.

.

dimecres, 10 de juny del 2015

TRIATLÓ CROSS DE SANTA POLA 2015 (by Jorge Splu)



Una setmana abans de la competició obrim un grup de whatsapp “Triatló Cross Santa Pola 2015”, hi érem Joanfe, Vicent Culi, Ricardo, Jaume Aparisi, Norma, Isabel, Rafa i un servidor Jorge Splu. 

La idea aclarir quins cotxes anàvem, horaris, portabicis, furgones, etc. Fins ací bé…la qüestió és que fins el dia d’abans per la vesprada en encara no havíem aclarit res de res, jajajajajaja. Uns per altres i la casa per agranar…
Amb tot, 6,30 i al lloc, a quin? Al de sempre, al  Fratelli. Una vegada a Santa Pola ens reunim tots i ens dirigim a la zona de batalla, al box i la recollida de dorsals-pitrals. Una vegada més cal dir que aquest Triatló pot pressumir de tindre una de les millors organitzacions…així com sona; cap cua (ni al box ni als banys, que també cal dir-ho), cap problema de xip, de dorsals-pitrals, entrades a boxes ràpides,  espais i recorreguts dins del box ben preparats… 





Molt bon ambient pel passeig de la platja i temps, temps de sobra per arribar a calfar un poquet. Va haver que es va untar tant de crema solar que pareixia un llobarro acabat de pescar…ja ho diuen ja, que peix blanc, menjar de malalt. Que li ho pregunten a Culi. 

Ens posem a l’eixida, dels primerets com no, jejeje. Sense neopré perquè l’aigua superava els 22ºC (22,6ºC) i…. Mooooocc!!! I ale comença la contesa esportiva. Braçallades, alguna que altra trompa als morros i enfilem el segment de natació. Cadascú al seu ritme anem arribant a la T1 amb bones sensacions i rapidets. Venia el circuit de BTT. Ací l’Ondara Tri-Esport tenia molt a dir,  tots anàvem preparats per acarar un circuit ràpid, corredoret i de no massa dificultat –la veritat que si el circuit tinguera dos o tres triatleretes seria espectacular, tot i que no reuniria a més de 900 particiants com en aquesta edició-. Pugem la part del Far i a volar!!! Durant aquest tram vam gaudir de la BTT… vam gaudir!!!??? Què dic!!,  Si no recorde si hi havia pedres pel mig dels camins forestals…jajajajaja Vam fer tots i totes molts bons temps.










Una vegada a la T2 enfilem el segment de córrer. 4,8 km que s’esperaven durets per l’alt ritme que havíem marcat durant la prova. Ritmes que a la classificació oficial no apareixen correctament. El que sí estava clar és l’esforç que cadascú va fer servir per arribar a meta, i això ho sabem de ben cert, jejejeje. 
A meta, comencem a arribar amb bones sensacions, esgotats però contents del que havíem fet. A la zona de triatletes comença la part de les batalletes i les rises dels companys i companyes. Cadascú contant allò més divertit, com a Aparisi, que durat la T1 es va emportar per davant 2 o 3 bicicletes a terra. Si és que este tio va més que més meló. Fora quasi el jutge li va dir: ¿però dónde vas hombreeeeee?, arrea y vuelve a poner las bicis bien ostia!!! M’haguera agradat vore la cara de cabrejat de Jaume, per poc no se’l deguera menjar! Jajajaja. 
Joanfe i jo vam arreplegar rapidet les bicis gràcies a un amic que vam fer per allí, resulta que era l’encarregat del box i mira per on va fer el possible perquè aquells que havíem d’arreplegar el material i les bicis ho férem el més aviat possible, un detall per la seua part. 
En definitiva, un triatló com ja hem dit amb molt bona organització, diferent, amb bona companyia i com no gaudint una vegada més del que ens agrada, d’açò del triatló!








CLASSIFICACIÓ
ALBUM DE FOTOS