.

.

dijous, 21 d’abril del 2016

TRIATLÓ SPRINT DE BENIDORM (By Inyaki)

Avuí als "abrasidets" ens tocava anar a Benidorm, prova del circuit Tri White Cup...les 8 del matí i ja estem de camí, mentre que recordem als "abrasits suprems" que estaran a punt d'eixir en Arenales.





Aparquem on podem per arribar a la zona de box, ja estaven rodant en bike els de la prova distància olímpica, de sobte escoltem "vinga Ondaraaa!!", era el fenomen de Alberola, que estava competint...(quina velocitat). 
Ja tenim els dorsals,poc a poc anem a deixar les bicis, tot al lloc...un cafenet i com no, ens anuncien que es retrassarà mitja hora la nostra eixida, mitja hora més de nervis pre-eixida...fem cas dels consells de Jorge en la crònica de Gandía, ulleres per dins del gorro, neopré al puesto, i meeeeec...aleeee a correr per agafar bon lloc dins l'aigua...natació ràpida...la "sirena" Colau ix molt bé, Lluís darrere d'ell, i jo uns 30 segons per darrere, transició llarga...intentem fer-la el més ràpid possible i a fer el circuit de bici...








Lluís i jo comencem la bici junts...circuit duret en una pujada de uns 500 metres i una baixada prou tècnica..pero on podies agafar molta velocitat en les avingudes....ja en la bici completada, ens posem a correr i en el gir de meta alli estaven Norma i Germán (qué grans) animant-nos,  el trío tri-esport anem creuant-nos i donant-nos suport en les dues voltes...al final,contentissims, cadascú superant el seu repte personal....i en especial per Colau que es va poder vengar de la punxada en Gandía.
Agafem les bosses i ja rebem notícies desde arenales...ja estaven acabant tots...que grans estos tíos!!!!


A la pròxima més i millor!!!! 
Aahh...i la menció especial que es mereix  Lluís, que ens arreplegava a cadascú a la porta de casa, i en el mateix lloc ens deixava unes quantes hores després, Grandeee Lluís!!!! Companyerisme a tope que fan grandissim aquest Club!!