.

.

diumenge, 3 de març del 2013

DUATLÓ DE BENIDORM i MITJA D'OLIVA

DUATLÓ DE BENIDORM - DUWHITE SERIES

L'aventura per anar al Duatló de Benidorm - Duwhite Series començava a les 6:45, hora zulú. El nostre lloc d'encontre habitual, el Fartelli, ens esperava a Ivan, Ricardo i Pons, com a triatletes experimentats en competició; i a Pablo Lorite i jo mateix com a debutants.
Una vegada amb les bicis dalt del TriEsport-mòbil, blanquet i tot com el papa-mòbil, enfilàvem l'autopista cap a Terra Natura...yujuuuu!! Que nos vamos de excursión!
Viatge sense complicacions, ningú tenia caguera ni ganes d'amollar pandocaes* pel camí.
(*pandoca: paraula del Culito's dictionary)
Una vegada allí, el ritual de recollir dorsals, preparar bicicletes, posar gomes, mirar dins les motxiles a veure quina roba ens posem, maquillatge, perruqueria... tot a punt per dur les bicicletes al box, tots juntets i a punt per començar!


Abans d'entrar a la càmera d'eixida, al locutor se li ocórre la gran idea d'anar cridant un a un a tots els participants... com si estiguérem al Camp Nou, ira tu! Al final la marabunta guanya el pols i s'obri la porta al mogolló. Meeeeeec!! Una sirena dóna l'eixida i ale, tots dins del parc de Terra Natura corrent com a descosits, cara avall, Ivan i Lorite com una fona, els cavalls renillant, les burres bramant... ens estarien animant dic jo. L'alegria dura poc, de seguida la pujada, fins d'on tiren la tirolina del parc, que quan arribaves dalt penses: em tire per la tirolina i s'ha acabat de patir, però apretem les dents a enfilar el circuit un altra volta. Com vegeu estàvem prou apurats i agobiats:


El següent pas la transició. Ai mare.. que us he de contar de la transició. El nostre gran Ivan va patir un petit contratemps que al final li va costar la desqualificació. Us convide a mirar les fotos a veure si algú ho descobreix. Afineu la vista que ho podeu traure.

El circuit de bici anava per avingudes amples, amb un poc menys de la meitat de baixada i la resta de pujada. Només eixir una petita pujada i de seguida cap avall. Mire el contakilòmetres, 53km/h... així dóna gust, hui rebente el crono. Només acaba la baixada, cap amunt! Pons i Ricardo m'agafen amb un grupet. Agafa't a roda -em diu Ricardo... ho intente però ni flores. Mire el contaquilòmetres, 12km/h corrent haguera anat més ràpid, rebente el crono però per baix. Així tres voltes, més soles que la una, per allí desangelat en aquelles avingudes de la capital del Sol y Playa... sols amb els ànims de la meua dona, fins que allà al fons senc un eco: "Vinga Mallol" jo pense, serà una veu divina? Alce el cap i em veig els abrasits del club que havien vingut en bici per animar-nos. Uff quins màquines, els torne la salutació i alce el braç com si estiguera guanyant (ole tu, l'humor que no falte).



Al final de nou la transició i a córrer. Realment no sabia si corria o flotava, no em sentia les cames. Com era cara avall em deixe dur. Busque les butxaques del mono per si portava molletes de pa pels animalets però el mono no tenia ni butxaques ni molletes. Mire allà dalt la tirolina, aprete les dents de nou i cap amunt. Després baixar i la sorpresa és en arribar a meta. L'equip esperant-me, una abraçada col·lectiva, els fruits secs volant i el speaker dient: ¡Mira que fresco que entra!


A la classificació, Ivan va fer el 19, amb un temps d'1h 10' 40''; l'espectacular debut de Lorite, el 34 amb 1h 12' 21''; Pons, el 80 amb 1h 20' 49''; Ricardo, el 82 amb 1h 21' 15''  i jo el 112 amb 1h 28' 36''.

En definitiva, la primera volta no s'oblida. Bona experiència i bons companys, els que estàvem i els que no. Esperem repetir més vegades.

Menció especial a tots els que van vindre i tornàren amb bici pel Coll de Rates (quins cracks) i als que van anar a la Mitja d'Oliva (Rafa, Kiko, Toni Doménech, Culito i Riera) dels quals podeu llegir la crònica tot seguit.

Salut a tots i ja ho teniu bé!

Ací teniu les FOTOS

CLASSIFICACIÓ


BICI + MITJA MARATÓ D'OLIVA (by Vicent Culito)


A les 8:00, com sempre a la seu de l'Ondara Tri-esport, el bar Pardo.
Allí anaven apareixent els abrasits que volien anar a Benidorm i els que volien fer la mitja d'Oliva. Els oliveros formats per Dora exploradora, Vicent explorador, Toni explorador i Toni trek explorador (tots amb les seues pertinents motxilles, maquillatge, 3 mudes, gomina per a la cursa, és a dir, una carrega extra al llom de 5 kg com a mínim. Altres, com Toni trek uns 10 kg), i el nostre mister Rafa Castellano, que també ens va acompanyar, però sols fer la bici i cap a casa.
Jo no sé que passa últimament, però les bicis ja no marquen mai per baix de 30 km/h i clar, en un tres i no res, a Oliva city que estàvem. Anem pel dorsal, deixem les motxilles al bar (Box CA Maties), donem una volta fins la platja de Gandia i tornem.
Ara comença el que és bo, que em pose? fa fred? jo estic constipaet? ara em pose les malles i després apareix amb el mono, que si la braga, que si el mono de Vicent està trencat, i Kiko Rios esperant-nos a que decidirem el modelet per a fer la cursa. Quan ja estava tot clar i eixim del bar (Box CA Maties), toca fer la foto de rigor, que Kiko no ix perquè estava fins els ous d'esperar-nos.


Total, a les 10:30 comença la prova i (empieza el charloteo), sense exagerar ens passem 18 km, xarrant i amollant parides, parant a pixar, que a Toni Doménech no li va fer falta perquè suava com un cerdo, sols faltava la tauleta, les cartes i el cafenet...



Al km 18, Toni Doménech encén el coet, perquè volia apretar una miqueta i, com no, els altres dos abrasits darrere d'ell, comencem a passar a gent a diestro i siniestro, Xe mira eixos d'Ondara com vam!!!!
A la meta es pot vore a Toni arribar i mirar cap arrere a vore quants metres ens habia deixat, quin abrasittttttt!!!!!


Entrem a meta i ens donen una bossa i comencem a carregar menjar, beguda, taronges, caldo de putxero, sucs, fruita, napolitanes de xoco, tovallola..., és a dir, altre pes extra per a la tornada a casa. Perquè estava la meua germana i ens va agafar un poc de pes, perquè ja ens veiem amb 30 kg extres cap a casa.
Al final bones sensacions, que era del que es tractava.
 

41 comentaris:

TONI R. ha dit...

PRIMER QUE TOT ENHORABONA A TOTS I SOBRE TOT ALS DEBUNTANTS,
LA CRONICA ESTA DE CATEGORIA I MOLT DIVERTIDA( ENHORABONA SERGI) PERO LO QUE M´HE PARTIT EL CUL DE RISA ES VORER A IVAN FENT LA TRANSICIO A LA BICI EN LES SABATILES DE CORRER JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MIRA QUE ERES ABRASITS CRACK, AIXO QUE ELS PASSE ALS DEBUTANTS VALE, PERO A UN " TRIATLETA" COM TU,JA JA QUE ME PARTO.

BONA NIT.

PEPE PONS ha dit...

Ufff, com es noten les maneres en les croniques de Sergi, trobe que tenim cronista oficial per molt de temps ja que li ha agafat el gust a este esport que tants ens agrada i en el que ell ha tingut tan bon debut, enhorabona.

TONI46 ha dit...

ENHORABONA A TOTS, DEBUTANTS, QUE VAN COM UN TIR, I ALS ALTRES VETERANS,"COM EL TIO IVAN, QUE A SABER Q ESTAVA PENSANT ABANS D'AGAFAR LA BICI"
LA CRONICA MOLT BONA E IL.LUSTRADA, AIXI Q ANEM PUJANT EL NIVELL D'AÇO I TOT.

Ricardo ha dit...

Un diumenge molt bó, un duatló mes exigent del que esperava. En aquesta ocasió con no tenia al meu Rafa vaig agafar com a company de grup a Pons. Ens vam passar tot el matí buscant grupets dalt de la bici, per cert ara que pense crec no vaig donar un sol relleu, un altra volta serà. Desde açí agrair els anims de la cuadrilla d'ABRASITS que ens van vindre a vorer. No vaig poder ni saludar-los, tenia por de soltar el manillar i caure, anava en lo justet per acabar.

P.D.
Ivan eres un crack, la foto es auténtica. En les escoles de Triatló la posaran per a dir que es el que no tenim que fer en una transició.

vicent ha dit...

ivan eres un crak!!!!, eixò li va passar pq li van dir que dur doble calçat eras millor jajajajajajaja, sabates de bici+ sabates de córrer= millor temps
eixa crònica ja no es pot millorar, sergi ja tens el títol de cronista d'ondara tri-esport.

elpepgf ha dit...

esteu fets uns artistes, xe! quin diumenge més esportiu!!! hehehe
i jo rascant-me les boles...

més val q em pose a entrenar ja o no vos vore ni l'estela quan em passeu com a coets... q forts...

enhorabona a tots!!! ;)

Anònim ha dit...

ENHOROBONA A TOTS!!!!
i en especial al meu germanet Sergi,eres un MAQUINA!!!
xe,xe,xe....

Splu ha dit...

Enhorabona màquines!! Cada vegada esteu més forts!! Gran rotllito i germanor! Sí senyor!! Ivaaaaaaaannnnnn!! Abrasiiiiiiit! Jejejejej

ivandesqualificat ha dit...

Per alusions..tinc que dir que la organitzacio va dir que donarem espectacle..que collons..ahi el teniu!!
i desagraits..van i hem desqualifiquen..a mamar..ja no vaig més hahaha
tot un plaer..compartir experiència amb els debutants(mal exemple els he donat jeje) i amb els altres duatletes:ricardo i pons..que bon rotllo es respira xeee

JOANFE ha dit...

jajajaj buaaa dos croniques espectaculars!!! sou uns cracks !!! Diumenge de lujo!! dona molt de gust formar part d'aquest club, i no es doneu conter pero esteu agafant un nivell serio ehh, el grau de abrasiment esta pujant a sacoo!!

Enhorabona a tots i sobre tot als cronistes

TONI46 ha dit...

eeeeeiiiiiiiiiiii cullidoooraaaaaaa!!!
Vicentet, bona cronica i molt bona companyia. A kiko domes el vam vorer eixe momentet que estava esperant-mos al bar, despres calfant i ja no'l vam tornar a vorer, Quin Abrassit!!!

Ricardo ha dit...

Molt bona crónica Vicent, esteu fets unes máquines. Fer una mitja i uns 60 km. de bici comença a ser normal i aixó hem preocupa.

POR FAVOR NO HABLAR !!!!!!!

JOANFE ha dit...

ja estic inscrit a la travesia de guadalest 2,5 km i diuen que esta molt ben organitzada i molt xula, i acaben prompte les inscripcions tb inscrit a la mitja de Denia que es el dia del dinar del Titot...

La mitja de Denia tb es quarta que podeu fer menys km si voleu 11km y pico, es mes barat fins el 17 de este mes, despres puja, si ho teniu clar val la pena incriures ja.

vaaaa a full!!!

recordeu ... com diu pep quan feu la inscripcio es ONDARA TRI-ESPORT, en guionet i en exie ordere sino apareixen 10 clubs diferents si cadascu ho escriu de una manera jaja

TONI46 ha dit...

un servidor q s'apuntat a guadalest.
Animeu-se, que ens tenim que acabar l'aigua del xarca, jejeje

elpepgf ha dit...

qui no s'apunte a les proves amb el nom correcte del club, ONDARA TRI-ESPORT, no el deixe entrar a dinar a la caseta, el diumenge 24!!! q quede clar, eh!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vicent ha dit...

jo m'he inscrit, però he posat ESPORT TRI-ONDARA, ho senc m'he equivocat amb el nom ja no podré anar a dinar el dia 24 a la caseta, jajajajajajaja

elpepgf ha dit...

deixarem entrar a Imma i Marc, tu al carrer!!! hehehe

vicent ha dit...

tinc les cames maures d'ahir encara, per culpa del loco de ivan, el loco de soler i finalment el loco de ribes. sou uns cabrooooooooonnnssssss!!!!!!!!!
altra eixida en eixes condicions i ens fitxen per a la volta a la marina jajajajaja

JOANFE ha dit...

tindreu tots dos mails un dels descomptes de esports colau per la nova temporada i un altre del dinar del titot on esta el enllaç per apuntar-se al llistat.

Si n oheu recibit el correu aviseume i aixi actualitze el llistat de correus per si algu l'ha cambiat o esta mal. gracietes

elpepgf ha dit...

jo no puc anar al dinar del Titot!!! sempre tinc algo a fer... sóc més difícil d pillar q una Audiència davant el Papa... i ara q no hi ha Papa, doncs encara més...
a canvi vos envie dos "xiquets"... hehehehe

això sí, si abans d la mitja faig 50 kms d bici, tindré q córrer amb muletes o a 8 min/km... q forts esteu cabrooooooooonnnnnnnssssssssssss!!!

Splu ha dit...

No teniu temps ni per a escriure al bog una xorraeta, tot abrasimenta pura i dura! Vaaaaaa, sense parar! Es vei que s'han quedat congelats alguna després del bnyaeta la mar, jajajajajajaj.

Si algú li ve bé esta vesprada bicicleta q ho diga. Ale va de bo!!

Ricardo ha dit...

m'han informat que la policia local de Denia estan buscant a una cuadrilla que es dedica a espantar peixos vestits amb trajes de neopreno. Algú sap de que parlen????

elpepgf ha dit...

això he sentit dir jo també... q hi havia 4 locos pegant bots d fred, dins l'aigua... qui seran, qui seran... hahahahaha

ja teniu clar els qui veniu al dinar del titot!?!?!? recordeu q és el dia d la mitja d dénia i si no correu abans, no podeu vindre a dinar!!! hahahahaha

TONI R. ha dit...

ATENCIO ATENCIO.

HEM OBERT UNA NOVA SECCIO DINS DEL ONDARA TRI- ESPORT.

ULTRACONGELADOS- ULTRAMARINOS

HI PODRAS TROBAR TOT TIPUS DE PEIX I MARISC(S´ADMETEN ENCOMANDES PER E-MAIL)

ELS INTERESSAT DIREGIU-SE ALS ABRASSITS DEL CLUB.

JA JA JA , ENCARA ESTIC TREMOLANT NOMES DES PENSAR-HO.

TONI46 ha dit...

EL SIMULACRE EL FEM EL DILLUNS?

elpepgf ha dit...

els organitzadors d'esdeveniments, hem estat parlant sobre el tri-simulacre i hem aplegat a la conclusió q el dilluns és el dia idoni x fer el tri-simulacre!!!

a les 8 en la marineta d dénia!!!
i com deia el nostre estanis, ens deixem l'aigua per a desprès d la bici, així no estarà tan "fresqueta"...
es a dir, q farem: bici-nedar-córrer!!!

dilluns 18 a les 8.00 en la marineta, tots preparats x pujar dalt la bici!!!!!!!!!! ;)

JOANFE ha dit...

El dilluns trisimulacre pueess desempolveu neoprens!!!

yeee qui vulga apuntar-se al Irontour de la vila que espavilee!!
cada mes va pujant 5€ hi ha rebaixa per els participants en la edicio del 2012!!!

Vaaa ueleeess!!!

JOANFE ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=rhH4Q73lALc&feature=player_embedded

morera ha dit...

Xe al entrenament d hui ha estat d categoria max com sempre,bon rollet,rises, xaraeta...
dema n podre estar en el tri simulagre volia proposar s algu li ve b el dimats matinet sobre les 8:00 fer tira llarga corrent esmorzar q puga i a casa.El ritme fluxet jo tampoc es q vaja masa sobre 5min /km. bueno ja digeu algo.

morera ha dit...

Bueno, volia convidarvos dema al esmorzar, pero com n ania cap abrasit d categoria.Tot ahoraet.

ricardo ha dit...

"Pa vernos matao" estic mort del simulacre de aquest mati.

vicent ha dit...

ricardo recuperat i recorda posar-te gel pel colp.
mori ara ja has dit lo de l'esmorzar, ara voras com som una dotzena d'abrasits jajajajajajajaja

elpepgf ha dit...

com estan els accidentats del dilluns!? esteu millorets!? les ferides ja s'han curat i els morats ja han desaparegut!? vaaaa, q vos teniu q posar bons, ben aviat, q el diumenge tenim la mitja i el dinaret del titot!!! ;)

Ricardo ha dit...

Soc home mort, no hem puc menejar i per lo tant estaré a punt per a Denia.

JOANFE ha dit...

Com es parla per el whatsaap el blog esta un poc abandonat... a vore..

Dissabte:
eixideta en bici a les 8:00 al prado.
a les 11:30 qui puga en el Bar Prado per anar a comprar i portar tableros cadires i tot el tema a la caseta de pep per el dinar del diumenge..

Per la vestrada a Tururac donen els dorsals de la mitja i quarta, seria interesant arreplegar-los o noarli dni algu que els arreplege així el diuemnge no tenim lio..

diumenge:

7:15 al local del carrer gata num 3 de Denia esta en la avinguda Alacant prop de on estaba desnivell pose ellaç de ubicacio
https://maps.google.es/maps?hl=es&q=calle+gata+3+denia&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x129e1b3cf01c814f:0xe879ea101c16a09e,Calle+Gata+de+Gorgos,+3,+03700+D%C3%A9nia,+Alicante&gl=es&ei=8jlMUdiGEuWR7Aa95YCQCg&ved=0CC8Q8gEwAA

deixem trastos de correr alli i a les 7:30 puntuals dalt de la bici i a fer 2 hores de bici, tornem al local deixem bicis i a correr!!

en acabar ens vegem al local per arreplegar trastos duxadeta en casa i a dinar el titot.
(com hi haura lio direm a molt ixim i abans de sentar-se ho pagem, els xiquets no paguen)

ESPEREM TOT IXCA BE I GAUDIM DE UN BON DIUMENGE DE CLUB.

Ivanabrasit ha dit...

ESPECTACULAR DINA DE CLUB!!!!
tot un plaer de nou..aço ja no ho para ninguuu..el meu reconeixement mes sincer pera les personetes que ho han fet possible(ja sabeu de qui parle)
AMUNT L'ONDARA TRI-ESPORT

TONI46 ha dit...

IVAN TE TOTA LA RAO DEL MON. SOM MES QUE UN CLUB, UNA COLLA. ENHORABONA ALS ORGANITZADORS QUE SEU MEREIXEN TOT I MES, A MES DE TOTS ELS MEMBRES DEL CLUB, DONES I XIQUETS INCLUITS.

vicent ha dit...

estic fet tabacooooooooooo!!!!
si algú té recapte de titot que m'ho faça sabewr i passaré per sa casa amb el taper, jajajajajajaja.

elpepgf ha dit...

un matí magnífic d'abrasimenta, culminat amb un dinar boníssim i amb la millor companyia!!! quins cracks sou tots!!!
elu, vaya con el pavo!!! q ricoooo! muchísimas gracias a ti y a tu señora!!!

Ricardo ha dit...

Un matí perfecte, locura amb la bici i despres fent la meva millor marca dels 10 k. corrent.

A mig dia un dinar molt bó amb una companyia irrepetible, desde d'açí li done la enhorabona a eixos que sempre estan pensant per nosaltres.

A més una jornada en la que vaig estrenar la vitrina, el trofeu a l'abrisit novel. Lo meu en va costar explicar que era ser "abrasit" a la meva familia.

JOANFE ha dit...

pedazo video han penjat!! esta en el blog, ixim tot el rato jajaja

Avui a les 19:15 a la marineta per entrenar les entrades aigua.

Demà ens veguem per el Box i zona de dorsals sobre les 14:30.

despres de acabar el triatló qui puga anar i no vulga correr a tirar una maneta a Pep a la cursa d'Ondara de segur li fara molta falta.

Sort dema!!!