.

.

dimarts, 7 de maig del 2013

CURSA DE PEGO+ TRIATLO DE PINEDO + TRI-SIMULACRE

Dissabte:

Finde mogudet, el dissabte eixideta en standart en bici i per la vesprada cursa del circuit de la Marina, la cursa de Pego. Allí hi havia bona colla de triatletes del club per disputar la prova, alguns amb samarretes d'altres clubs, però així i tot, es veien moltes samarretes rojes i negres donant guerra per ahí. Que forts estan tots i totes, es nota que este hivern s'ha entrenat bé, va ser un circuit dur amb molta pujada i, així i tot, els temps han segut d'escàndol... enhorabona a tots i totes!!!






Diumenge:

TRIATLÓ DE PINEDO :

A eixa prova no he anat, sols puc dir que cap allà van anar la millor representació possible, les màquines del club, i els resultats impressionants, van estar amb l'elit. Samu fent el lloc 15 de la general, a sols 3 minutets del guanyador i Jaume en el lloc 39, apenes dos minutets desprès, impresionant. Donar l'enhorabona pel bon començament de temporada d'estos dos.









TRI-SIMULACRE

A les 8:00 estàvem en la Marineta i el dia pintava bé, la mar pareixia una piscina gegant, plana i transparent, i en un no res, Culi donant pressa com sempre, ja estàvem tots dins de l'aigua amb el neoprè posat, no dic nedant perquè l'aigua arriba fins el genoll, no sé per on entraran en el triatló de Dénia, per toll té poc. Quan hem pillat calat per poder nedar un poc, allà que vam anar a bon ritme fent un total de 1900 m i després transició ràpida de collons, amb foto inclosa jeje. Vam anar cap a Xàbia per Jesús Pobre i desprès pujar al cap de la Nau, a bon ritmet però amb coneixement, i cap a Dénia per les Planes, que van fer el mateix bon ritmet sense passar-se. Cal dir com de bé van aguantar el tipus les dos campiones. Elisa ja ho sabíem però Norma s'ha posat molt forta. Desprès a córrer, transició megaràpida altra vegada i a córrer fent un progressiu, però en 5 km ja ho teníem bé. Després cervesseta al xiringuito, vamos un matí d'esport genial, un bon entrenament en la millor companyia.







18 comentaris:

vicent ha dit...

tot eixò ha passat en un cap de setmana, mare meua qunt d'esdeveniment. i després no volem que ens diguen abrasits o que "jo no entrene", el que ocorre es que no perem un minut.si ens pagaren no ho fariem.
ABRASITSSSSSSSS I ABRASIDESSSSSSSS!!!!!!!!!!

toni46 ha dit...

eixa ultima foto del xiringuito podiem practicar-la prou mes, i abrassir-nos a cervesses, i no tant de lo altre, jejejejeje

JOANFE ha dit...

Hem parlat de agafar la cursa de Jesus Pobre del circuit de la Marina com entreno combinat, de cara als triatlons que venen...

Seria quedar en Jesus Pobre a les 16:45 per estar dalt de la bici a les 17:00 fer una volteta de hora i mitja i despres correr la cursa cadascú al ritme que vulga. si s'uniu a la iniciativa confirmeu per açi o per el whatsaap per saber molts som...
Aparqueu on aparqueu ens voriem en la eixida de la cursa abans de les 17:00. Ale vaaa sera bon entreno!!

Ricardo ha dit...

Jo com un bon abrasit aniré amb bici i despres a correr, al finalitzar la cursa conec una sequia que normalment porta aigua i arriba fins a La Xara, portaré banyador i ulleres per si algú també s'anima.

elpepgf ha dit...

hosties! ricardo... i si quedem en la sèquia a les 4... fem contra-corrent, d la xara a jesús pobre i desprès agafem bici i correm!? ;)


jo m'apunte a aquesta idea, la q ha dit joanfe, o la q siga... xDDDDDD

ivan ha dit...

jo també triatlonaré el dissabte(bici+correr+cervesseta)
i això que no entrenem.....

TONI R. ha dit...

molt bo lo de la sequia, ja ja ja, no s´oblideu al neopre ja que l´aigua deu d´estar super gelada.

jo si puc anire a la bici.



mister ha dit...

planning diumenge.
-grup abrasits d'èlit: anar en bici a les 7:30 al pardo, etapa de muntanya per vall gallinera i ebo.
-grup paquets: nedar a la marineta a les 8:00 i bici fins xàbia i tornar per les planes.
ale¡¡¡¡¡¡ ara a triar!!!!!

ricardo ha dit...

Grup paquet sense dubtes!!!

toni46 ha dit...

jo tambe vaig a la dels paquetorros. Aparici m'ha dit que ve a nadar.

TONI46 ha dit...

que passa? no comenteu res de la propera competi que tenim?
Aço esta mort....
Ja han eixit les llistes d'eixida de la vila?

TONI R. ha dit...

ELS HORARIS DE LA CRONO DEL DISSABTE DE LA VILA JA HAN EXIT.

IVAN PEGA UNA MIRADETA A VORER QUE FEM EN LO DELS HORARIS.

JA EN DIUS ALGO

TONI LA GENT JA NO TEMPS D´APARAR-SE A XERRAR EN ALS AMICS , SOLS ENTRENAR ENTRENAR I MES ENTRENAR, MIRA QUE SOU ABRASITS, JA JA JA

vicent ha dit...

SABEU QUE QUI HEM PASSE NADANT A LA CRONO IGUAL ES NOTA UN FORT COLP AL CAP, PERÒ AMB EL PUNY TANCAT JAJAJAJAJAJAJAJA

JOANFE ha dit...

lo de xarrar per açi es que per el whatsaap hi ha prou feina i soc jo o pep qui va anunciant a un lloc i altre.

A vore planing per el IRONTOUR:

Dissabte:
Eixida a les 13:00h desde el fratelli anirem en la furgo de ivan per portar bicis i el meu cotxe, pero faltara un altre cotxe ja que Riera e Ivan tenen que tornar abans, tornaran en el meu cotxe i jo el portabicis quan acabe tot, les bicis no les descarreguem es quedaran en el taller de Ivan.
Diumenge:
Eixida a les 6:30 al fratelli, a les 7:00 obrin boxes i a les 8:30 estem ja al lio altra vegada.
Diumenge en la furgo portabicis i un cotxe hi haura prou...
Ara a hidratar-se, descansar i res de sexe jajajaja
Dema trallaaaa!!!

TONI R. ha dit...

YEEEEEE MAQUINES AIXO JA HO TENIN AHI, LO DEL PLANNG PER AL DIUEMENGE HO VEIG UN POC JUSTETET DE TEMPS IGUAL VALDRIA LA PENA QUEDA UN POC ABANS PER ANAR MES TRANQUILS, QUE PENSEU.

Splu ha dit...

Molta sort demà abrassidets!!! Gaudiu del cap de setmana triatlero!!! ahh i de la bona companyia!! jejej

Per als paquetorrets estant dient de quedar demà a nedar a la marineta i després fer el circuit de Xàbia. Q vos sembla? Trobe que l'hora era a les 9,30 (un poc massa tard, n? )

Aneu dient si vos ve bé abrassits!!

ricardo ha dit...

Confirmeu hora, jo vaig com a bon paquetorro.

Splu ha dit...

Al final uns (els q no sabem quedar-nos al llit) hem quedat a les 8,15 a la marineta i altres al segon torn (estos sí que saben dormir) a les 9,30.la idea és fer la marineta a nedar i després a Xàbia a vore si fem el circuit del tri.

Als de La vila, ja sabeu...molta força!!