.

.

dimarts, 29 de març del 2011

VOLTA A PEU DE GATA- 2º PROVA DEL CIRCUIT DE LA MARINA 2011



Aquest diumenge la majoria dels components de Ondara tri-esport cadascú en el seu club d'atletisme ha participat en la segona prova del circuit de la marina la volta a peu de Gata, ací hi ha un resum de les fotos del Calygat y del senyor Molina.




CLASSIFICACIÓ

17 comentaris:

vicent ha dit...

Joanfe, avuí et farem l'acomiadament del grup de correr de 4:30 i passaras al grup de la élite, al de 4 i poc.

elpepgf ha dit...

ja veig q vos feu les fotos d grup sense mi... clar com jo no estic en la "élite"................ :(

vicent ha dit...

recordeu que en la duatló de benidorm, jo tampoc estava en la foto, pq esperava la cua per a poder cagar!!!!

elpepgf ha dit...

jajajaja, tens raó vicent!!! això era una causa d'alt interés!!!!!!!! jajajajaja

JOANFE ha dit...

Ho senc molt pero no es desfeu kiko i tu de mi aixi com aixi, es lo que hay, jeje

La proxima cursa del verger quan acabe ens veguem a un lloc i ens fem la foto junts, com no se de on ix que no la he fet mai. Pep digues tu on quedem despres de la cursa per fer la foto. li ho diguem a mlina o claudia, val?

elpepgf ha dit...

jajajajajaja, justament al verger no podré anar, xq em coincideix amb el partit d bàsquet d'eixa jornada... jajajajajaja

JOANFE ha dit...

pues en el primer triatlo..

Per cert que penseu fer aneu a pinedo i benidorm?

Un comentari.... me he pegat la mini-currada de arreplegar les fotos de tots i penajar-ho, ho faig mentres vec la tv per la nit perque me agrada i perque vull, esta clar, pero almenys el demes podrieu fer algun comentari en el blog, no sols entrar a veure, perque sempre som els mateixos els qeu colaborem i no era la idea inicial de tot aço, i al final pasarem de escriure res ni actulitzar el blog, no costa res escriure unes parauletes, i te igual la ortografia i el idioma en el que vols escriure, ni lleva temps a ningú, ni crec que moleste, el blog es per estar en contacte, per compartir entrenaments, per quedar en competicions, penajar fotos i coses aixi pero si sols mirem i no diguem res, els de sempre ens cansem... sols es un comentari, cadascu que faça el que vulga...

elpepgf ha dit...

tens tota la raó del mon joanfe, xq això mateix és el q em passa a mi amb el d l'atletisme, q faig els resums i tots entren a llegir-los, però NINGÚ comenta res... i últimament estic amb ganes d deixar d fer-los.......

estanis ha dit...

yee Juanfe no et mosqueges...je,je..La veritat es que tens tota la rao,la curra que et peges es molt de agrair...
A Pinedo jo vaig,a vore si podem anar tots i fem pinya.A gata ja vos vaig vorer,esteu molt fort tots...

vicent ha dit...

Jo primer abans d'apuntar-me al triatló, vull provar nadar a la mar, que tinc el neopré, florit de no gastar-lo.
Quan fem un simulacre de triatló?.
Sols ens queda 1 mes i el temps passa volant!!!!
Algú va a nadar a la marineta casiana a migdia?, es a dir, cap a les 12:30 o la 13:00 i nadem una miqueta.

FerranDénia ha dit...

Primer que tot agrair-te Joanfe el paper de dinamitzador que fas a través del blog, amb les fotos, comentaris,etc. també dir-vos que, collons!m´agradaria conèixer-vos a tots i començar a quedar per entrenar en bici i també a nadar, a la ,marineta o on siga.Si tots teniu correu en yahoo podem fer un grup i per mail ens resultaria més ràpid de comunicar-nos. Salut a tots!

JOANFE ha dit...

Ferran el blog cada vegada que se escriu un comentari envia un correu pero sols es pot enviar a 10 i tu no estaves, ara ja estas t'arribara al teu correu sempre que hiha comentari, sempre i quan es participe.

jo no hem cabreje ni res per el estil sols que tenim açi una ferramnte per comunicarnos i si no ho utilitzem sols ens comuniquem els que entrenem junts i no crec que siga just, la participacio de tots per poc qeu siga es molt.

Pero cadascu que faja el que vulga.

JOANFE ha dit...

De moment qui va a Pinedo? Estanis, jo i Vicent si prova abans en la mar.
Algu mes?

PONS ha dit...

Joanfe, tots sabem que tu t'encarregues de baixar les fotos per així poder eliminar en les que fas carases, jajajaa.
Es conya........... molt bona feina, continua així.

Tomás ha dit...

Joanfe, yo voy a Pinedo.
Este fin de semana podríamos organizar un simulacro de triatlón.
Yo había pensado en nadar donde tu dijistes, donde la playa no es de arena sino de roca redonda, aprox. unos 20 min. (si alguien se ahoga un poco mas para replegarlo) las bicis que esten preparadas en una furgoneta o en el sitio que tu dijistes, dar una vuelta de aprox. 50 km. (dirección la marjal de Pego subir Sorells despues Pinarets y volver a subir Sorelles, para ir acostumbrandonos al circuito del Tri-Oliva) y despues llegar a mi casa tener las zapas preparadas y hacer un circuito de 10 Km. corriendo que he hecho con los Sergis cada uno a su ritmo.¿que te parece?
P.D: si al final lo hacemos te traes un par de litros de EPO o la poción mágica que te tomas y salimos como un cañon.
Ala para que despues digas que no escribo je,je,je

JOANFE ha dit...

De moment.. Tomas, estanis, jo i vicent.. algu mes?

Yo este finde no se si podre ir en domingo.. si fuera el sabado despues de comer igual si me puedo escapar, y la semana que viene igual tb puedo en domingo, de todas formas si quereis hacerlo este finde que tb lo comento sergio torres, pues quedad por aqui hora y sitio para veros, yo este domingo como dije no puedo.

Tomas el recorrido me parece perfecto, ademas yo tengo una obra en primera linea de playa por les deveses que esta casi acabada que tenemos vigilante de seguridad asi que creo podriamos dejar todo el material preparado alli y tenemos vigilante gratis jejeje, pero ya seria para otro finde.

si escribimos todos se aclaran mas cosas...:)
un saludo

miguel Angel ha dit...

En primer joanfe agrairte la faena que estas fent en el blog.Io no tinc neopre a mes encara no estic preparat per fer els triatlons de pinedo o benidorm i el simulacre per el que digueue es massa per mi en costa molt la vici si en fue un mes light i puc anire