.

.

diumenge, 29 de maig del 2011

TRIATLÓ DE CULLERA 2011







El dissabte 29 de Maig de matinet dos components de Ondara tri-esport i uno que sols li falta el equipatge van participar en el triatló de cullera amb uns resultats excelents deixant el pabelló del nostre club ben alt. Enhorabona campions!!!


FOTOS


CLASSIFICACIÓ

10 comentaris:

ferrandénia ha dit...

Gracietes Joanfe per les fotos! Estigué molt bé.Esta vesprada n´hi ha nado a la Marineta?

JOANFE ha dit...

si es un fijo anar a nadar a la mar els dilluns.. encara que jo aniria a la plaja on fan la triatlo aixi ens la coneguem un poc, que trobeu?

ferrandenia ha dit...

A mi em sembla genial, podiem quedar a la mateixa hora, 19´15h? a l´escollera nord. Ja dieu.

JOANFE ha dit...

val jo enviare sms a la gent per cambiar el lloc de quedar, ens veiem a les 19:15 a la entrada de la escollera nord, per fer la eixida igual que la de la tri.

elpepgf ha dit...

l'escollera nord, és on s'acaba el port, no??? on està la rotonda q posen els boxes d les bicis i tota la història..., veritat???

JOANFE ha dit...

ahi es pep, on s'acaba la avinguda de les industries, es interesant anar a tastar el terreny en primera persona ja que el tenim aprop, avisare els que no estan al tanto del blog.

Jorge ha dit...

Molt bona idea Joanfe. Jo aquesta vesprada també aniré que estic per ací aquesta setmana. Ja hi han ganes q vinga el dissabte. Ens vegem a la vesprada.

estanis ha dit...

Juanfe ,bona cronica i fotos xules encara que hi ha una que jo faig cara de poma agra. ¡¡collons!! no n´as trobat cap que estiga mes afavorit? ji,ji

miguel Angel ha dit...

anem encara que ploga?

VICENT ha dit...

ESTANIS, PAREIXES UN PROFESSIONAL DALT LA BICI.
A VORE SI L'ANY QUE VE,M JA VOLS COBRAR NÒMINA DE L'ONDARA TRI ESPORT, JAJAJA. ARA BÉ, L'ALTRA FOTO JO CREC QUE VAS A TIRAR UNA GARGALLÀ AMB MOCS JAJAJAJA.
A FERRAN EL CONEIXEREM AQUEST DISSABTE, NO?,M PERÒ EN LA FOTO PORTA BON RITME DE CARRERA.
I APARISI, CARA D'ENFADAT!!!! JAJAJAJAJA