.

.

diumenge, 25 de maig del 2014

TRIATLÓ DE DENIA 2014






Dissabte a mig dia i amb temps anaven asomant samarretes de color roig per la marina de Denia, en una estona  tot col·locat al box i al meu cotxe ( guarda-roba oficial del club) a col·locar-se el neoprè, dia nuvolat i amb aire, anem a calfar ens fan eixir i tornar a entrar i lo pitjor en tenen mig hora dins del aigua sense donar la eixida, la gent tremolant i no dic res dels que no tenen neoprè era ja hipotèrmia, sona el meec i a ostia limpia garrons gent que et pasa per damunt... xe perfavooor!!! Un poc de civisme, res tots a saco i com no encara no has vingut a calfar i ja estàs corrent cara al box i aixó que hi havia 100 m mes d’aigua, alçe el cap i Contri al costat jeje aquest hivern nedant junts no podíem estar lluny, de camí sents el teu nom,  estem en casa i se nota però no  podem veure a ningú es massa abrasit un sprint, no tens temps a respirar, T1 i dalt la bici i com sempre a tirar del grup, però ho tenia assumit venia ja en la idea, qui no aprofita per a xuplar roda no aprofita i puntoo, en el recorregut veia com anaven els abrasits,  Alberola  en el primer grup, que grande es!!, en el segon grup Jaume quins dos peixets, i en el tercer grup Ivan que mai deixa de sorprendrem, tot el any plorant en la piscina i arriba el dia i com un tir jajaja, que crack, Riera prop per darrere, Ricardo dins de un bon grup i el Nyonyo que debutava tb molt ben col·locat, ale ja estàvem tots al lio, però açò com deia es molt ràpid i en no res estàvem corrent com a coets cara a meta, que forts estan tots, en arribar xerradeta de torn i contadeta de batallades i com era de esperar, segon lloc de Ivan en veterans i tercer de ONDARA TRI-ESPORT  per clubs, que grans sou xee.



La única pega ha segut el abandono del nostre Ricardo per lesió, esperem es recupere prompte perquè sense ell el grup no es el mateix .
En la cursa d’Ondara tot un èxit, han volat i hem plenat el podi, tercer sènior del Gran Sergi, primera local de Imma Aguilar, primer local amb marca personal inclosa del Trainer Torres, tercer local Toni Domench i tot baix la gran organització del C.A. ONDARA i del nostre super Pep.
Estem en plena temporada i la cosa marxa i molt ara a gaudir del nostre esport.



 


8 comentaris:

ivan ha dit...

gran crònicaa!!quin gustet xee..quants més companys al lioo..moolt millor!!!
ara a xàbiaaaa!!!hahaha

TONI46 ha dit...

GRANDEEEE CRONICAAAAAAAAAA!!!!
I GRANDEEEEE TRIATLETESSSSSSSS!!!
BRAVOOOOOOOOO!!1

vicent ha dit...

Quin gran equip q tenim!!!!!!
aleeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
què grans som!!!!!!!

ondaracorre ha dit...

espectaculars, xavals!!! enhorabona a tots!!!!!!!!!

ricardo ha dit...

bona cronia, ara estic un poc dolgut per no poder acabar pero supose que en unes setmanes nomes recordaré lo be que hem senta fer carreres amb bona companyia

JOANFE ha dit...

Que gran eres Ricardoo!! Recuperat prompte que ens fas molta falta.

TONI R. ha dit...

gran cronica, pero lo millor de tot el companyerisme i les rises en al TRI, ho tiraba en falta

GRANDE ONDARA TRI-ESPORT

ondaracorre ha dit...

ànim ricardo, el cabet ben alt.
en breu ja estaràs lluitant amb tots nosaltres!!!!!!!