.

.

dimecres, 20 d’abril del 2016

Arenales113 - L'essència del Triatló!!! 17-04-2016


Era dissabte i 10 valents agafaven els trastos per marxar cap a Elx, on s'enfrontarien, alguns, per cinquè any consecutiu al "Half" d'Arenales113, un dels triatlons més ben organitzats de tot l'Estat Espanyol i considerat com un dels millors "Half" que hi ha!
Doncs sí, fins allí anaren els nostres! Dissabte a les 15.00 havien quedat, l'hora de quedar és el que menys importa per que eixirien cap a Elx a les 16.15... Horari orientatiu, vamos...
Mallol, Jaume, Toni, Sergio, Vicent, Joanfe, Pep, Ivan i Tupà (i Aparisi que vindria el dia següent).

A l'aplegar a Arenales del Sol ja es respira ambient de triatló... Entrant a la urbanització es veuen els primers triatletes que estan provant les cabres pel recorregut... Apleguem i aparquem davant de box, som VIP's, no ho podem oblidar!
Baixem les bicis i resulta que de dins la furgona del Tupà baixa un home, que no sabíem que el dúiem tot el camí... L'home ens pregunta, l'home ens agafa les bicis, l'home es preocupa... Finalment l'home se'n va dient-nos que si som triatletes internacionals... Bé... Una anècdota més per contar...
A tot açò, des de les 15.00 vam obrir el torn de plorataes... Dúiem un llistat per contar-les totes, però Toni i Ivan marcaren distàncies ben aviat, donant-se a conèixer... Menció especial per a Sergio, Joanfe i els Jaumes, que misteriosament no ploraren gens... Estem pensant en tirar-los del Club, això no pot ser...

Deixàrem les bicis al box i marxàrem a berenar els típics croissants farcits de xocolata... Què bons! Com xorra la xocolata, xe!!!
Desprès de reposar forces i entre ploratà i ploratà ens n'anem cap a l'hotel que tenim que descarregar trastos i sopar!
Bona fartada en l'hotel, junt als nostres col·legues del Saltoki Trikideak amb Raul Amatriain entre ells! Alguna cosa diferent van menjar ells, per que el més lent corregué en 4h i 15 minuts! Com van els Euskeres, mare meva!!!

Eh! Les 5,30 i ens sona el despertador! Va, que a les 6.30 obrin box i tanquen a les 7.30 i nosaltres sempre som tardonets!!! Aparisi avisa a les 7.00 que ja està a les portes del box i nosaltres!? Doncs ja estem aplegant... Com sempre, se'ns ha fet tard...
A les 7.30 els jutges ens tiren del Box, menys a Jaume Enguix... Jaume, què fas!? Fins a 5 vegades ha de tornar on té la bici penjada, que si m'he deixat la gorra, que si em deixe el porta-dorsal posat, xe, per favoooorrrr!!!

Au, tots cap a la platja! Comencem a calfar a les 7,50, acomiadant a Mallol, per què ell ja deu estar a la Càmera d'eixides. Com sempre el triatló s'atrassa fins a 20 minuts!
Finalment, ixen els elit i poc a poc van tenint lloc totes les eixides! Fins els quasi 1.000 participants inscrits!
Jaume a l'eixida de l'aigua.
Comencem a eixir tots de l'aigua, un que quasi s'ofega, l'altre que perd el gorro, l'altre... La qüestió és plorar bona cosa! 2 quilòmetres de natació que donen per a molt, a quasi tots ens ixen 2.040-2.080 metres, menys a Joanfe, que li ixen 1.900 clavats! Els aparelladors saben fer bé les línies rectes, xe!!!

T1 on ens desenfundem el neoprè d'un estiró i cap al sector de ciclisme! És impressionant veure com volen alguns dels nostres sobre les cabretes (dir alguns, per no dir tots!).
Anem complint amb rigor els quilòmetres de bici, un circuit més divertit i amb un poc més de desnivell que l'any passat, 86 kms i +600 marca el GPS.
Tupà dalta la bici.
T2, tots amb presses per començar a eixir a córrer, pareix que de la bici no hi ha tantes plorataes, però OJO!!! Que aplega el sector d'atletisme i la seva sempre temuda mitja marató, amb els 3 passos pel sector de terra, per les passarel·les i, com no, per les dunes i els dos passos per les empinades escaleres i la seva rampa de formigó final... Circuit de córrer molt exigent ja conegut per tots!
Pep per les dunes.
Ivan i Sergio per les empinades escales.
Anem creuant-nos, adelantant-nos, animant-nos, ajudant-nos, es fa dur córrer per aquest circuit, però també anima molt saber que sempre estàs envoltat de gent del teu Club que va animant-te! És molt divertit!
I, per fi, els durs 21 quilòmetres de Mitja Marató s'acaben i anem trobant-nos tots en meta, per contar-nos les batalletes que hem viscut durant la prova (recordeu que qui diu "batalletes", està dient plorataes...)!
Tots emocionats i contens d'acabar una vegada més aquest triatló tant divertit i tant sofrit!!!

Menció especial per Jaume Enguix, Sergio i Ivan: Jaume va fer el 6è de la seva categoria (30-34) i Sergio i Ivan el 5è i 8è, respectivament (Grup d'edat 40-44), són d'un altre món!!!

Desprès de l'esforç, reposàrem forces menjant-nos un bon tros de carn! Proteïnes a punta pala!!!
Jaume, Sergio, Mallol, Vicent, Tupà, Toni, Aparisi, Ivan, Pep i Joanfe, FINISHERS!


Salut a tots.