.

.

dimarts, 21 de maig del 2013

IRONTOUR 2013



Doncs altra vegada a punt de fer l'IRONTOUR  de La Vila, estes coses no tenen explicació, ja saps on vas, saps que vas a patir mogolló, i tornes, són coses que no entenc jajajaja... Arribàvem amb els trastos cap a box mirant que xunga estava la mar el dissabte i, pel megàfon, sentim que anul·len l'aigua i que van a fer una contra rellotge de duatló, collons!! Menuda merda! tant que mola nedar assoles sense que te peguen osties en el triatló contra rellotge. Hi havia qui se va alegrar però a mi me va trastocar el tema, no anava jo en la idea d'abrasir-me, a més, muscularment un duatló sempre és més pesat i el diumenge hi havia telaa. Bé, no es podia fer res, la mar estava realment xunga, així que ... cada 30 seg. eixia un, els primers: Riera e Ivan, que van eixir com a coets, i poc a poc van anar tots. L'últim jo, ix fortet però regulant, que queda molt per davant, acabe amb bones sensacions al box i faig com Ivan a Benidorm, i mira que me vaig burlar d'ell i quan tire a pujar dalt de la bici portava les espardenyes de córrer jajajaja, burrrroooo!!! ni que fos el meu primer duatló, mare meua quin trompa, tinc de demanar permís al jutge que no estava allí per poder entrar a deixar-les, vamos un bon rato fent el tonto. Després circuit ratoner i sense drafting, i damunt, se posa a ploure i paquet que és un a les curvetes doncs res, el millor va ser que de nosaltres no va caure ningú. Veia a Toni cada vegada més prop i patia per ell, de tan loco que va amb la bici però ell ahí està en la seva salsa, desprès altra vegada a córrer amb les cames carregades i a box a contar-nos les historietes, tots havien fet un duatló espectacular, estan molt forts!!! ara tocava recuperar que en unes hores estàvem altra vegada al lio.

Quasi sense descans i amb la mala notícia que Pep li feia mal de esquena i no venia, estàvem ja el diumenge al box deixant la bici i posant-nos el neoprè, sonava el meeeec i alaa... tots a l'aigua, uuuufff, que gelada estava, déuuu, osties com sempre i l'agobi del principi que jo no supere mai, per molts triatlons que faça. El nivell dels nadadors se notava, tots com a taurons, recorregut llarg, massa llarg, de dos voltes, en teoria 1850 i el meu garmin al acabar la primera volta marcava 1200m, uff, bé anem, acabàvem un poc rebentats de tant de tute, però veure a Morera que ha vingut en bici a vore'ns a la Vila no té preu, eres un crack Morera!... 

Alberola va ixir el sisé de l'aigua!! mare meuaa quin tauróó!! Jaume, Toni i Riera també eixiren fent un bon temps i després ja anàvem jo, Ivan i Culi, ara venia lo meu, però sabia que el recorregut era molt dur i que hi havia que donar-ho tot per a poder remuntar, i amunt i amunt, però poc a poc, anaves adelantant algun que altre. Vaig anar vegent als companys d'equip, per davant el tauró, que damunt en la bici també anava com un tir, i darrere acaçant-me, com sempre, Ivan el terrible jeje. Baixes i altra vegada cap amunt!! uff en acabar quedava donar-ho tot en la carrera a peu. Al principi les cames deien ... on vas?? però poc a poc se van soltar i el ritme era bo, anava en la màquina Alberola però ell portava una volta d'avantatge, en el km 6 o per ahí ja notava un tio que venia com una moto per darrere, no podia ser altre, que fort està Ivan, anàvem trobant-nos amb els des en les revoltes i cada vegada la salutació era menys eufòrica, anàvem tots torrats. Toni en mal d'esquena, Jaume i Riera molt forts i Culi veia que mantenia la distància com un campió, per fi l'arribada... uff que ganetes! L'organització s'ho curra molt, bon avituallament, i bon massatge de 30 min i xarradeta de torn contant batalletes, però esta vegada sabíem que ho havíem donat tot, que per poder acabar una burrada d'estes hi ha que patir, però en creuar eixa arribada i vore els teus companys, et dones per satisfet de l'esforç fet, és una passada formar part d'aquest grup, risses i animalades no van faltar (encara que no teníem el nostre Pep el diumenge i el vam trobar molt a faltar) però quan hi ha que posar-se el mono de feina també sou uns cracks. Hem fet quarts per equips, deixant enrere equips molt més nombrosos i molta més solera que el nostre, així que per la meva part, molt orgullós de cadascú de nosaltres, ha segut un finde de molta tralla però amb vosaltres tot es pot fer.

Ara a per Xàbia!!!   
















18 comentaris:

vicent ha dit...

si que és veritat, hem patit tots molt, però a valgut la pena.
ivan en les fotos hi han músculs que no estan a la enciclopèdia, jajajajajajaja, ves a vore al metge que et pegue una miraeta!!!!!!
som tots una abrasitttttssssssssss!!!!!!

TONI46 ha dit...

LES FOTOS ESTAN FENOMENALS, FALTA Q N'IXCA ALGUNA TOMBANT A LES CURVES.
ESTEM FETS UNES MAQUINETES..........DE COSIR.JEJEJEJE
ENHORABONA A TOTS PER PATIR SENSE PARAR, TOTS UNS FENOMENS

vicent ha dit...

hi ha una foto d'alguna que no és del club, com és eixò? jajajajajajaja

Ricardo ha dit...

Enhorabona a tots, esteu intratables.

IVAN + JOANFE = 4 parell de sabates amb dos peus cadascú.

TONI46 ha dit...

AIXO COM ES Q IX UN "CANALILLO" DALT D'UNA BICI¿¿??

ivan ha dit...

una altra pallissa amb vosaltres¡¡
que gustet xee!!
vicent tú sí que estàs canyonet mmmm!!
ja li vaig dir a joanfe què en sabatilles es fa més ràpida la transició..però no compensa hahhaahaha
sou uns cracks xee!!!

TONI R. ha dit...

SERA PER FOTOS, AÇO PAREIX EL NATIONAL GEOGRAFIC FENT FOTOS A LES BESTIES DEL ONDARA TRI ESPORT, TOT UN ESPECTACLE. JA JA JA

RES UNA ALTRA ABRASIMENTA MES, PQ MIRA QUE ES DUR EL CIRCUIT DE BICI, EN LES RAMPES DE FINESTRAT SEGUR TOTS ENS PREGUNTAVEM QUE COLLONS FEM AÇI PATINT TANT.

A SEGUT UN "PLAER" DE CURSA I SOBRETOT LA COMPANYIA.

QUIN ES LA PROXIMA???



JOANFE ha dit...

Ara a per Xabia, jo com tinc ara 3 setmanes mes seguidetes de triatló he agafat el sprint, ja estic inscrit! No podia vorevos desde la barrera sense suar un poc, pero aixo si quan paseu corrent estare en una cervesseta a una terraseta animant jajaja.

Com Xabia es aprop no cal organitzar cotxes cadascu apanye i ens vorem al box. soort!

Ximet ha dit...

Quins cracks!!!!!
Joanfe nooooooooooooooo... En fas por en l,sprint... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ximet ha dit...

Quins cracks!!!!!
Joanfe nooooooooooooooo... En fas por en l,sprint... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Splu ha dit...

Esteu fets uns màquines!!! que forts esteu, mare meua!!! es nota l'abrassimenta d'entrenaments.

Sembla que ehem d'estar abans de les 14 h a Xàbia perquè tanquen els boxes a eixa hora. Ens tocara estar dos horetes per ahí bambant,
grgrgrgrg

Unknown ha dit...

precioses meves!
acabe d'afegir 4 fotos més, a l'àlbum del dissabte! dos amb joanfe i un servidor, fent l'aca (cosa estranya...) al box amb el gorro i les ulleres posades, una d'ivan, quan fa l'eixida x córrer els primers 5.000 i una meva als últims 2.500 (feta x ivan)!!! ;)

també n'he afegit 4 del box del diumenge, d quan aplegueu a preparar els trastos... d culi, d toni morant, d toni riera i d joanfe! ;)

Unknown ha dit...

q forts esteu, redeeeeeeuuuuuuuuuu!!!

Ricardo ha dit...

El estomag comença a fer-me picoretes, aixó per als abrasits en experiencia serà normal pero per a mí son sensacions noves, demà toca iniciar-se en el TRI i el nervioset ja comença.

Ens veiem demà, si vejeu algú agafat a una piragüa i tornant fent el gosset a la voreta de la mar eixe seré jo segurament.

Ale a descansar qui puga ...

Sergi ha dit...

Em demane fer la crònica, ja que el debut no sé com anirà. Ànims a tots i totes, especialment a tots els que debuten. De segur que demà gaudim tots fent esport (això pensarem quan acabem).
Salut i ànims!

vicent ha dit...

moltíssima sort a tots i totes els/les abrasits/-des del club, i als debutants recordeu fer de ventre almenys 3 voltes abans de la competi jajajajajajajajajaja

TONI R. ha dit...

YEEEEEE
com anat tot, el debutants com han quedat un patit molt?? segur que ho heu fer molt be, espere que li hageu fet cas a vicent, ell es un autentic cagane.

ja anireu contant

a a recuperar-se tots.

TONI R. ha dit...

JODERRRRRRRRRRRRRRRRR
TIOS ACABE DE VORER LA CLASIFICACIO I M´HE QUEDAT ALUCINAT QUINES MAQUINES 4 DEL TRI ONDARA ENTRE EL TOP TEN. ALUCINANT.

ENHORABONA A SAMU. I TAMBE AL TOTS ELS ALTRES.

AÇO SI QUE ES MES QUE UN CLUB.