.

.

dimecres, 23 de setembre del 2015

TRIATLÓ D'OLIVA by Vicent Culi

Com cada any  l'Ondara tri-esport, no pot fallar a la cita ,en la seua data habitual de finals de setembre. El triatló d'Oliva, un triatló fixe en el calendari de tot triatleta, mític, al costat de casa, emblematic, bonic, ben organitzat... Aquest any si que no han hagut errades en l'organització, un triatló en estat pur.

Diumenge cap allà i de bon matí, Torres, Ivan, Joanfe, Toni, Contrí, Vicent, Manu (el tupà) i un debutant Paco Colau, comencen l'aventura de la 27é edició del triatló d'Oliva.


Una cua infernal per entrar en box, segur que es retrassa, com de costum. Uns dels nostres membres, dels primers de la cua, el desfisiós de Toni i a pocs metres d'ell, el que no entrena mai i pareix que no dorm perqué la  nit anterior va tindre jaleo, el nostre Joanfe. Després la resta de l'equip.

Entrem al box molt tranquils, jo diria que de les voltes que més tranquils hem entrat tots, cap pressa, tot al lloc, sobrats de temps, cosa extranya en nosaltres.
Deixem els bartuls al guardaropia i enfilem per vora mar cap a l'eixida. Sona el MMMEEECCCCCC i Toni al costat del primer i segon classificat, el tio ja és èl.lit!!!!! quin màquina!!!!! donant-se colçades i punyaes amb lo milloret!!!!!, després la resta de mortals.



Eixim tots de l'aigua alguns més prompte que altres, però jo crec que més fort ja no podem nadar!!!!, no es questió d'entrenar, és questió de fer alguna cosa extranya amb la mà per baix l'aigua. En conter de fer una S baix l'aigua fem una W. No entenc com em quedat segons en les travessies de la marina, jajajajajajajajajaja



El tram de bici tot seguit, amb velocitats molt altes. Tots contolant-se en les revoltes del circuit per vore a quina distància ens trobem uns dels altres.
Per últim, el tram de córrer, on ens podem defendre un poc millor que en l'aigua. Bons temps per a tots, dins de les possibilitats de cadascú. 









Al final, tots contents, pel triatló realitzat. L'any que ve, més i millor, si podem.



Donar les gràcies a tots als 2  fotògrafs Chesa (Pau i Toni), animadors i animadores del club que van vindre a donar-nos suport, que sense ells i elles no fariem tant agust les competicions. 

Ens donen molta força per poder donar-ho tot en eixos moments de patiment. MOLTES GRÀCIES CLUB!!!!!!





Clasificació membres del club





ALBUM DE FOTOS 1


ALBUM DE FOTOS DE RIERA