.

.

dimarts, 30 de juny del 2015

A300W València 113 Campionat d'Espanya de Mitja Distància (by Pep Llença)

Aquest passat cap de setmana se celebrava a València una prova de Mitja Distància, o com bé la coneguem tots: un Mig-Ironman...
Doncs, bé... A menys de 100 quilòmetres de casa no podem deixar l'oportunitat d'anar a participar! Evidentment aquestes proves sempre atrauen a molts abrasits, però aquesta, per si de cas, era Campionat d'Espanya, amb els elits i abrasits de més que això comporta... AL LORO!!!


El dissabte de matí realitzem l'últim entrenet de soltar cames... 1 horeta de bici suau (aquesta vegada sí...) i 10 minuts de trotar, suaus!? (Sí... sobre 4.40...)

Desprès de soltar cames i soltar unes quantes "ventositats" al llarg del matí, els 4 implicats, ens n'anem a esmorzar... Carreguem bicis i cadascú amb la seva family i a intentar descansar per al dia següent.


Al cap d'un ratet sonen els despertadors! A les 3.30 ens posem en peu, Víctor un poquet més tard, per què ha anat amb la furgo a dormir a València i té permís per seguir dormint!

Es fan les 4 i al lloc de quedada sols estem Joanfe i Pep... On estarà Ivan!? De cop, un whatsapp "Joanfe, ja estic a Pedreguer, ix"!!! Al que nosaltres responem: "Si hem quedat a casa Pep, en Ondara! Vine cap ací!"
Doncs amb quasi mitja hora de retràs, eixim cap a València. Anem per autopista, evidentment, i condueix ma uelo a 90-100, si ho arribem a saber, anem pedalant i apleguem abans... hahaha
A tot açò, parlant de pedalar cap a València... Pel grup ja feia dies que anaven parlant alguns abrasits d'anar a veure la transició amb les bicis i tornar... No estava clar... No se sabien, exactament, els implicats, però al final 6 bojos es van enfundar malles i mallot i a les 7 del matí eixiren de "l'aldea" cap a la capi!!!
Vicent, Toni, Sergi H., Vicent M., Jaume i Sergi T. davant la "xona" més gran d'Europa!
A tot això, nosaltres apleguem a la capi, trobem de seguida a Víctor i corrent a pels dorsals! Mudem les bicis de diumenge, no siga cas que ens toque anar a missa... Entrem al box i allí ja està ple de Tope-Gama, de l'estil de Jaume, espectacular la convenció anual de Jaume's Enguix!!!
Ens entren les cagaleres... Tots als "waters", o on siga que es puguen fer necessitats fisiològiques... uuuuffff, quin apuro!


Joanfe, Víctor i Pep amb la vasselina...
Ale, anem cap a la mar, serà el primer triatló que ens sobra més de mitja hora per a l'eixida!?
Ja està de gom a gom, pareix que tots han sigut puntuals, tots menys l'organització, clar! Que seria d'un triatló si donaren l'eixida a l'hora!?!?!?!? Aquest, per sort, sols uns 15 minuts!
Presenten els elit, els donen l'eixida i dos tios borratxos que venien de festa, arranquen a córrer d'arrere d'ells cap a dins la mar! Allí el mig es posa Ximo, l'organitzador, amb una cara de mala hòstia de por... Ixen els borratxets i continuen les següents eixides sense cap problema!
Li toca el torn als uelets, Ivan i Víctor, ens animem, ens abracem i meeeeeeeeeeeeeccccccc!!!
3 minuts desprès Joanfe i Pep, meeeeeeeeeeeeeeccccccccccccc!
La mar, bona, amb un poquet de corrent, però sense molestar massa... Com sempre, algunes braçades i algunes colzades, però sense incidents notables.
Eixim de la mar i a córrer els 500 metres de transició descalçats, quin gust... Darrere de mi sent cridar "Vinga Ondaraaaaa!", em gire i veig a Joanfe darrere meu, què ha fet este tio!? Jo isc davant d'ell!?
No passa res, per què fem la transició i de seguida, en menys de 2 kms ja em passa, va fi, va com un coet! 


Ivan
Joanfe
La bici se li dóna de forma espectacular, però, collons!!! Sobre el km 14-15, el veig a un lateral! Ha punxat! Joder!
Vaig fent quilòmetres, apretant, però sense forçar, per que sé que vaig moooolt curt de bici. M'estranya que no em torne a passar, i quan comence la baixada, cap al km. 50, al pas per Nàquera el torne a veure, aquest cop a la rodona, esperant-se... Ha tornat a punxar, resulta que ha petat la coberta! Merda! Al servei tècnic li han posat la de darrere-davant, per que puga aplegar a València, però no acaba el tri, per que no ha pujat la muntanya i és honrat com ell sol! Una llàstima, estava en un moment de forma espectacular i haguera fet molt de mal en la bici!!!
Tornem baixant junts, fins que ja estem quasi dins de València i ell tira davant. A mi se me fan llargs els últims quilòmetres, els avituallaments fatals... No tenien aigua i els qui eixim en la última eixida, ho paguem...........
Apleguem. Transició. Eixim amb alegria, massa... 4.30-4.40, de cop, veig els bojos d'Ondara que han vingut en la bici, tot un crit d'ànim, tots aplaudint i xocant les mans, t'aborrones, moments espectaculars. Joanfe està amb ells, i comencem a córrer junts, ell ha abandonat i m'acompanya uns kms. El cos va frenant-se, passem a 5... 


Joanfe i Pep durant la mitja
Desprès no pots més i passes a 5.15, va fent molta calor i el sol apreta... Cap al km. 6-7 ens creuem amb Ivan, i Joanfe s'agafa a ell per a tornar cap al box. Jo continue per l'infern. Cap al 9 i pico em creue amb Víctor! "Vinga! Ànim!" Ens animem, ell ja està tornant i va un puntet millor.
Aplegue al 10.5, mitja volta i a tornar. El cos continua igual, vaig parant als avituallaments, per que ho necessite, no puc córrer més... Pareix un episodi de The Walking Dead en viu i en directe, tots per allí caminant, moltíssims abandonen, amb el dorsal i xip a la mà i el mono llevat... Però jo no abandone, així em tinga que arrossegar a quatre pates...
Eixim del riu i encarem la mar, busquem la meta amb ànsia. Joanfe amb el cotxe (que ja marxa, té un compromís) i m'anima, em diu que alce el cap i això faig! Els últims dos quilòmetres, puc tornar a córrer amb un poc més d'alegria, veig que vaig a 5-5.10, perfecte... Quan aplegue a la recta de meta, estan allí els veïns de Xàbia animant. Acabem el mig i allí estan Víctor i Ivan, quina alegria acabar un prova tant dura!!!



Ens n'anem a banyar-nos a la mar, que està fresqueta i bona i ens contem les batalletes, a tots se'ns ha fet llarg, massa llarg, però hem aconseguit acabar-lo i ens sap mal pel nostre amic Joanfe! Ànim, que a la pròxima donarà molta més guerra!!!


Clasifiacció





ALBUM DE FOTOS