.

.

dilluns, 17 de desembre del 2012

BON NADAL I BON ANY 2013


En aquestes dates sols queda acabar el any fartant i beguent bona cosa pero tb hi ha alguna activitat del club:

  • Els dimecres i divendres durant les dos setmanes que resten per acabar el any el nostre Pau Enguix s'ha oferit sense anim de lucre a donar-nos clase de tecnica a partir de les 19:00h en la Piscina d'Ondara aprofitant que no hi ha cursets, així que ja sabeu si voleu a la piscina a nedaar i aprendre. (gracies Pau)
  •  Diumenge dia 23, Cursa del Titot a Xaló, es tracta de una marxeta Nadalenca en Bici pasejant per la vall del pop, on donen premis de un Titot,  Ondara tri-esport es va endur al grup mes nombrós en el 2011, aquest any volem repetir per lo que ja saps... hi ha que participar i despres com el any passat ja ens menjarem eixe titot, La eixida sera a les 8 desde Ondara (Bar Prado) per pegar un volteta abans i pujar fins Xalo o per els menys matiners pujar en cotxe i la eixida es a les 10;30 desde la plaça de Xalo, No falleu vaa!!
  • Dijous dia 27, Cursa de la Sant Silvestre a Ondara, Avore si us animeu a participar disfresats o en la sammarreta del club, com anem? el tema es participar i si pot ser en els nostres membres mes internacionals que "vuelven a casa por navidad" com el torró, com son Ximo el Brasiler i Ferran el vasc fernos una i despedir l'any com cal.
  • Diumenge dia 5 de gener (dia del reis) El any passat agafarem la bici i anarem a Xeraco i vam correr la cursa a peu de Xeraco 15 km, repetim no? la inscripcio es en http://www.mychip.es/inscripciones/64/108
Res sols dir que ..............    Bon Nadal i Bon any a tots!!!!


47 comentaris:

vicent ha dit...

espere poder acudir a tot, que ara em toca vacances i tindré un poc més de temps lliure.
Lo de xeraco, parlaré amb el meu amic cerezo, per poder deixar les bicis a la seua cotxera.
nadals abrasitsssssssssssss!!!!!!!

Ximet ha dit...

Amics en un no res estic,pero llastima i molt gran que el dia 27 vaig el mes segur a Barcelona o Valencia,encara no ho se cert,amb un dels meus jefes a fer una reunio,aixi que no se si podre estar al vostre costat en la san silvestre,pero una birreta segur que ens toca junts,que ja tinc ganetes de vore-vos,CULITOS,hehehehhe!!!!!! Abraç abracitssssssss....!!!!!!!!!!

Splu ha dit...

Jo al titot també vaig!! Ja tinc la nova flaca a casa, estic muntant-li l'habitació,jejeje.

vicent ha dit...

ximet ja et tenim de volta a casa, fem per vore'ns ,que ens deus una cervessata!!!!!!
jorge ensenya'ns el teu nou amant!!!!!!!

JOANFE ha dit...

Ricardo m'ha dit que lo de les revisions Manu no ens la pot fer per tindre que formarla un cardiolec i ells no tenen, aixi que el que tinga targeta esportiva que es pose les piles ya abans de que acabe el any per a que els puga eixir de bades, crec que hi ha que cridar al telefon de la targeta esportiva per concretar cita

JOANFE ha dit...

he cridat a la federacio i tindria que enviar un llistat de la gent que te la targeta esportiva i vulga pasar el reconeiximent, i ells ens avisaran per la cita.ho prepare i ho envie

vicent ha dit...

ja estic veguent cotxa cap a alzira.
el que podem fer és anar tots amb la furgo tri d'ivan, 3 davant i la resta enganxats amb brides i finxes a l'estructura d'alumini, jajajajajaja

Tomás Gimena ha dit...

Yo voy al titot voy. No se si sabre pedalear pero seguro que con el ámbiente del equipo volveré a acordarme. Hay que apuntarse en algún sitio o simplemente acudiendo al prado es sufiente?

vicent ha dit...

ricardo t'agafe mantacao per a tu?
de moment som rafa, joanfe, vicent i.....

Ricardo ha dit...

Mantecao per a passar uns Nadals d'abrasimenta!!!!, Ok

El diumenge ens veiem per a buscar eixe Titot.

JOANFE ha dit...

El pedido de roba sera de monos i samarretes de running.. i ja esta tancat si voleu alguna de estes prendes teniu esta setmana maxim per fer la comanda.

morera ha dit...

El dumenge jo acudire a xalo,mos vegem alli.A pel "PAVO". Tomas n ahe falta preinscrpcion alli mismo se hace.

TONI46 ha dit...

dema a les 8 al prada, volteta de rigor

TONI46 ha dit...

BON NADAL A TOTS.

Ricardo ha dit...

Xicons!!! bon Nadal a tos i a menjar dolçets sense remordiments,els hem guanyat de sobra despres de les dos últimes palicetes de bici.

TONI R. ha dit...

BON NADAL I BONES FESTES A TOTS I A TOTES ABRASSITS.

ARA TOCA DESCANSAR, FAMILIA I FARTERA. ENS VEGEM.

vicent ha dit...

bones festes a totes les abrasides i abrasits del club

joanfe ha dit...

si algu pot eixir dema a rodar un ratet de mati.. a les 8 al prado.. aviseu si podeu

PEPE PONS ha dit...

Bon Nadal a tots i disfruteú de les festes

JOANFE ha dit...

ULTIM DIA PER INSCRIURE EN LA SANT SILVESTRE DE DEMA DIJOUS A ONDARA!!! es gratiuita vaaa

https://www.somesport.org/ssilvestreondara/onda12.php

El tema es anar difresat, si no teniu disfresa hem parlat de com a algo sencill anar en la roba de correr damunt la sammareta de running del club o el maillot de bici i un barret de Pare Noel si no teniu en la tenda dels xinos de allí val 60 centims. Ens vegem al prado i despedim el any com cal..

morera ha dit...

Dema a la san silvestre. Llastima q no ania premi per grupo.

JOANFE ha dit...

ho deixe caure........ http://www.3tcs.es/

jejeje

camello ha dit...

El camello ve avuí a casa, els consimudors de" new mantecao", poden passar per la sucursal en beniarbeig i arreplegar-lo. quan vingau a per ell, aneu espai que la policia, guardia civil, policia secreta no vos seguixca, si vegeu alguna cosa sospitosa passeu de llarg i vingau altre dia jajajajaja

basquet ondara ha dit...

sabeu ja tots els "contrabandistes" la contrasenya x entrar al local secret del club!?!?!?!? si no la dieu correctament, el camello no vos obrirà, eh!!! xDDD

Splu ha dit...

Com està el pla d'entrenament de dos rodes per al cap de setmana?? Demà dissabte a les 8 al Prado per a fer volteta de rigor i fem tiradeta llarga el diumenge...

Aneu dient abrassits!!

Per cert, el dia 17 de març no podré ajudar-vos en la mitja ja que tenim la travessia a Tabarca anada i tornada, ;-)......jijiji

basquet ondara ha dit...

jorge tranquil, x a la mitja ja no necessitarem ajuda... xDDDDD
era una innocentada!!! aquest joanfe les pensa totes... hahahahahaha

Ricardo ha dit...

demà a les vuit al Prado??????

Toni46 ha dit...

dema tirada llarga per els q estiguen desfisiosos

Splu ha dit...

Traitletes!! Vull anunciar que un nou futur membre del club està en bona marxa. La meua dona i jo anem a tindre un xiquet, PAU. Aprofite per a desitjar-vos un Bon Any i que el 2013 siga un any perquè Ondara Tri-Esport (aixina, jejej) acomplisca més que premis els somnis de tots els seus components. Entreno, compe i salud (i algunes cervessetes també eh!)!!

TONI46 ha dit...

ENHORABONA JORGEEEEE, BENVINGUT AL CLUB DE LES LLARGUES NITS EN VETLA, I EL PANYALET PLE A GOGO, EN LA SONRISETA CARA A TU, QUE FA QUE SE TE PASSE TOT.
FELICITATS

basquet ondara ha dit...

enhorabona jorge!!! com diu toni, a patir un poquet... hehehe
però, sobretot, a gaudir d la criatura!!! ;)

feliç any nou a tots!!!

Tomás Gimena ha dit...

Enhorabuena Jorge, y feliz año nuevo a todos!!!!

vicent ha dit...

feliç 2013 a totes les abrasides i abrasits del club, espere que l'any que ve estigam al nivell d'abrasimenta jajajajaj.
jorge un nou abrasit pel club obdara tri-esport

TONI R. ha dit...

JORGE ENHORABONA I A PATIR PERO SOBRE TOT A DISFRUATAR.

Desitjar a tots un feliç any 2013 i que continue el bon rollo que hi ha i que tingem salut, pq els podiums i les copes a saber quin any venen

per cert conieximent esta nit.

dema a le 8:00 AL PARDO, JA JA JA JA.

JOANFE ha dit...

Crec que hem fet mes que un club hem juntat un grup gran de molt bona gent que disfruta en el esport, espere que aquest any cadascu faja posible els seus reptes i sobretot us done molta salud i us respecten les lesions... BON ANY NOU A TOTS!!

Ricardo ha dit...

Bon any a tots !!!! com a bon abrasidet vos recorde que el próxim diumenge esta la cursa de Xeraco, que fem???? de moment no he vista a ningu apuntat, fins el dissabte tenim per anar pensant.

ivan ha dit...

enhorabona!jorge i senyora..comencem l'any be..encomanant nous membres jeje..tots a xeraco ehh abrasits..pd:tonitrek!ix ja de la nevera homee!!

Ferran ha dit...

Bon any a tothom! Continueu gaudint del patiment del nostre esport i d´allò més important: les rialles i els ànims dels companys. Apenes he estat 4 dies a Dénia, no hi he tingut temps de compartir amb vosaltres,a la propera... Enhorabona Jorge!
Una abraçada forta a tots!

TONI R. ha dit...

ye FERRAN encantat de voret una altra vegada per açi.

lo de la revisio medica al final com ho arregleu, manifesteu- se.

bona nit.

TONI46 ha dit...

COM HO PODEM FER? JA HEU CRIDAT? O FEM TOTS JUNTS?

JOANFE ha dit...

Primeres bici-eixides del any..
Dissabte a les 8 al Pardo volta a elegir... com sempre anem cap a Oliva i despres ja vorem jeje

Diumenge a la mateixa hora al mateix lloc e ixida mes llarga i plana... Cullera per exemple o altra a elegir..

Ale qui ve??

Respecte a la revisio medica en el correu deia que anarem cridant per demanr cita pero al mateix temps Pau esta mirant de fer-ho al centro medic de Denica igual ens ix a conter el dia 7 si no pasa res confirmaran..

vicent ha dit...

no anem el diumenge a córrer a xeraco? ja tenim la cotxera reservada per deixar les bicis.
el planning nadalenc estava la cursa de xeraco marcada en roig.jo vull fer duatló el diumenge!!!!!

TONI R. ha dit...

Jo el diumenge no puc agafar la bici, axina que dema vuig fer la tira llarga anar al menys fins xeraco o vorer alguna altra alternativa.en vegem al PARDO a les 8:00.

TONI46 ha dit...

OK, TONI JO VAIG EN TU, QUE EL DIUMENGE NO PUC.

JOANFE ha dit...

Anem tots junts cap alla i el que tinga que tornar abans que torne i el que no continue.. i auu cacau jeje

Xiqueeets ja estem al 2013!!! El que tinga la nevera enxufada que la apage!! Toca posar-se les piles, encara que crec que hi ha poca gent que la tinga enxufada estan tots com a bous!

el taxista de Pablo ha dit...

FELIZ AÑO NUEVO 2013 A TOD@S.

En especial a la Familia del Sr. Jorge Splu ENHORABONA per vostre xiquet Pau.

Por otro lado Sr@s deportistas del Club haber si este año os apuntáis a alguna prueba MAS del Súper Ranking de Clubes este año habéis quedado en el puesto....

362º ONDARA TRI-ESPORT 1.554 PUNTOS

Ale.. muchos ánimos a tod@s y a disfrutar.

Joanfe ha dit...

La revisio medica es cada 24 mesos per lo que el any que ve no fa falta.

Els de pilipeta abrasida (Familia nombrosa) ja poden demanar la subvencio, el impres esta en la web de la federacio