.

.

diumenge, 26 de maig del 2013

ONDARA POWER!! (o el que venia a dir-se TRIXÀBIA 2013)


Hi ha dies que amaneixen més lluidors que altres. La combinació del cel blau, un sol allorençat i allò que va succeïnt durant el dia fa que cada jornada siga diferent i que alguna siga un poc especial. Això és el que li va passar a l'Ondara Tri-Esport en el Triatló de Xàbia. Veni, vidi, vinci. No hi ha paraules per descriure com vam arrasar: passeig triomfal, pluja de copes, ambient espectacular, companyerisme superlatiu... Al final qui sembra acaba collint... estava cantat que de sembrar tant d'abrasit i abrasida, al final els resultats arriben. Feia goig veure als assistents a Xàbia quedar-se amb la boca oberta preguntant: però a Ondara què fan? per no parlar del speaker que no parava com a boig de repetir: ONDARA POWER!!!


I és que l'ONDARA POWER va anar coent-se poc abans. A les cases preparant els materials que pareix que ens anem dues setmanes de viatge, al box on Joanfe va haver de canviar la roda de la bici just abans de començar (sort que tenim un equip eficient), preparant-nos amb el líquid miraculós que per gentilesa de Colau ens posarem pel cos abans del neopré i per últim, amb el temps compartit de xarrades i bon rotllo abans de donar l'eixida (per cert amb retard).



A per feina. TRIATLÓ SPRINT. El tram de natació tenia bones ones el que feia l'entrada fotuda. Després del MEEC allò pareixia Tiburón: sálvese quién pueda! Com van poder, vam anar pegant braçades. A mi me'n va passar un totalment per dalt, nadava creuat no sé on aniria l'home; un altre una patada a la boca, zaas! i per últim em veig a un nadant d'esquena, nyass! A la transició la bici de Joanfe no estava, Ricardo i jo coincidim, les fémines darrere i Ximo (sense neopré) s'estava recuperant del susto.


Eixim amb bici espiritats. Un tram molt ràpid. Sé de bones fonts que Joanfe i Ricardo van moure els grupets on estaven per anar tirant. Jo anava fent per darrere i conseguírem muntar un grupet de quatre, fent relleus cada kilòmetre. Dues voltes al circuit i cap a la transició.

Per acabar el tram de córrer, fins Aduanes, prou monòton fins que en tornar a l'Arenal ens fan entrar dins la platja, per banyar-nos els peuets amb les ones, xaxipiruli! Algú les botava com si fóra sant Joan i altres no volien banyar-se els peuets. L'arribada a meta, com sempre, molt emotiva. Familiars, amics i públic assistent animant. Bon temps pels debutants i bon paper del club.

Però el millor estava per vindre. TRIATLÓ OLÍMPIC. L'Ondara Power en estat pur. Mentre ens recuperàvem de l'Sprint veiem els taurons barallar-se amb l'aigua. Per megafonia comença a sentir-se el nom d'Ondara: Samuel i Jaume obrin el grup, després Sergio, Aparisi i els tres mosqueters, Jorge, Pep i Soler. Mentre feien la bici, els sprinters agafem posicions al passeig per animar. Cada pas era una festa. Després en anem a la platja per esperar-los... mirant allà lluny, venen o no venen? Inquiets i impacients veiem al principi de la platja el primer classificat: va de negre i roig, serà o no serà? I efectivament era Samuel, esclat d'alegria, confeti volant... tots contents animant. Però la festa no acabava perquè de seguida amaneixen els Sergis i després Jaume. Quatre membres del club entre els set primers. Sense poder recuperar-nos de l'emoció, Aparisi, Jorge i Pep tanquen l'excel·lent actuació del club en Xàbia.


En definitiva, tots i totes  han fet un paperàs immillorable (especial menció a les xiques), el que ens va fer pujar al podi fins a cinc vegades:
Samuel Maquet: 1r classificat i vencedor absolut.
Elisa Garcia: 3a classificada femenina absoluta.
Jaume Aparisi: 1r  classificat - Veterans1.
Carmen Medina: 1a classificada - Veteranes 1.
I, per suposat, ONDARA TRI-ESPORT, guanyador absolut per equips, sobrats. 






I pels debutansts, Ricardo i jo en Triatló Sprint i Jorge en Olímpic (no sé si em deixe algú) Enhorabona, quins cracks!

La setmana vinent, més a Dénia...!!!






















17 comentaris:

DavidCP ha dit...

Sois unos fenómenos de la A a la Z, me quito el sombrero.

splu ha dit...

Marxa triomfal la del club ahir a Xàbia! Va estar espectacular en totes parts: la compe, l'experiència, el companyerisme, el bon rotllet q es respira i com no l'abrassimenta. L'speaker recordarà als de l'ondaraTri-Esport fins la gola, jejejeje
Enhorabona als campions i campiones i tots els membres pels bons resultats!!
Ara a recuperar i a pensar en Dénia!!

Ximet ha dit...

Gran crónica.
Gran Triatlo.
Gran gent.
Gran CLUB.
ONDARA POWER

JOANFE ha dit...

un dia espectacular, un club espectacular, i un plaer compartir entrenos i competicions enaquest grup de gent, sou molt mes qeu un club!!

Sergi falta el album que de totes els competis hem fem ... a vore si entre tots fem recopilació de fotos i les penjem que estos records mai se poden oblidar.... gran cronicaaa!!

TONI46 ha dit...

enhorabona a tots, tant participants com patidors a l'altra banda del mobil.
Som uns cracks.

vicent ha dit...

mare meua com vaig gaudir de vore-vos en les primeres posicions!!!!!
enhoraBONA a tots i totes, pq el nivell d'abrasimenta es tradueix en copes, medalles o pòdiums.
si t'encantes una miquets o deixes d'entrenar un dia et passen com a bales!!!!
quins cracks!!!!!!!
què gran cr+ònica, sergi, la lliges i es com si ho estagueres vivint en directe

Ricardo ha dit...

Molt bona cronica Sergi.

Estic molt content pel debut i nomes volia agrair a tots els components del Club per els consells que he rebut desde que un dia vaig decidir liar-me en aquest esport.

El próxim al Grau d'Ondara !!!

vicent ha dit...

he estat mirant els inscrits al triatló de Dénia i hi han molts de nosaltres que estem pendents de pagament. no ho tenim pagat?

vicent ha dit...

algú sap pq estem pendents de pagament al tri de Dénia?
contesteeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ens apuntem també a la cursa d'ondara després del tri?

ondaracorre ha dit...

viceeeeeeeeeeent, posat whatsapp, reddeeeeeeeuuuu!!!

aquest matí m'ha enviat un mail la federació, dient-me q no hi ha cap triatleta d'ondara inscrit, així q ho teniu q pagar un altre cop...

q noooooooooo... no sé xq, m'han tornat a demanar el justificant del pagament, serà q el perdrien...
menys mal q ho guarde tot, i ja els ho he enviat... ;)

ondaracorre ha dit...

ale! ja esteu tots "legalment" acreditats per participar a dénia!!!
q gran són en la federació... xDDD

vicent ha dit...

gràcies pep, si no fos per tu ja ens vec, el dissabte a dénia reclamant i plorant per deixar-nos fer el tri.

TONI R. ha dit...

YEEEEEEEE ABRASITS.

AL PAS QUE PORTEM EL DISSABTE NADEM EN NEOPRENO.

ANEU A FER LA CURSA D´ONDARA DRESPRES DEL TRI DE DENIA??

DONARA TEMPS PER A ARRIBAR??

JA DIGEU ALGO

vicent ha dit...

jo ho faré tot tri i cursa però, la cursa vaig amb imma fent-li companyia, si puc aguantar-li el ritme!!!!! jajajajajaja

ondaracorre ha dit...

xics, xiques i derivats...
dissabte tenim el tri de dénia i la cursa d'ondara...
hi ha qui doblarà, hi ha qui anirà sols al tri i hi ha qui anirà sols a la cursa...
el q vos demane, és: tot aquell q vaja al tri, si poguera ser, quan torne a ondara, q vinga al prado i es pose en contacte amb mi, per què necessitem molta gent per a tallar carrers.
és una feina fàcil, i serà d les 19 a les 19.20, aproximadament...
si m'ho podeu confirmar abans, millor!
tenint en conter q el tri d dénia comença a les 16.00 i la cursa dels majors és a les 19.00, vos dóna temps d sobres, x aplegar...
gràcies i una besadeta a tots/tes!!! ;)

vicent ha dit...

jo tinc abrasimenta, per tant no podré donar-te una maneta.
ens veiem a lamarineta per pegar-nos punyades al llom, cara, panxa.... i no vull sentir a cap plorar!!!!!

TONI R. ha dit...

Per. Favor mireu a vorer si teníu 2 ulleres en les vos tres
motxiles ja que a mi m,han desaparegut les meuers del box. Son unes zogs negres. Ja en digueu algo. Bona nit i a descansar.