.

.

divendres, 3 de juny del 2016

TRIATLÓ MD 113 OLIVA (by Culi)







El dimenge 22 de maig, 4 abrassits del club Victor, Ivan, Jaume Aparisi i Vicent, anem a fer un triatlonet al costat de casa. Cap a les 7:20 arribem tots a Oliva, encara ens falta agafar els dorsals, pegatines, entrar al box, el neopré...i fer les depossicions necessàries al wc.
Entrem al box faltant 20' pel començament, i per primera vegada no ens tiren del box, tot i eixò, que vam ser els últims en eixir. Ens posem el neopré, les cremes i anem per vora mar cap a l'eixida a 1km de distància. Agafats de la maneta tots juntets cap allà, burrera a punta pala i concentració, cero patatero.

Ens dona temps a banyar-nos, calfar i estirar. De sobte el jutje crida a tots els triatletes. Noticia bomba: (desde la guardia civil nos indican que aún están cortando las carreteras) jajajajajajaja quina novetat a Oliva. Ens van tindre 40' plantats com a pins fora de l'aigua.
Finalment a les 8:45, es donà l'eixida MMMEEEECCCCCCC, i cadascú al seu ritme a fer el sector de natació. Eixim de l'aigua i enfilem cap a box i agafem les bicis. El circuit el de sempre, ens saludem sempre que ens creuem, com si no ens haguerem vist mai!!!!!, també apareixen al circuit gent del club que ha vingut a vore'ns. Però mentre vas en la bici vas pensant, però si este estaba allí dalt de Pego, com pot ser que ara estiga ací? com si tingueren dobles, en tots els cantons, corbes, rectes.... seria una visió imaginària degut al cansament jajajajaja. Jo crec que la gent del club te la capacitat de multiplicar-se.



Deixem la bici i comença el calvari de la carrera a peu, calor sufocant, però avituallaments complets cada 3km. El tram de la recta del passeig, tram d'arena vora mar de 500m, pasarel.les i tram de camí de pedres d'uns 3km. Molt variadet el recorregut.
En aquesta ocassió felicitar a tots pels ànims rebuts i al nostre Pau que està animant-nos durant tot el que va durar el tri.


L'any que ve vorem si repetim. Salut i km.


clasificació