.

.

dijous, 14 d’abril del 2016

TRIATLÓ DE GANDIA 2016 (text by Jorge Splu)





Arrancava la temporada de triatlons a la capital de La Safor, i com no podia ser d’una altra manera, un bon grapat de membres del Club hi vam participar. Espera, espera…com? Què? Arrancava la temporada de triatlons???? Literalment potser siga així, però vos podem assegurar que portem un hivern com si n’haguérem fet uns quants en tant d’entrenament i abrassides….shhhsssssss per favor! que estan tots al sofà descansant. Quina barbaritat! Jejejeje
De debò, a Gandia ens vam presentar. Un Triatló, com es diu clàssicament, en estat pur. Una prova sprint que va otorgar els Premis Autonòmics entre 474 participants de la competició. I això, ja feia olor a compe total, màxima exigència, esforç ràpid i competitiu.
A les 7,50 h al lloc de costum i amb bones rialles comencem a carregar bicicletes i motxilles a la furgoneta de Pau, tot un luxe, la furgo del Club. Vicent Pastor, Joanfe Ribes, Ivan Payà, Jaume Enguix, Sergi Torres, Pablo, Pau Segarra, Inyaki, Juan Àngel Carrió, Francisco Vives (Colau), Luis Ballester (Luismi) i un servidor, Jorge Llàcer, un bon grupet que ho vam passar de categoria. A més, del suport logístic i motivador de Norma, Pep i Elu i altres membres que van vindre a animar.
Una vegada al Grau de Gandia, ja notem el bon ambient que es respira…sí, sí…i els primers nervis de temporada que, encara que siga distància curta, sempre fan acte de presència uns minutets abans del meeeeeeccccc!!!!
Primera eixida dels nostres, amb alguns estrenos, a les 10:30. Luismi i Juan Ángel, embutits més de 20 minuts dins del neopré, la suor pel coll feia fredat, pobres! Quina manera d’aguantar l’espera. I és que el triatló no només és entrenar dur i fort, també intervenen altres capacitats com la resistència pura i dura que ofega un neopré, jeje.
A les 11 h, els federats, mare meua quin raste de triatletes! Vora tres-cents tios disposats a arribar a la T1 com siga. I recordeu, les ulleres per dins del gorro, ah! que no ho vau fer, sort vau tindre de no quedar-se sense ulleres en alguna de les manotades dins l’aigua. I és que, l’àrbitre en fer el meeeeeeec! allò va començar com una piscifactoria de llobarros cabrejats repartint colps amb les aletes pectorals, les dorsals i cadascú les que trobava i tenia a mà. Els girs de les boies, ahhh mare!, els girs de les boies! Glup, glup…i avant!




T1, que bé, ja som a terra…ara venia l’odisea del neopré que no rellisca com ho fan el llobarro, sembla que s’apega al cos i no pots treure-te’l, jejeje. A pesar de la batalla a l’aigua, els peixos del Club van fer bons temps, Pablo, Jaume, Ivan i Torres al capdavant. Segment de bici, i ara tocava estar a l’aguait. Circuit urbà eixigent per la concentració que cal esmerçar en tanta bici junta i amb carrers, voreres i bonys per tot arreu. Ací, es van treure els ganivets, Ivanet amb una mitja per damunt de 36 i els que seguíem al voltant de 35. Paco Vives, va tindre que abandonar en aquest tram de la prova degut a una punxada. Una llàstima perquè va fer una natació molt bona. Al pròxim triatló ho rebentes tot, menys la roda eh! Jejeje





Arribaríem a la T2, com aquell qui no vol, en un tres i no res, bici penjada, sabates de còrrer i aleeee, al lio. Ara venia una part que m’agrada. Em trobava bé, i tot i que les transicions i la natació no auguraven un bon temps en el conjunt de la prova, es va poder arreglar en el segment a peu. Allò, semblava un: “l’últim paga la cervesa”. 5 km d’sprint total, els ganivets esmolats al principi de la prova veien com anaven quedant-se despuntats i esmussats. L´últim cartutx s’havia tret al camp de batalla, ja no quedava res i calia donar-ho tot. Només heu de fer una miradeta als parcials d’aquest segment, màquines!!!
Mentrestant, els de la primera eixida ja havien fet meta, i tant que ho van fer! Bon debut I bons temps, contents i veient el fruit de les abrassides de l’hivern.
Fet i fet, anàvem passant per baix l’arc de meta. I ací, és on comença el triatló de debò: les rialles, els comentaris de les jugades, l’anàlisi dels resultats, les anèctodes, la cerveseta, el recovery de poder comentar i compartir amb els companys i companyes les experiències de l’esforç, d’un esforç que merescudament ha aconseguit el repte, per la constància i la motivació que tot plegat: proves, competició i qualitat humana atresoren aquest club. I sí, així és, aquest és el trofeu que hem aconseguit. Enhorabona a tots, esteu com un bou!!

Splu





CLASIFICACIÓ DEL CLUB