ,i així ho van comprobar dos membres del nostre Club ( Jaume Enguix i Sergi Torres) més el nostre amic Adri de Beniarbeig. Enguany celebraven el XXV aniversari i comptava amb un cartell de luxe amb triatletes de talla mundial com Javier Gómez Noya, Uxio Abuín, Vicente Hernandez ( estos tres venien de Sudàfrica de participar en les sèries mundials), Ivan Raña......., de fet en la presentació dels triatletes, almeys més de 10  eren o havien segut campions del mon, d'Europa o d'Espanya.
A part d'esta introducció anem a contar la nostra experiència.



Com sempre el punt de partida el Fratelli a les 8:00 del matí. Arribem a les 10:15 i agafem els dorsals a la Casa de la Cultura. Després portem les bicis als trailers(al costat del poli),que estaven a l'altra part del poble, perquè les tenien de transportar fins Mazarrón, poble on es fa la natació i la T1. Ací Jaume va estar tot el temps mirant la seua S-Woks fins que no van tancar les portes del camió.
 Una vegada vam deixar les bicis  veiem que tota la gent s'apilonava en una part del poliesportiu. Allí estava Gómez Noya inaugurant-lo .  Després ens anem a la T2 que estava a l'altra part del poble a deixar les sabates i tornem al poliesportiu per a dinar. Com veieu abans del triatló vam pegar deu mil voltes, tot era esperar, anar d'un lloc a un altre. Així a  les 12:30 vam dinar ( dinà que entra en el preu de la inscripció). En acabar ens tornem a la T2 (prop de meta) perquè teniem d'agafar el bus per anar a Mazarrón.  Arribem a les 15:30 a Mazarrón i a esperar una altra vegada. Estàvem ja rebentats!!!
Desesperats i poc a poc més nerviosos!  Arribava l'hora!    Mentre calfàvem vam veure l'eixida de l'elit i quina passada!!! Com naden! En un tres i no res ja estaven prop de la boya.  I arriba el nostre torn! Jaume es  posa al mig i el servidor a un extrem i .......meeeeeeeeeec! La mar a partir dels 100m estava marejada, de vegades pegaves braçades a l'aire! Va costar arribar a la 1ª boya,corrent en contra , després va ser tot més fàcil. Eixim de l'aigua  correns a la T1, agafem la bici. Eren 24 km, els 11 primers tenies que pujar un port, baixaves 1km amb curves tancades i després 12km prou favorables amb el vent un poc a favor.El port és fàcil de pujar, tot depén de la velocitat que vages, només te unes rampes dures al final, però ahí ja arribes tocat i si no et dosifiques després et costa planejar.Ací és important fer grupeta perque sino perds molt de temps en el pla. Doncs bè, conforme podem arribem a la T2, Jaume continua davant . El circuit a peu era per dins del poble. Estava tot ple de gent que animava sense parar. Al km 2'5 agafe a Jaume que es troba mal i te que caminar per culpa del flato. Finalment arribem a meta i prova superada, satisfets del debut en el 2014.
El triatló de Fuente Álamo és molt divertit sobretot la bici ( segur que molts de vosaltres haguéreu arrassat). L'únic inconvenient és l'espera . Recomane fer este triatló i quan més gent millor. Vam trobar a faltar les vostres bromes!!!



7 comentaris:

JOANFE ha dit...

Molt bona cronica!! i molt bon triatló sou uns maquines enhorabonaa!!!!

TONI R. ha dit...

Una cronica excelent, te se dona igual de be que els triatlons, quin makina.

enhorabona als dos, bueno i tb a adri.

TONI R. ha dit...

Una cronica excelent, te se dona igual de be que els triatlons, quin makina.

enhorabona als dos, bueno i tb a adri.

TONI46 ha dit...

Enhorabona campions. Una cronica genial, que mira per a on, l'any que ve jo vaig. (si no estic lesionat)

ricardo ha dit...

enhorabona máquines!!!

Splu ha dit...

Que gran màquines!!! L'any que ve fem grupet i a explotar-ho tot! jajajaja

Javier Gómez Noya ha dit...

muy buen triatlón, chicos!
encantado de charlar unos minutos con vosotros y de competir a vuestro lado, un placer!
a ver si hay suerte y volvemos a coincidir!
sois un gran club!