.

.

dijous, 11 de maig del 2017

TRIATLÓ DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA 2017 (By Pili)






Ja tenim ací el 1r Triatló de Tavernes de la Valldigna!!!

El passat diumenge dia 7 de maig els representants del nostre Club Tri-Ondara vam ser Òscar Fornés, Juan Angel, Jaume Aparisi i Pilar Pérez.
Sortim de camí a les 7:20, nerviosets i escoltant regueton. Allà que anem tots en el cotxe contant anècdotes d'altres triatlons, a la fi arribem, un poc perduts, per variar!

En aparcar anem pels dorsals i veure l'ambient, mirem els inscrits i en som 150, 28 d'ells xiques, pocs però bons. Agafem dorsal i xip, ens dirigim al cotxe a posar-mos tot al seu lloc, porta-dorsals, adhesius, etc..


Com no, tenim el nostre fotògraf Marc Fornés , membre del Club que encara no ha debutat. No tardarà molt perquè és un abrasidet com tots. De moment gràcies a ell tenim aquestes fotos de moments de preparació.
Ja tot al seu lloc ens dirigim al box a deixar la bici i prepara-mos bé el material per fer les transicions en menys temps possible.


En acabar d'arreglar tot al seu lloc, anem a buidar l'aixeta i posar-mos el neopré per anar calfant un poc abans que donen l'eixida: els xics ixen a les 9:30 i les xiques 9:40. La mar estava marejada però quan estàs nadant ho dónes tot, notes el corrent les ones que et peguen, però tu sempre ets més fort i pots en això i més.

Ací estem els xics en els gorros taronja, i les xiques verd.
Donen l'eixida, els xics ja estan preparats i esperen el conte enrere, JA VA, JA VA. Allí estem Marc i jo animant-los i fen fotos, jo ja nerviosa, en toca a mi posar-me a l'eixida, just anant veig a Sergi Soler membre del club que ve a donar-me ànims i forces, de colp veig a Ivan Payà en el mòbil que ve a fer-me foto, mes al fons estava Sergi Torres guardant les bicis, Gràcies a tots els companys que var vindre a veure'ns i donar forces, donen l'eixida a les xiques, allà anem a totes.



A poc a poc van eixint de l'aigua, ací tenim a Òscar i Jaume, ja van per la T1, mentre Juan Angel i jo seguim nadant. Es va fer un poc llarga la natació, l'aigua estava picada, per fi arribem a la T1, ho fem el més ràpid possible, agafem la bici, a pedalar el més fort que puguem, el recorregut és pla, vàrem pegar 3 voltes, algú es va deixar la finestra oberta i feia corrent d'aire, ací teniu la cara de patiment d'alguns companys.






Ja en acabar la bici, entren al box per fer la T2 Òscar i Jaume junts Juan Angel i jo anem arribant, ja en ganes tots de fer l'últim esforç, les cames ací ja van a soles, el recorregut és pla. Gran triatló uno mes a la saca, lo millor la companyia.