.

.

dimecres, 15 de juny del 2016

Santander Triathlon Series València 04-06-2016

El dissabte 04 de juny, una matinada interessant ens esperava... Era tan interessant que Jaume va decidir no alçar-se i enviar-nos una foto pel whatsapp del seu dni, per arreplegar-li la samarreta!!!
Doncs res, a les 5 del matí que quedem la resta d'elements del Club, a saber... En distància Olímpica: Torres, Joanfe, Ivan i Pep. I en distància Sprint Paco "Colau" i Pau. Com érem "sols" 6, anem tots dalt la furgo de Pau, que fa més festa, eixa furgo fa la festa ella soleta, ojo!!!
Torres, Ivan, Pep, Joanfe, i Pau. Paco estava... a l'WC!

Arribem súper puntuals a València, cosa estranya en nosaltres... Arribem i aparquem a 10 metres dels dorsals i a 30m del box, tan matí havíem aplegat, que encara no hi havia ningú, espectacular!!!
Agafem bàrtuls, preparem els dorsals i anem cap al box súper sobrats de temps, tenim tant de temps que saludem a Emilio Aguayo i tot, a les postres, el guanyador del triatló, però per què Torres i Ivan anaven a entrenar, ojo!!!
A la fi es dóna l'eixida per als 400 participants de l'Olímpic, amb un poc de retràs, però no massa (sols uns 20 minuts), on estem els quatre involucrats, 1.500 metres desprès no hi ha sorpreses... Sergio fa una natació rapidíssima, eixint el 17 de l'aigua, Ivan, un pelet més arrere, el 27, Joanfe el 46 i Pep el 66.
Joanfe camí de la T1
T1, Comencem la bici i Torres aconsegueix crear un grup molt ràpid i fa un parcial de bici brutal. Ivan, tirant quasi sempre ell, comença a agafar gent que tenia per davant i avançar posicions. Un poc més arrere va Joanfe, també tirant del seu grup i un poc més arrere, Pep va dins el grup, dissimulant, deixant que el porten, com si ell no estiguera allí...
La mala sort volgué que Joanfe patís un accident dalt la bici, cosa que li truncà les opcions a seguir avançant posicions i tingué que visitar al metge, cosa que no el farà frenar, per què en dos dies ja el tindrem, de nou, més fort que ningú. ÀNIM JOANFE!!!
Ivan, sempre somrient
T2 i Sergio i Ivan segueixen avançant gent, però al haver coincidit amb els de l'Sprint no tenen referències de les seves posicions. Pep més arrere continua corrent per intentar remuntar el que ha perdut a la bici...
Sorpresa de Sergio quan aplega a meta i sent a l'espiquer que és el tercer classificat absolut, el segon el passa en la recta de meta, però sols per què Sergio fou conservador, pensant en els entrenaments que li esperaven eixe dia i al dia següent, de cara a l'Ironman de Vitòria.
Ivan aplega en 7ena posició i és el 1er classificat dels "uelets".
Pep aplega allà darrere... Mal paquet està fet!!!
Sergi Torres entrant 3er en meta
Classificacions Olímpic

A les 9.00 es donava, aquest sí, amb puntualitat, l'eixida de la distància Sprint, amb més de 500 participants. Tant Paco com Pau prenien l'eixida en la seva prova.
Paco realitzà una bona natació eixint el 125 de l'aigua, com sempre, mentre Pau eixí un poc més arrere.
En la bici Pau s'aturà al veure a Joanfe i no continuà la prova, acompanyant-lo. Paco realitzà molt bona bici, el parcial 131 fou el seu, a més de 35km/h. Realitzà una cursa més discreta, aplegant a meta en la posició 129.
Classificacions Sprint