.

.

dimarts, 3 de març del 2015

FOTO OFICIAL I DIA DEL CLUB

Era el dia del club on es presenta el nostre club per la temporada 2015 , com no sabem fer un acte sense suar abans, alguns de ruta llarga amb bici i altres fent la mitja i quarta marató d'Oliva on el paper del nostre club va ser molt destacat fent algunes marques personals i algunes debutant en mitja distancia del atletisme.

Al hora acordada es feia foto oficial del club on el nostre Fotògraf Paco Fluixà ens va immortalitzar a una gran part dels membres del club, tant amb el xandall detall de SPORTS COLAU i MÀXIMA BIKES  com en la equipació de triatló, aquest any el club te molt bones expectatives tant en proves de triatló de llarga distancia (IRONMAN), mitja distancia i distancia olímpica i sprint, el club va cada vegada sent mes gran incorporant nous triatletes tant novells com experimentats, sent un referent en aquest esport en la comarca de la marina alta.







Després de la foto el nostre xef Ximo i Toni Grimalt ens tenien preparat un espectacular dinar de germanor on les rialles van vindre a l'hora de fer entrega dels premis anuals del club.









Esprem aquest any gaudim del nostre esport amb Salud i esportivitat





3 comentaris:

TONI R. ha dit...

QUE REGUAPOS QUE ESTEU TOTS/ES.
UNA FOTO PER ENMARCAR XE.

el taxista de Pablo ha dit...

Enhorabuena a una de vuestras Alevines del equipo. SARA GIMENA SCHüMMELFEDER hija de vuestro Tomas Gimena.
Ayer se estreno en Càrcer en su primer Duatlón y siguiendo los pasos de tod@s vosotr@s lo hizo subiendo al cajon en 3ª posición.
También a vuestro Junior Universitario, PABLO MARTINEZ que participo en el
II Triatlón Olimpico de Elche, también subiendo al cajón en 3ª posición y 64º de la general. posición real, quitando a los 8 equipos de relevos RLVM que los ponen como individuales en la clasificación general.

Aprovechar para saludar a tod@s l@s veteran@s y l@s nuev@s. Deseandoos mucha suerte. Pasároslo muy bien y disfrutad al máximo como siempre "maquinas".

ondaracorre ha dit...

enhorabona sara i pablo!!!
a seguir així, campions!!!!!!!!!!!!!!