.

.

dijous, 26 de maig del 2011

AJUDES DE L'AJUNTAMENT

El ajuntament d'Ondara ens ha subvencionat en una ajuda per a que ens ixca millor el entrenament durant tot el any, ens ha oferit una ajuda de el 60% en un Bono anual de Piscina+Gimnás que te un valor de 140 euros, per el que sols pagariem 56 euros y ademes un 10% mes si eres de Ondara, per a tindre esta subvenció, tenim que pasar-li un llistat de components del club que vulguen obtindre la subvenció.

Per 56 euros tens bany lluire i gimnas durant tot el any i si eres de ondara per 42 euros, la veritat es un xollo aixi que tindrás que puntarte en el blog.

14 comentaris:

elpepgf ha dit...

perduts, x ara tan sols tenim la confirmació de piscina + gimnàs de:

ferran, estanis, els dos sergios, tomàs, els seus fills i jo mateix, però la resta no han confirmat res, i HO TENIM QUE CONFIRMAR JA!!!!!!!

SI POT SER ABANS D'ACABAR LA SETMANA!!!

confirmeu ací i aniré a dir-li a anna!!!

vicent ha dit...

jo vaig dir que si, amb massatge jajajaja.
jo piscina, si va inclòs el gim, avant.
jo gim el faig a casa, jajajaja

estanis ha dit...

Ferran,per a la eixida cap a Cullera quedem a la entra de Ondara on esta servicolor a les 7,15h. ja ho he parlat en Jaume.Si tens algun dubte cridam al 606538195 Adeuuuu.

FerranDénia ha dit...

Mel, alli estaré Estanis, un company meu ens esperarà a la primera redona de l´entrada a Cullera sobre les 8´05h.Ens veiem dissabte,per si hi ha alguna coseta el meu telf. és 600668714.
Salut!

vicent ha dit...

en principi hem quedat diumenge de matí a les 9 per nadar i rodar una miqueta.
Ebn la cursa d'Ondara ja quedarem al lloc exacte

vicent ha dit...

sort per als nostres triatletes Ferran i estanis per a Cullera!!!!
Molts anims!!!!!!!

estanis ha dit...

Gracies Vicent,farem el que podrem...

JOANFE ha dit...

sort campions!!!! de segur ho feu genial!!! despres ho conteu tot ehh...

Jo el diumenge no anire tinc sopadeta de amics i no estare per fer molta cosa el diumenge.jeje

VICENT ha dit...

DEMÀ DIUMENGE A LES 8:45 A CA TOMÁS.
ALLÍ DECIDIREM ON ANEM A NADAR I LA BICI....
DEMÀ NO PLOURÀ QUE ESTANIS NO POT VINDRE, I ÉS ELL QUI PORTA LA PLUJA JAJAJAJAJA

JOANFE ha dit...

com heu quedat avui??

Tomás Gimena ha dit...

Ayer me llamó Silvia, de la Regidoria de Esport de Ondara y me comentó que primero hay que ingresar el dinero de lo que queremos y despues se nos devuelve a una cuenta que nosotros digamos.

jose manuel ha dit...

Buenas,soy un chico por decir algo(43 años)que vivo en MURCIA y que por motivos laborales me voy a vivir a ONDARA muuuuuuuuucho tiempo,asi que me gustaria tomar contacto con vosotros,yo soy un paqueton y estoy empezando una vez mas,ya van unas cuantas,asi que ya me direis que tengo que hacer para contactar con vosotros.SALUDOS

JOANFE ha dit...

Jose Manuel por nosotros encantados si te quieres venir, quedar qeudamos por aqui por el blog siempre en el ultimo post, http://ondaratriesport.blogspot.com

solemos ir a nadar al mar a las 19:15 los lunes, en denia en la playa de la marineta cassiana en la entrada del ala marina de denia, algunos quedamos tb a correr martes i jueves nos vamos acoplando, si quieres dame tu correo.

un saludo

jose manuel ha dit...

Gracias por contestar.mi correo es moralesmegiasjosemanuel@gmail.com de momento ando entre murcia y ondara pero estare al tanto de todo asi voy cogiendo algo de forma