.

.

dimarts, 14 d’abril del 2015

TRIATLÓ DE GANDIA (BY VICTOR CONTRI)




El Dissabte per la vesprada escomençava per a molts del Ondara tri-esport la temporada de triatlóns del 2015 en la VII edició del tri de Gandía.
Cap allà que ens anarem un bon grupet d´abrasits i alguna que altra abrasida.
També era el debut en triatló d´algún membre d´aquest gran club. I, a aleshores, el meu estreno vestint els colors Tri-ondareros.
En arrivar a Gandía, bicis amunt i bicis cap avall, Joanfe en les mans plenes de DNI arreplegant els dorsals de tota l´expedició Ondarenca, en fí, un show.
A nivel organitzatiu, un poc de descontrol en la entrega de dorsals i com no pot ser d´altra manera, el retràs en donar les eixides.
Vora 20 minuts després del previst, donaven l´eixida als participants del super-sprint, en el qual, no hi havia cap Ondarero.
Mes tard, donaven l´eixida als no-federats en distancia sprint, a on  Pau, Mori i Rafa anaven a donar- ho tot.
Al poc, donarien la eixida de les xiques, en la cual estaba  la nostra Inma, que debutava en triatló. I menudo debut!  Li va posar ganes la xica. Enhorabona Abrasida!!
I mentres les xiques feien el seu triatlò, els federats ens preparaven per al nostre.
Allí, en els neoprens posats, estavem, Alberola, Sergio H. , Pep, Joanfe, Toni, Jorge, Ramos tots nerviosets, plorant o diguent que  quasi no havem entrenat .
En un retràs de mes de 30 minuts, ens avisen de que podem anar nedant fins a la eixida de la natació, que es faría en flotació.
Ens posem a nadar i…redeu!! L´aigua està congelà. Espere que donen l´aixida ràpid i no ens tinguen surant molt de temps.
De sobte donen l´eixida i tots a pegar braçades, patades i punyades. Ja se sap, la natació en els triatlóns es un esport de contacte.
Per la meua part, intentant no desviarme molt i buscant espais per nedar sense trobarme tapons.
Al acabar la natació, “tiburón” Alberola i Toni Morant ja havien sortit de l´aigua i quasi al mateix temps, Pep, Joanfe, Sergio H, Jorge i Jo eixiem cap al box a per la bici. Ramos li van pegar una patada en la boca i li van desencaixar la mandibula els tios animals, i el tio va seguir con dos cojones.
En el Box després de un moment de confusió, soc capaç de trobar la bici penjada en el box, col·locarme el casc i el dorsal i a pedaletjar els 21 kms per els carrer del Grao (de Gandia).
Escomençe a tirar jo a soles, però al moment, m´adelanta Joanfe com un avió i el pobre Pep darrere en el gantxo tirat.
Collons el Joanfe que fort està!
En un montó de chuparodes darrere, Joanfe pega el “hachaso” i ens deixa a tots clavats ahí, aixina que acabem fent grupet i a fer relleus uns pocs, mentres s´aprofiten molts. Es lo que tenen les proves en drafting.



En la tercera volta de la bici, ens adelanta un nombrós grup en el que es trobava Jorge ,amb el cual, pràcticament arrrivaría a meta.
El sector cicliste va passar sense cap contratemps i en arrivar a la T2, Jorge, Pep i Jo anavem pràcticament junts. Escomençem a correr i al moment ens creuem en Alberola que ja anava a afrontar el pas a la segona volta de carrera a peu.
Aproximàdament mitg kilòmetre darrere d´ell, Toni Morant i Joanfe anaven fent-se companyía .


Mentres tant, Jorge i Jo anavem junts perseguits de prop per Pep.
També ens creuarem en Sergio Hostalrich, que malgrat unes molesties al genoll, va tindre que abandonar quan li faltava poc per arrivar a meta.
Els demés, finalment creuarem l´arc d´arrivada en molt bones posicions, destacant la 3ª posició i trofeu per a Sergio Alberola en la categoría de Veterans 1.
Enhorabona Crack!



En definitiva, un bon escomençament de temporada, agafant ritmes i trencant un poc el gel i afrontar proves mes llargues per a la temporada 2015.

CLASSIFICACIÓ ONDARA TRI-ESPORT












...