.

.

dimarts, 21 d’abril del 2015

TRIATLON LD DE ARENALES113 (BY VICENT CULI)

Com cada any, l'Ondara tri-esport, competeix en el triatló d'Arenales 113.
Aquesta vegada, la primera expedició  va anar divendres de vesprada per poder deixar tots els bàrtuls. La segona remesa, es va alçar de bon matí per poder estar en Arenales del sol prompte, perquè encara havien d'arreplegar els dorsals.
Una vegada es fa de dia, ens trobem tots al box, i comencen les plorataes del dia. Uns que si açò, els altres que si açà!!!!! espectacular les llàgrimes que treen del ulls.
Divendres ,Toni ens va donar una nit de perros, que si el muscle, que si l'esquena, i ell vinga la pastilla, que deia que eren ibupofrenos, però jo crec que eren ibutorpedos. El tio tot llonqui tota la nit, ara entenc, perquè no podia dormir, a les 3 del matí, ja anava amb el wasap i Manu i jo sense poder pegar ull, eixò ens falta a nosaltres!!!!

Bo, tornem al dissabte, entre ploratà i ploratà, com sempre ve el jutge i ens tira fora, cosa normal entre nosaltres, sempre els últims en eixir del box. El box tot banyat amb xarqueros, però ja sabeu de que eren.... plorons més que plorons!!!!!!!


Ens enfundem el neopré i anem a l'eixida, en eixò que Toni perd un tapó de l'orella,mal rotllo.... i no el trobem de cap manera, calfem i al liooooooooo!!!!!
L'eixida dels uelets amb Sergio, Ivan i Toni, van correr vora mar uns 200 metres, en conter d'entrar a l'aigua en diagonal, jo forta jutge, tots tarjeta roja!!!!!
Uns minuts després ix Ronda mab el no federats i després els jovenets en l'última eixida Joanfe, Pep, Vicent i Manu.

L'aigua en perfecte estat, planeta, sense bixets que piquen i bona temperatura. Eixim tots de l'aigua i enfilem a agafar les bicis, ja sabem de sobra com ix cadascú de l'aigua, no?, el tauró Alberola davant de tot, el tio abrasitttttttttt!!!!!!!

Circuit de bici de 86 km a una sola volta, ràpid, amb pocs repetxets i amb vent fluix, ideal per poder volar dalt la bici. anem arribant poc a poc al box amb les bicis, i ve la sorpresa del dia. Allí tirant fotos, xocant-nos la mà, animant... tot eixò pot fer-ho un home a la volta?, doncs sí!!!! Pau ho pot fer, allí estava el tio, pareixia que estaguera a tots els llocs, es multiplicaba com Goku. Quin crak!!!!! Moltes gràcies Pau!!!!!
Però era hora de l'infern , comença la cursa a peu, escales, rampes, trams d'arena, dunes, pasarel.les, camins de pedres, amb un calor sufocant. Allí anem trobant-nos tots pel camí, i com no, anem enimant-nos, perque falta feia. I com no, Pau allí, plantat com un siri, sense veu el tio.

Va fent-se mig dia i la gent comença a arribar, primer Alberola, Ivan, Toni, Joanfe, Pep, V. Pastor ,Manu i Emilio Ronda.




Ara ve la sorpresa!!!!! Alberola i Ivan, pòdium en el seu grup d'edat. Quins màquines!!!!!. Toni supertriatló amb mal d'esquena i muscle, Joanfe tocat de la cama i sense entrenar, Pep no entrena des de gener, però tots ahi davant estan els abrasits. V.Pastor Manu i Ronda sense tindre res de res ,entrenant com a cerdos i queden davant nostra. Eixò no hi ha dret!!!!!!, jajajajajajajaja.

L'any que ve, vaig a lessionar-me, a vore si els puc guanyar a esta banda d'abrasits plorons.


Com no ,un triatló de lo milloret, amb rises, bona companyia, bon rotllo i alegries.
L'any que ve, més i millor. Fins l'any que ve!!!!!