.

.

dimarts, 10 de juliol del 2012

TRIATLÓ DE CASTELLÓ 2012


Pues cap a Castello que ens anavem el diumenge, no millor dit el dissabte perque a les 4:30 del mati no estan encara el carrers possats del diumenge, apenes sense dormir cap a lla anavem a fer un triatló, algun habia competit de mati en una travesia i tot, altres mes llestos es van quedar en Valencia i castello i així es van estalviar un parell de horetes de matinar, pero al final tots al puesto en les noves samarretes, i en el temps just per deixar les bicis i anar cap a la mar, jo i culito teniem una urgencia urgent i vam tindre que improvisar en la naturalea, aixi que un poc mes i no arribe a la eixida i aixo que anavem en temps de sobra.

Cantem el tipic aniversari feliç  al nostre company Mallol, esta vegada era veritat per aixo la gent no se va animar, pero la nota ja la habiem donada jeje.. un mooookk i tots dins l'aigua i a ostia limpia obrirte camí i al final com sempre mes o menys el mateix temps de sempre, esta vegada un poc millor, perqeu al parcial de natacio li tindriem que llevar els dos min fins arribar al control del xip que estaba a fer la maa.. casi sense poder xafar el box de les pedres qeu hi havien hem fet la trascicio i agafar la bici, jo amb Ivan que no ens hem separat en tot el dia jeje al final serem parella de fet ja voras.... pero qeu be li ha vigut a la gent eixa parella, parella de bobos diria jo perque els dos ens hem xafat casi tot el recorregut tirant de un grup, pero be... lo nostre no es lo de xuplar roda aixi que lo de queixarse sobra.. despres tocaba correr i amb les cames carregadetes el tema es feia cara amunt pero cadascu al seu ritme, alguns al ritme de Xabi llobet el guanyador de la prova, jeje pero tots hem fet el triatlo amb un somriure a la boca per la satisfacio de arribar a meta i poder contar-ho i comentar-ho amb els companys aobservants el pivons que hi havien de azafates en el habituallament mare meuaaa... despres duxeta i cap a casa qeu el cami era llarg......
Dir que tenim un grup espectacular de gent que tots poc a poc anem millorant en lo esportiu moltisim de any en any el Sergi Torres espectacular en la seva 12 posició,  pero en lo personal inmillorable, es un grup de gent que motiva per poder fer esport i participar en estos events encara qeu siguen a fer la ma... 


17 comentaris:

elpepgf ha dit...

sou unes màquines!!! uns abrasits també!!! però sobretot, unes màquines!!! :P

TONI46 ha dit...

IXIU MOLT GUAPETS A LES FOTOS, COM ES NOTE QUE EN L'ONDARA TRI-ESPORT HI HA....... MOLT DE SALERO. JEJEJE

Tomás Gimena ha dit...

muy chulas las fotos. Con las camisetas parecemos un equipo de elite. Enhorabuena a todos!!! cuartos por equipo genial

TONI R. ha dit...

ESTEU FETS UNES MAQUINES TOTS , LO DE SERGI TORRES IMPRESIONANT I AIXO QUE SEMPRE VA PLORANT QUE NO ESTA BE NI EN LA NATACIO NI EN LA BICI MENOS MAL PQ SINO ENTRA DINS DEL TOP TEN.

Ximet ha dit...

Quins maquines...!!!!!!!
Cracks de veritat,que enbeja mes sana que tinc...
Un abraç, Amics i ENHOROBONA A TOTS...!!!!!!

vicent ha dit...

mira que estem guapos!!!!! i abrassitsssss també!!!!!!

JOANFE ha dit...

Xiquets s'anomenat de apuntar-se a la travesia del Penyal de Ifach de Calp el 2 de septembre, son 3200m casi naa, si algu te idea d'anar que espabile que se estan esgotant ja som 4 apuntats crec, este es el enllaç:
http://www.chiplevante.net/12TRAVCALP/index2.asp

Per cert este dissabte es la cursa de Benitatxell, poble on treballe no se anima ningú a participar, te 7600 i el recorregut esta xulo.. de mati a les 7:30 al Pardo per anar en la bici, jo anire a cara de gato que per la vesprada toca cursa...

vicent ha dit...

joanfe tu no tens ni puta idea de com es va a cara de gato!!!
tu sols saps anar a cara de perro abrasssiiittttttt

JOANFE ha dit...

noo?? ara voras si tire el dissabte ara jeje tinc que dur la canasteta i tot jajaja

el taxista de Pablo ha dit...

Con todos mis respetos...
Hay un dicho que dice, que las embarazadas no pueden esconder la barriga.
En este caso, aunque nuestro querido Sergi Torres hace lo imposible por pasar desapercibido..La calidad esta hay y no se puede esconder.

Enhorabona a Tots....
Por ser un gran equipo de amigos deportistas.

PEPE PONS ha dit...

Enhorabona maquines, els trofeus estan cada vega mes a prop.

TONI46 ha dit...

ESTA VESPRADA S'APUNTA ALGU A NADAR? QUI ESTIGA INTERESAT A LES 7:15 AL ESTANYO.
DEMA QUI VULLGA EIXIR A LES 7 DEL MATI, PER LA CARRETERA DE PEDREGUER A BENIARBEIG ENS VEGEM.

vicent ha dit...

jo demà a les 6:54 estaré per la carretera de pedreguer beniarbeig.
ja podeu anar a cobrar els bonos de la piscina a l'oficina de pep, seu econòmica d'ondara tri-esport.
els implicats són Toni, Joanfe, Pep, Ferran, Sergi T, Sergi S, Toma´s i culito caliente. Espavileu-se a cobrar que els últims es queden sense vore un euro!!!!
El dilluns he quedat amb el concejal per parlar del nou bono piscina per a la temporada que ve, si algú vol vindre està convidat a les 13;15 a la piscina el proper dilluns.
Qui vinga que m'ho diga, no deixeu el marron que me'l menge jo asoletes!!!!!

JOANFE ha dit...

Jo anire a les 7:30 al Pardo si vaig, no matinare tant que son festes a Pedreguer, si estic al hora al puesto be sino no me espereu.

Per cert este finde Tenim el nostre maquina Alberola fent el IRONMAN DE ZURICH, casi res!!! Moltisima Sort en la aventura Sergio!!!! estem esperant noticies..

morera ha dit...

feran com estas? Ves millorante ja q el equipo es queda coixo amb un component lesionat.
Sergi q tinges molta sort. Guarda un cartuxo p cuant pleges a casa...

TONI46 ha dit...

Tomas, tienes unos hijos que van como flechas, enhorabuena.
ya tenemos 2 copas mas para el club.
ENHORABUENA TANTO A SARA,1ª COMO A DANI 2º EN SUS CATEGORIAS.

JOANFE ha dit...

agregat retall de periodic