.

.

diumenge, 26 de novembre del 2017

REUNIÓ I SOPAR CLOENDA
TEMPORADA 2017


La temporada 2017 ja arriba a la seua fi i prompte comencem a acarar la 2018. Però abans de començar-la cal tancar com es mereix l'exercici actual. Així mateix, un any més el Club va celebrar el Sopar de Cloenda de la temporada.

El Club ha participat en diverses competicions al llarg de l'any 2017. Cada any ens proposem nous reptes que ens motiven per seguir fent el que ens agrada. Cadascun dels membres del Club participa en diverses proves esportives. 

LA MÀQUINA DE LES DOS RODES
A més a més, la temporada va començar ben prontet, al Duatló d'Oriola de Mitja Distància, passant pel Triatló de Gandia allà per l'abril. En aquest mes també vam tindre un dels objectius de la primera temporada, el Half d'Oriola Miguel Hernàndez, en companyia del Half de València A300w. Recordar també altres competicions com ara el Triatló de Tavernes, el de València Santander, el mític Triatló d'Antella. 
                       EL PEIX DEL CLUB

Ja en la segona part de la temporada vam participar al Triatló d'Anna, al Triatló de Burriana, el de València de setembre, el d'Oliva No Drafting o el de Xàbia ja tots tres a setembre. 

 LA SABATA VOLADORA
 Ja en la recta final vam participar en un dels més esperats, el Half Ican Gandia a octubre on vam poder aconseguir el 2n lloc per equips. Finalment, el triatló del Circuit de ND series de Guardamar del Segura.
 EL MÉS PLORÓ
 Prèviament al Sopar Cloenda ens vam reunir per tractar diversos punts:

1.- Presentació nous membres Club
2.- Federativa 2018
3.- Equipació
4.- Realització exploracions i proves d'esforç
5.- Entrenaments conjunts: llocs quedades,              horaris...
6.- Planificació Temporada 2018

TROFEUS DEL CLUB DE LA MÀ DE PAU I PEP

 A continuació de la reunió vam començar el Sopar Cloenda 2017. Entre rialles, bromes i aparicions estel·lars vam passar una nit molt divertida. 


RESUM TEMPORADA 2017

 No hem d'oblidar que tot açò és possible gràcies a cadascun/na dels membres que componen aquest gran grup humà.



 PLANIFICACIÓ 2018


 Tanquem un any, el 2017, per començar un altre, el 2018, amb moltes ganes i nous desafiaments esportius.



RAFA I VICENT BEN ATENTS!

SALUT, KILÒMETRES I TRIATLÓ!!!



VÍDEO RESUM TEMPORADA 2017