.

.

dilluns, 15 d’octubre del 2012

TRIATLÓ DE XABIA



Arribava el ultim triatló del any, i jo personalment com era sprint i ademes no ho estava preparant pues no tenia massa motivació, pero després arriba el dia et veus rodejat dels teus companys, Pep fent de les seves i aixo fa que t'oblides de nyervits i ja agafes ganes de guerra, donen la eixida i ... Marica el ultim, alaa tots cap a dins del aigua picada i rebolicada i vinga la llet el calbot i arribes a la bolla sense vorer res i mes calbots vec a gent coneguda per allí, després me enganye tinc que tornar arrere res com sempre nedant de pena jeje però be un poc millor si, agafe la bici i a muerteee com sempre, comence agafar gent del grup arribem a la rotonda de Boxers i flipaba la de gent que hi havia, una passada, la gent deia el meu nom, pareixia que fos important i tot i encara donava mes forces per tirar, al final es forma un peloto que la majoria de components era de Ondara tri-esport, jeje que forts estan tots que gust dona compartir un triatló amb gent del meu club, i quan millor estava ja tocava entrar a boxes.. transició apretadeta i a córrer, però a córrer un ratet per lo que hi havia que apretar, així que ho donem tot i al entrar a meta el speaker hem xoca la ma i hem diu eres el 40 el ultim per fer el trielite jejeje, que fort no m'ho pensava mai, però tenia clar que no ho volia fer, pero ahi estaven tots diguentme que sii pero cabut que es uno, al final les dos maquines del club van tindre collons de seguir, que grans son estos dos, en un rato i casi de nit ja estaven nedant altra vegada i eixint junts del aigua, donava gust vorels en la elite, però es que son de la elite estos dos, bici i després córrer amb unes marques impresionants, que rosca tenen estos dos...


Al final tenim a Tomàs primer veterà, Riera si ho arriba a saber fa 3º veterà ( li van faltar 4 seg), quedem 3º per equips i tenim dos maquines competint en el tri-elite que mes voleu?? jo crec que el nivell esta mes que be per un grup de gent que treballa, te dona, xiquets novia i obligacions varies ect... i entrena quan pot quan te mig horeta, crec que es un merit tremendo el de tots, fer menció a les xiques que han fet un triatló espectacular les dos, i a Toni Carrió que en seu debut ho ha fet genial, i donar les gracies a familiars, amics i sobretot els membres del club que no participaren ( culito, Ferran, Ricardo, Rafa..) que donaren suport, feren fotos i ens van animar com ningú... es que som una pinyaa!!


FOTOS 

CLASIFICACIÓ (BY TONI)



43 comentaris:

vicent ha dit...

enhorabona abrasits, jo crec que millor es quasi impossible, pero de segur que ho intentarem la temporada que ve.
hi ha fotos guapissimes, pero hi ha gent que haura de passar per ma casa a que li done unes lliçons de com estar a les fotos, jajajajajajaja.
horari de classes de poses per a les fotos de 18:45 a 20:30, dilluns i dimecres.quota trimestral ( 3 cervessetes)

Sagrera ha dit...

Enhorabona a tots!! Heu fet una gran temporada!! L'any que ve més i millor!!

ondaracorre ha dit...

quin club més abrasit, senyor!!! segur q el més abrasit d tots els qui van participar... hahahahaha

enhorabona a tots, esteu fortíssims i sou genials!!!
gràcies a tots els qui estaven animant i donant suport, xq això et pegava una pujada d moral impressionant!!!

"Sagrera", ves posan-te bona, q la propera temporada et volem a tope!!! ;)

TONI46 ha dit...

HI HA MES DE UN QUE SEMPRE ESTA SALUDANT A LA CAMERA EL CABRO!!
VA A PUNTETA DE GAS I LI SOBRA EL TEMPS, JEJEJEJE

GRACIES A TOTS PER EL VOSTRES ANIMS.

TONI46 ha dit...

HI HA MES DE UN QUE SEMPRE ESTA SALUDANT A LA CAMERA EL CABRO!!
VA A PUNTETA DE GAS I LI SOBRA EL TEMPS, JEJEJEJE

GRACIES A TOTS PER EL VOSTRES ANIMS.

TONI R. ha dit...

QUIN TALL D´ABRASSITS.
TINDREM QUE ANAR PENSANT EN FER UNA SEDE SOCIAL PER COMENÇAR A GUARDER LES COPES JE JE JE.

VICENT MIRA SI LI DONES LES CLASSES DE POSE A TONI 46 QUE SEMPRE EIX EN LA LLEGUA FORA I AXIO NO ES MASSA ESTETIC.

RES, A SEGUT UNA PROBA FINAL DE TEMPORADA FORMIDABLE PER A TOTS EL MEMBRES DEL CLUB, TANT DE RESULTATS COM DE COMPANYERISME, ARA A DESCANSAR I A RECUPERAR-SE PER A L´ANY QUE BE MES.

TOMAS I PABLO JA MOS ENSENYARAN LES COPES, HI HA QUE FER UNES FOTOS A LES COPES I POSSAR-LES EN EL BLOG.

AU SALUT

JOANFE ha dit...

Toni riera has vist que el tio que ha entrat davant de tu per 4 seg t'ha llevat la copa?? vaja telaaaa al altra ves mirant si els de davant de tu son mes majorets i esprintes redeuuu jajajaja

ferran ha dit...

Enhorabona a tots els participants, l´Ondara triesport ho dóna tot allà on va, en dos paraules, im-pressionant!

Estanis ha dit...

Enhorabona a tots, m´aborrone de vorer les fotos xulisimes.Cada volta teniu mes nivell no se on arribareu... a tot aixo pregunte cuant sopeeem ???

ivan ha dit...

estaniiiis kamikazee!!com van les ferides maquinaa!!sii senyors..fi de temporada memorable però..açò no s'acaba fins qque no SOPEEEEEM!!abans que s'envaja ferran.. SOU COLLONUTS!!!

Tomás Gimena ha dit...

chulisimas las fotos. Las copas estan en una vitrina de cristal, quien quiera verlas tendrá que pagar en litros de champan.

TONI R. ha dit...

JOANFE NO M´HO RECORDE QUE EN DONA UNA RABIA, JA HAGUERA SEGUT EL COLMO QUE HAGUERA AGAFAT PODIUM JUNT A TOMAS, MEU VA DIR EL DISSABTE PER LA NIT EL DE LA PIZZERIA D´ORBA QUE TAMBE HAVIA PARTICIPAT ,EN DIU QUE PER 4 SEGONS NO HABIA QUEDAT 3º EN LA MEU CATEGORIA PÈRO JO LA VERITAT NO M´HO VAIG CREURE, ESTE ESTA DE GUASA VAIG PENSAR I A NIT QUAN HO VAIG VORER LA CLASIFICACIO QUE RRRRRRRRABIA, PERO BUENO UNO VA DORNAR TOT EL QUE TENIA I EN AIXO JA ES PROU MOTIU DE SATISFACCIO, EL PROXIM TRI EN FIJARE EN ALS AVUELETES A VORER SI EN PUC ADELANTARNE ALGUNO MES JE JE JE JE.

PER CERT MOLT BONES FOTES, I MOLT BONA LA CRONICA, JO PENSABA COM TU AL PRINCIPI DE ESTE TRI, PERO UNA VOLTA EN AL TRAJE DE FEINA POSAT ENS TRANSFORMEN TOTS I HO DONEM TOT, MENUDO EQUIP.


AU BONA NIT I SALUT

PEPE PONS ha dit...

Enhorabona abrasits, sens dupte algun la millor prova de totes i ames un parell de copes per les vitrines. Molt bon final de tempora.

Ricardo ha dit...

Enhorabona a tots i gràcies per la vesprada tant divertida que hem vau regalar. Va ser molt agradable vorer les cares de satisfacció de tots vosaltres en meta i aixó vol dir que esteu disfrutant al màxim de fer esport, continueu així.

JOANFE ha dit...

DISSABTE DONA AIGUA XICONS!!Si no polguera al les 8 al Pardo com sempre, per pegar la volteta.

elpepgf ha dit...

no dóna aigua!!! dóna GOTO FREDA!!! una vegada més... així q serà com les altres dos vegades q ho han dit... plourà 4 gotes i au... hahahahaha
ens veiem dissabte d matí al Pardo!!!

x cert!!! Ferran marxa ja aquest dissabte cap a Vitoria, així q ja no vindrà amb la bici... tan sols desitjar-li un bon viatge i q ens veiem aviat!!! ;)

vicent ha dit...

ferran t'esperem per la temporada vinent, ves entrenant per vitoria, que igual anem a fer una etapa cap allà.
ara has de donar el testic d'organitzador d'events a un altre membre del club.

vicent ha dit...

si dissabte aigua, tots a casa a descansar, jajajajajaja. de segur que ens veguem tots a la piscina.
un bon abrasit no descansa ni dormint

JOANFE ha dit...

mes de 250 fotos ja del Trixabia!! i va pujant...

ondaracorre ha dit...

jo trobe q hi ha una foto q s'ha colat... no és del club... hehehe

Ferran ha dit...

Companys, abrasits, insurrectes i demés espècies, dissabte matí enfile cap a Vitoria, una temporadeta,- això sí que és estar en la nevera-. Seran 4 o 6 mesos, després, ja veurem... Només dir-vos que els moments viscuts amb vosaltres serà d´allò que més trobaré a faltar allà dalt, de veres. Encara ens queden uns quants triatlons per fer-ne junts,seguirem en contacte, us estime quadrilla! Una abraçada forta a tots!

TONI R. ha dit...

YEEEEEEEEE PATXI.

GABON CAMARADA FERRAN.

Res d´estar en la nevera, ahi hi haura uns entrenos molts durs que fer en els tapeos, el txacoli, el bakalo,les pintxos,etc pero tu segur que estas preparat per aixo i molt mes. Que disfrutes el maxim que puges d´esta nova experiencia.

GORA FERRAN, GORA ONDARA TRI ESPORT
( Pep prenda dolça he escrit be lo de ondara sport tri, je je je je)

salut

Estanis ha dit...

Ferran et trobarem a faltar. Molta sort en esta nova etapa de la vida .Una abraçada. (anirem a visitarte...)

TONI46 ha dit...

FERRAN, EM DEIXES AMB LES LLAGRIMES ALS ULLS PER LA TEUA MARXA. PASATEU BE QUE NOSALTES SAPS QUE AÇI ESTAREM, ESPERANT EL TEU REGRES.

UN SALUDET.

elpepgf ha dit...

"GORA FERRAN, GORA ONDARA TRI ESPORT
( Pep prenda dolça he escrit be lo de ondara sport tri, je je je je)

salut"

Toni Riera, abans conegut com a Toni Trik, sàpigues q has tingut una sola i xicoteta errada... t'has deixat el guionet... ONDARA TRI-ESPORT!!! hahaha
q si joanfe ho veu, em renya a mi, x no alliçonar-vos bé... xDDD
Culito és l'encarregat d q parem bé a les fotos i jo d q tots escriviu bé el nom!!!

i dit això, no em queda més q recolzar-te...

GORA FERRAN, GORA ONDARA TRI-ESPORT!!!

Ximet ha dit...

Cracks,cracks i cracks!!!!!!!!!!!!!!!

el taxista de Pablo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
el taxista de Pablo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
el taxista de Pablo ha dit...

Ferran disfruta de Vitoria "ciudad"

Y aunque estes a unos pocos km. de distancia tu sabes que siempre que entres al blog estaras como en casa con tu gran equipo el ONDARA TRI-ESPORT

MOLTA SORT

morera ha dit...

Xe Ferran,notarem molt la teua ausencia sobre tot amb les copetis.Q vaja tot b.

morera ha dit...

La nevera esta q n cap ningu ja dins, pero tots entrenant com a abrasits. Ania q no te temps nia tornar els bañaors q ampra p nadar.Bueno,avore si posem data per fer eixa sopaeta q vindra
nadal i mose juntara amb el "PAVO" eguany andenar aperell. Com a equipo ja casi n tenim rivals.

JOANFE ha dit...

Ferran et trobarem a Faltar.... pero espere qeu per açi no ens aboandones i vages contant-nos que tal va tot, i entrenaa gooos jaja, a vore quan es qeu tens qeu vindre per fer coincidir la sopa eixe finde, tu diras..

Hi han mes de 330 fots de Xabia gracies a Rafa, Riera i fotografs que pnejen per la red

TONI R. ha dit...

morera mes que una nevera lo que necesitem es un camio figrorific ven gran per estar tots mes amplets i comodos,ja ja ja

gabon i salut


JOANFE ha dit...

flipaaa!!!!impresionant!!
http://www.youtube.com/watch?v=7ZmJtYaUTa0

vicent ha dit...

voleu que fitxem al tio eixe del video?
crec que és dels poblets, i no té equip per l'any que ve

ferran ha dit...

Bon dia quadrilla perles triatlètiques! Ja estic quasi instal.lat, però a Bilbo! Em vaig enganyar de campus, haha, així que aci us espere per a entrenar en el cantàbric i anar de "potes" pel casco vell. Abraçada des d´euskadi! -no patiu que ja estic regularizat, sòc un immigrant amb papers perquè,per sort per als d´aci, açò és un altre pais-

ondaracorre ha dit...

senyors i senyores!!! tinc el plaer d comunicar-vos q ja tenim la copa de tercers classificats al tri d xàbia en la seu oficial del club!!!

passeu quan vulgau a admirar tal objecte! ja q val la pena!!!

TONI R. ha dit...

menudo COPON, son les primeres copes pero no les ultimes pq esteu fets tots uns abrasits, m´han dit que hi ha que solicitar cita previa per anar a vore-la?? les cues son impresionants, ja ja ja ja

gabon i salut.

JOANFE ha dit...

Que xulo, video promocional del triatló de Elx, el nostre primer mig IM, ix aparisi i Pep, aneu fent-se la idea que en unes setmanes ixen altra vegada les inscripcions i aquest any crec que serem mes els penjats que ens apuntarem a esta locura tant xula...
http://vimeo.com/52374057#

JOANFE ha dit...

Este dijous com no cal anar al cementari tant mati, qui vulga hem dit de fer eixideta en bici a les 8 al prado, cadascú que l'allarge lo que puga...

elpepgf ha dit...

hehehe trobe q en serem més en elx q enguany!!! ;)

jo vull repetir!!! ;)

i el dijous, conteu amb mi x a l'eixideta amb bici! :D

mallol ha dit...

El si tu vas jo vaig torna a fer furor.
Jo tambe vullc repetir Elx
(Cada dia estem mes penjats i cada dia som mes els penjats)

Ricardo ha dit...

ens veiem demà a les vuit al Prado