.

.

dilluns, 26 de setembre del 2011

TRIATLÓ D'OLIVA I DUATLÓ DE SANTAPOLA

TRIATLÓ D'OLIVA 2011El triató d'oliva era el meu repte, el any passat vaig anar a vorel i me vaig quedar flipat i vaig pensar que jo en la edició del 2011 estaria en eixa eixida amb la intenció de poder acabar la prova, i aquest any allí estaba ben arropat per la gent del nostre club, la mar perfecta, pistolada de eixida i 1500 m de natació per davant cadascu al seu ritme i recibint llenya per tots els llocs, sentir desde la ultima boya els tambors de la batucada que hi habia en la platja, com sempre el tram de natació no es el meu fort pero eixint amb bones sensacions i agafant la bici era la primera vegada que feia el no drafting i donaba gust vore el recorregut ple de bicis totes separades, vore el port dels sorrells com si fos un port de una volta ciclista ple d'aficionats i la gent donant tot, una pasada arribar en els meus dos companys Sergi i Estanis a la T2 eixir de Box i veure tota eixa gent animant, les cames anaven asoles ni les notaves, pero despres arribava la cruda realitat les cames estaben carregadisimes i patint patint vam acabar la prova tots amb unes barres de goig i satisfets de haberla acabada i poderla comentar entre nosaltres, molt contents per els nostres companys Torres, Tomas i Soler que amb el seu temps han portat al club a la posició 10 de clubs, i per els demes que cadascu en el seu temps hem disfrutat i acabat una prova tant dura com el triatló d'Oliva, la organització perfecta tots el detalls controlats despres hem anat a dinar tots junts tot una rialla i un bon estar, cal comentar que som mes que un club que hi ha molt bon rollo, que me senc molt orgullós de formar part de este grup de gent i donar les gracies a tots per ferme sentir tant be.










DUATLÓ SANTA POLA by Pepe Pons



Als 7,00 en punt després d'haver dormit a penes 3 hores (vaig tindre boda anit) es presenten puntualment Pepe i José Luis.Carretera i manta i sobre les 8,30 estem en Santa Pola. Muntem les bicis i arreplegarem els dorsals. Volta al cotxe per a muntar els 5 dorsals que ens havíem de posar.Tornem a bòxes per a entrar les bicis i quant en adonem a penes falten 20 minuts per a l'hora d'eixida. Calfem un poc (la calor ja era sofocant) i per a l'eixida on un senyor molt amablement ens indica que no ens podem posar en primera fila. Eixida molt ràpida a córrer els primers 5 km pràcticament plans (Pepe i José Luis es van marcar els els primers 3 km. A 4,20, com van els tios). Arribem a boxes i està vegada com l'organització a tingut la deferència d'assignar-me el meu lloc en la capçalera d'una de les diverses fileres trobe ràpidament la bici.Primers km totalment plans per asfalt que van molt bé per a hidratar-se i recuperar, a continuació pujada per asfalt fins a arribar a la pista de terra. Primer en lleugera pujada i amb el terreny molt trencat que fa que siga dura, després arribem al pla amb alguna baixada i damunt com han arreglat molt els camins allò es convertix en una autentica autopista pel que les velocitats són molt altes i les osties també. Sense més incidències arribem a boxes, canvi de sabatilles i a córrer com un bonament puga els últims 3 km fins meta.Jo enguany el 251 de la classificació i Pepe i José Luis 670 i 671 respectivament (no està res mal per a ser la seua primera participació). Els dos després d'arribar a meta junts s'han fos en un abraç amb llàgrimes incloses (mira que són machotes).





49 comentaris:

TONI46 ha dit...

DEIXANT EL PABELLO BEN ALT, ES COM HAN TANCAT ESTE FINDE DE COMPETICIONM ALLA ON HA ANAT EL TRI-ONDARA. FELICITACIONS A TOTS I A LA PROPERA MES.

JOANFE ha dit...

A Benidorm ja estas tu ahí Toni, donant canyeta!!!

elpepgf ha dit...

també dir, q el nostre "cadet d'or", va quedar 2on d la seva categoria el dissabte a la xara, eh!!!
i morera va còrrer a la xara a 4.17!!!!!!!! ;)

vicent ha dit...

quins màquines!!!!!
l'any que ve més i millor!!!
les fotos fantàstiques, i les persones que s'embutixen dins del mono tri esport, no cal dir res.
ara que estem forts, va i s'acaba la temporada.
heu vist les fotos del nostre ben volgut cronista, no li cap en la cara la sonrisa en les fotos del tri.

miguel Angel ha dit...

Esteu forts enhorabona campions

Tomás Gimena ha dit...

No nos olvidemos de felicitar a las personas que nos animaron tanto en el tri y que nos ayudaron a que fuese mas llevadero la carrera a pie.
Deciros que tengo un resfriado de miedo, que ayer por la tarde me la pase tirado en el sofa con fiebre y que esta semana no hago nada pero nada de deporte.
Pero a pesar de todo valio la pena ... enhorabuena a tots y el año que viene més.

ferranDénia ha dit...

Sí,estic d´acord, a mi em va encantar sentir el meu nom durant la cursa,encara que anava tan torrat ja que a penes podia correspondre els ànims. Sí, gràcies a tots els que vingueren a animar-nos i...us esperem a Benidorm!!
PD: Som els 10 com a club!en la classificació, amb mono i sense mono!

culitossss ha dit...

tomás, no és bo, dormir en el cul a l'aire, que després passa el que passa, mmmmmmmmmmmmm

el taxista de Pablo ha dit...

FELICITACIONS A TOTS-ES.

A TOTES les màquines, que heu anat baixant i als que no, temps personals, així com els del Duatló de Santapola mes Màquines tot-terreny i a la Srta. Isabel, quants voldríem com jo, fer o tenir només una desena part del poder que ella té.
Gracias por hacer referencia a todas-os. los que fuimos a animaros fue una pasada.
ENHORABONA per fer pujar el Tri-Ondara al 10è lloc de clubs
MOLT DE ANIM I QUE NO PARE EL RITME CAMPIONS

PEPE PONS ha dit...

Enhorabona a tots, dona gust veure que el club va creixent tant a nivell de participació com de qualitat.

JOANFE ha dit...

Gracies als que ens animaven, no sabeu el que espija a les nostres cames carregades sentir el teu nom animat per algú, ufff es una pasada i jo sobretot veure a la meva family per mort que estiguera veure a la meva filla sempre me trauia el somriure.
He penjat mes fotos del Duatló que m'ha pasat pons.

si conseguiu mes aneu pasant-me aixi sempre tindrem eixe record en la base de dades.

Splu ha dit...

Només calen paraules de lloança i vaig a repetir-me massa, simplement:
ENHORABONA CAMPIONS!!!!!

PEPE PONS ha dit...

Jo la setmana que ve vaig a fer la duatló de Moixent, si algú vol anar demá es l'ultim día per la incripció.

elpepgf ha dit...

bé, senyoretes!!!

ja estem inscrits al tri d benidorm!!!

a l'sprint:

pablo, al qui li dec 10 euros, q me'n va donar 35!!! ;)

a l'olímpic:

Ferran
Mallol
Joanfe
Morera
Sergi Soler
Pep (servidor)

viceeeeeeeeeent!!! q soler et pague a tu els 35 euros d la seva inscripció i quedem en pau!!! ;)

TONI46 ha dit...

JO TAMBE M'APUNTAT AL SPRINT. PER A QUE NO VAGEN TOTS AL OLIMPIC I ESTIGUEM REPRESENTATS AL SPRINT. JEJEJE.

MORERA ha dit...

Ara q ja esta clar quiva a benidorm, podriem posar fecha pera anar a fer el circuit d bici.Pense q seria molt positiu.Feches a tindre en conter podrienser 9,12 o 16 oct.

JOANFE ha dit...

no estaria mal anar a fer el circuit no...

http://www.white-events.net/triwhite-benidorm/segundo-segmento.html

pero j de paso que perguem el mati de un diumeng jo provaria a nadr en neopre per alli, el meu esta enrrollat e un armari

JOANFE ha dit...

TELEDEPORTE emitirá el Domingo día 2 a las 16:15 el Campeonato dle Mundo de Duatlón en Diferido

miguel Angel ha dit...

Es una bona idea a veure si m ´arriba el neopre i el puc provar abans d´anar al tri de Benidorm

miguel Angel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
miguel Angel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
miguel Angel ha dit...

io et fare companya al sprint de Benidorm

angel pego ha dit...

Hola , com va la cosa?Sóc Angel, el gendre de Tere (que corre en vosaltres), volia parlar en vosaltres perquè este any he montat una escola de triatló per a adults a Pego, i era per si vos interesaba, la carrera a peu ja se que aneu en Paco, però sobretot volia parlar en vosaltres sobre la natació. Tindrieu un carril per a vosaltres asoles en Pego dilluns i divendres, jo vos supervisaria les sessions de eixos dos dies per a correguir errors i millorar dins de l'aigua, i a més a més vos planificaria les sessions que heu de fer per el vostres compte (dins de la disponibilitat i nivell de cada un de vosaltres) si vos interesa son entre 18 i 20 euros,i el trimestre son 50 no ho se segur, de totes maneres esta vesprada si aneu a correr en Paco podem parlar-ho i vos hjo explique millor, el meu numero és 606759895, gràcies.
Per cert, enhorabona per la carrera en Oliva, a partir d'ara més i millor i a seguir millorant

TONI46 ha dit...

En el cas de que ploguera i no pugueren anar amb bici dema, si algu vol apuntar-se a nadar a les 11 obrin la piscina.

miguel Angel ha dit...

A quina piscina a Ondara? ( la de Verger obri a les 10.Yo si que aniria, si plou

vicent ha dit...

com està el tema del tri simulacre benidorm?
per mi la data m'hes igual.

ferranDénia ha dit...

A mi el trisimulacre em vindria bé el dimecres 12 que tenim festa, jo este cap de setmana no puc, que us sembla?

MORERA ha dit...

El dia 12 en pareix b dia.Com diu juanfe traurem els tratges a q pege l'aire. Algu va a la cursa d Altea o Baix Mongo?

JOANFE ha dit...

Ja tenim el ultim tri de la temporada estos son els recorreguts, anem el dimecres 12 que es festiu per el que vec, la idea seria nadar un poc en el neopre fer algo detransicio i fer el circuit de ciclisme i si despres esteu animats correm un poc i tot, pero sobre tot e mes important es la cervessa de despres jejeje.

vicent ha dit...

pep ,si avuí vens a nadar, recorda portar una samarreta per a l'aigua.
adéu culitoooooooo!!!!!

elpepgf ha dit...

oído cocinaaa!!!! samarreta q agafaré!!! ;)

jo el tema del trisimulacre el tinc prou dubtós...
joanfe, parla amb toni (leopoldo) i pregunta-li si puc anar... es q la seva dona ens ha clavat un sopar d'ex festers del crist el dimarts 11 x la nit... i ja diuen si ens hem d'embrutar i anar a esmorzar i coses d'eixes q fa la gent major... ja saps...
jo no voldria apretar... voldria sopar i a casa, però quan s'ix a sopar, mai se sap... hehehehe

JOANFE ha dit...

teniu fred o que? uff si la piscina pareix un caldo de putxero.

Per cert no heu dit res anem o que el dia 12??

JOANFE ha dit...

si si pero despres anem de sopada de ondara tri-esport i ten vas a momir a la primera de canvi jeje.

Si vas sopada ja tenim clar que no podem contar en tu jeje, ves i disfruta homeee!!

ferrandénia ha dit...

Bo, aleshores el 12 a Benidorm!!
Nota: Després podem anar a cantar a algun karaoke dels que n´hi ha per ahi i a ballar els "pajaritos por aqui"...

elpepgf ha dit...

eeeeeeeeeeeehhhh si aneu d karaoke, no hi ha sopar q valga d'excusa!!!
allí estaré com un clau!!! hahahahahahahaha

vicent ha dit...

conteu amb mi per a tri simulacre de benidorm el dia 12.

Tomás Gimena ha dit...

Yo lo del simulacro lo tengo mal.
Comentar una cosa, no podiamos hablar con el concejal de deportes o con alguien responsable de la piscina para que pudiesemos ir los sábados a nadar a la piscina de Ondara dejandonos las llaves.
Yo lo que pienso es que lo del bono ha sido un timo. El otro dia Estanis se fue pues estaban todos los carriles ocupados, yo fui en domingo con mi hijo a las doce y en nuestro carril eramos seis, lo del gimnasio de momento no han comprado ningún aparato como nos prometieron ...Decir lo que opinais.

Mª Isabel Vicente Lopez ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mª Isabel Vicente Lopez ha dit...

Perdón... Eso, lo de las llaves de la piscina, sería muy buena idea. Ayer, la temperatura del mar, estaba muy buena, pero ahora cara al invierno, pues no estaría mal poder ir a nadar a la piscina sin tener que estar con tanta gente...

vicent ha dit...

la solució és, reunir-nos amb castillo, i plantejar-li les nostres queixes.

miguel Angel ha dit...

El simulacre el 12 per mi be

estanis ha dit...

Buenaas,per al simulacre no conteu amb mi,pues la nit de antes tinc sopa al Octoberfest,tinc que fer series alli Je,Je...Lo de la pissina si puguerem coseguir algo seria ideal.Pero sobre tot que baixen la temperatura que alli es poden fer poleos...Bo ens vegem al Baix mongo.

miguel Angel ha dit...

ens vejem al baix montgo

Jorge ha dit...

Compteu amb mi per al dimecres 12 d'octubre i fer el tri...quines ganes tinc ja1!!! això sí córrer ho faré a la marxeta q l'esquena no dóna per a més, jejejeje

JOANFE ha dit...

Ja som colla!! recordeu a les 8 a Servicolor d'Ondara.

Del que diu Tomas, i del fet que encara no ens han tornat el que hem pagat, hi ha que fer una reunió i expondre les queixes.

Aleee culitoss ja tenim el ultim tri ahi!!

Ens vegem al baix montgo qui vaja.

vicent ha dit...

vaig estar parlant a mb pep ahir, i hem va comentar que fa falta un nif o algo així del club per a que ens tornen els diners.
no és així, pep?

elpepgf ha dit...

així és Vicent!!!
Joanfe, hem d posar la maquinària a carburar, q ja tenim el compte corrent, però el nif és imprescindible x cobrar la "subvenció"!!! ;)

elpepgf ha dit...

i a tot això... sàpigues q estàs molt gossarro!!!

deuries haver fet un article nou, sobre el tri-simulacre d benidorm!!! xDDDDDDDD

ferrandénia ha dit...

Per si algú li interessa, al passatge esport a València n´hi ha 25% descompte en k-swis i Mizuno, jo passaré divendres 14...