.

.

dilluns, 2 de juny del 2014

TRI-XÀBIA 2014 (By Pep))

Ahir diumenge 01 de juny estrenàvem el mes amb competi.
Aquest triatló tenia més motivació, si cap, per als membres de l'Ondara Tri-Esport, ja que l'any passat ens proclamàrem Campions per Clubs i guanyàrem en apartats individuals, també!
Enguany no podia ser menys, encara que pel matí tots estàvem desmotivats, estàvem sense ganes, sols Sergio tenia clar que anava a per totes, a desfer temps, distàncies i rivals...
L'eixida, una vegada més es retrassa, la Guàrdia Civil està demanant els permisos a les barques, just a l'hora de l'eixida... Sobre les 8.20, finalment, ens donen l'eixida, a l'escoltar el "meeeeeec", les poques ganes desapareixen i tots ens enxufem, com si ens anara la vida en la competi!
Primera volta de natació de 750 metres i s'acompleixen els pronòstics, Sergio va davant, seguit d'Ivan, quin peix el tio! Un poc més arrere, Morant, Pep, Joanfe i Riera ixen quasi junts de l'aigua i just desprès Jorge.
Segona volta de natació i els 1.500 metres aconseguits, quasi igual que la primera volta, Sergio i Ivan ixen junts (porten el mateix neopré, serà per això!?!?!?!), poc desprès, Morant, Joanfe, Pep i Riera i, un poc desprès, Jorge.



"T1" rapidíssima i tots dalt la bici a volar!!!
Sergio i Ivan van tirant d'un dels primers grups, just desprès, Joanfe va engolint rivals i la majoria s'acoplen al grup, on també està Pep, al grup de darrere venen Toni Morant i Riera i just al de desprès Jorge. Tots volant, tots a 40 km/h o més, espectaculars 34 kms. de bici que es marca el tio Joanfe, tirant del grup, quasi ell solet, que aconsegueix retallar un poc de distància sobre el grup de Sergio i Ivan, però desprès ens toca córrer... I ja sabem tots com se les gasten els primers a l'hora de córrer...
Segona transició un poc accidentada... a Joanfe li tomben la bici, Morant se'n va a córrer amb el casc posat... Si el que no ens passa a nosaltres, no li passa a ningú...

Comencem a córrer i quin gust dóna veure a Sergio i Ivan, quina cadència, quina forma de córrer, espectaculars! Ixen a córrer en la 9ª i 10ª posicions i poc a poc van devorant els rivals que tenen per davant, fins aplegar en 3ª i 4ª posició a meta, a tot això, Ivan aconsegueix la 1ª posició en "Iaios", espectaculars els tios, aplegant juntets i agafats de la maneta i volant a 3.38!!!
Ahí, veiem a Sergio Alberola, Jaume Enguix, Sergi Soler, Ricardo, Jaume Aparisi, que han vingut en la bici a animar-nos i donar-nos alé extra, així com Tamara i Carol, o Vicent "Culi" i José A. Ramos (el "Ñoño"), que aplegava a Xàbia de bon matí per veure tot el triatló i animar-nos bona cosa!!!
Molt poc desprès dels "Top", aplega Joanfe (21è classificat final), este tio avui ha volat, i no sols en la bici! Una mitja d'1,36 nedant i de 3,59 corrent, confirmen el seu gran estat de forma, increïble, desprès de la "panxada" que s'ha pegat dalt la bici, tirant de quasi 30 tios que no pegaven un colp...
Desprès de Joanfe, apleguen quasi junts Toni Morant i Toni Riera, els "Toni's" que han aplegat el 39 i 40, respectivament, s'han marcat un 4.09, espectacular!!!
Pep, el 47è classificat, aplega un minut i poc desprès d'ells, que no els ha pogut seguir en el sector de córrer, encara que ha fet un bon 4.19!
I just darrere, pegant una bona remuntada corrent, Jorge, a 4.10, aplega el 54!





Evidentment, davant de tants bons resultats, es va aconseguir revalidar el títol per equips, Primers!!! Així com la 3ª plaça absoluta de Sergio Torres i la 1ª en Veterans d'Ivan, quins bous!!!

En la distància Sprint, van participar, també, Toni Carrió, qui entrava en la posició 90 de quasi 300, desprès d'una gran remuntada, tant dalt la bici, com corrent i Antonio Cano, qui aplegava un poc més tard que Toni, en la posició 124!

Salut i gràcies a tots pels ànims!





9 comentaris:

JOANFE ha dit...

GRAN CRONICA PEP!!!
Va ser una canya de triatló jo ho vaig passar com un xiquet, que gust dona estar en este club xe..

ivan ha dit...

pep salaoooo!!!
amics competint..amics animant..amics disfrutant d'estos ratets..desperteu-me que açò no pot seeeerrr!!hhahaaha

TONI R. ha dit...

EXCELENT CRONICA, xe quina facilitat per a relatar els aconteximents, ja ja ja

Un diumenge inobidable sobre tot pel grup de gent q alli estavem, tant pels que varem competir com els que vingueren a animar.
de kategoria.

TONI R. ha dit...

EXCELENT CRONICA, xe quina facilitat per a relatar els aconteximents, ja ja ja

Un diumenge inobidable sobre tot pel grup de gent q alli estavem, tant pels que varem competir com els que vingueren a animar.
de kategoria.

TONI46 ha dit...

MOLT BONA CRONICA PEEEEEEEPP!!
EXCELENT CURSA DEL ONDARA TRI-ESPORT (EN GUIONET) QUE ARRASEM ON ANEM!!

elpepgf ha dit...

xe, xe, xe, xeeeeeeee! açò és més q un club!!! q gust dóna triatlonar amb tots vosaltres!!!!!!!!!!!

vicent ha dit...

que gran equippppp!!!!!!!
què bons sou!!!!!!!!
abrasita i valents a topeeeeeee!!!!!!
ondara powerrrrrrrr!!!!

Sergio Torres Sánchez ha dit...

Molt bona crònica Pep. Equipooooooo!

Sergio Torres Sánchez ha dit...

Molt bona crònica Pep. Equipooooooo!