.

.

dijous, 27 d’abril del 2017

TRIATLÓ DE BENIDORM 2017 (BY PILI)





Bueno xiquets así tenim un classic el triatló de Benidorm, va ser el passat diumenge dia 23 d' Abril a la playa poniente, per un costat vam tindre a Jaume Aparisi fent la modalitat Olimpica. 

Per altra banda varem fer la modalitat Sprint, Oscar Fornés de Pedreguer un crack, Jose Enrique Navarro de Pedreguer va debutar en el triatló, estava molt nervios per la nadà, sols feía que preguntar moltes boies son? jeje. Els nervits els tenim tots, te igual els triatlons que hages fet el gusanet a la panxa sempre esta ahí, també va estar en nosaltres Luis Ballester de Benidoleig un altre abrasidet. Un Pedreguero mes Juan Angel que a comensat el any en el tri-benidorm, i Pilar Pérez de Pedreguer.
La modalitat olimpica començava a les 8:00h Jaume Aparisi ja apunt d'ixir, mentres que els que feiem el sprint estavem agafant dorsals i posant les bicis al box, tots concentrats posan les sabates,casc, portadorsals.. per a que tot ens ixca genial i anar tot lo apressa que puguem, els minuts passen rapit.


En acabar de posar tot al seu lloc ens anem a agafar forçes, una tostaeta, suc, café.. i veure si ens podiem relaxar un poc peró això es imposible veient tot l'ambient dels triatletes, i els de l'Olimpic passant per davant de nosaltres.
Ja s'acosta l'hora de l'ixida del sprint ens desicim posar-nos el neopre i anar a calfar a la platja, estava un poc picada, Jose Enrique feía careta d'asustat..


Ens avisem que van a donar l'ixida, les xiques ixim 5' abans, senc la bozina i allà que vaig, ahí la mar ja no esta marejada la marejem nosaltres, donen l'ixida als xics, allà que van per dalt de nosaltres, Oscar un d'ells com un peix ens va passar.
Toca el torn a la Bici, només ixir ens ve una pujadeta de mil dimonis peró ens podem fer en ella, va hi haure gent que va caure, que la cadena seny anava del lloc, pero amuuunt sempre amuuunt, varem pegar 5 boltes, les baixades tambe tenien el seu risc, algún clot que altre, peró ens va ixir a tots genial, som uns màquines.
Per últim ens toca correr 2 voltes el mateix circuit, per el costat de la platja, ahi ja vas creuante amb la gent veient la cara de cansansi i al mateix temps de satisfacció, un triatló no te paraules tens que viure'l per saber el que es, per mi es el millor que he fet en la vida, m'encanta!
Espere que vos haja agradat i motivat.

Pilar Pérez Tomàs.

 CLASIFICACIONS






(FALTEN LES FOTOS DE MARC)