.

.

dilluns, 3 de juny del 2013

Triatló de Dénia i Cursa d'Ondara



Endinsats dins la roda de triatlons, una setmana sí i un altra també, el grau d’Ondara ens acollia, amb el vell Montgó presidint, per fer el IX Triatló ciutat de Dénia. 


El lloc escollit era la Marineta Casiana, platja emblemàtica de Dénia, bressol de turistes a l’estiu, amb un bon passeig marítim i prop del nucli urbà.  L’elecció però, ens portava a tots de cap pel que fa al tram d’aigua: que com entrar, que si neopré sí o no, que si l’aigua està baixeta, que si... que si... en fi, que ens agrada la filosofia ploroniana.

Tan bon punt arribem a Dénia, una cosa estranya passava, la gent comença a mirar-nos amb expectació, els triatletes feien reverències al nostre pas, les mares diuen als xiquets: mira fill, eixos són de l’Ondara Power, tu quan sigues major segueix el seu exemple... es notava que la marea roja havia arribat.

Ens peguem un passeig amb la bici per anar a pel dorsal i, una vegada en el box, tot l’equip pràcticament junt, a col·locar la bici i tots els bàrtuls enllestits per a la prova. Els familiars agafant posicions i nosaltres abrigant-nos amb el neopré... com que feia tant de fred.



Amb un gorret groc piolín ens posicionem a l’eixida. Els de la Federació comencen l’explicació de rigor. Com que ja s’oloraven com estava el percal, ens obsequien amb una piragua a meitat de la primera boia per a obligar al personal a nadar... alguns ja tenien pensat fer-se els longuis i córrer bona cosa. MEEECC!! ueeeeee!! Tot era córrer i l’aigua no pujava dels genolls, açò que és? Ens tirem a nadar com podíem. Quan arribe a la primera boia allò pareixia el carrer Campos, molta gent i tots de peu, l’oficial no tenia prou pulmons per tocar el pitet.



Al final, com si estiguérem en una piscina de xiquets, nadem com podem i a fer la transició. En eixir ens trobem Morera, Ricardo, Ximo i jo... juntets, que quasi ens parem al xiringuito a fer-nos una birra de l’alegria. Transicionem i a agafar grupet per a la bici. Tram ràpid, de grupets prou nombrosos. Encara no portàvem dos minuts dalt i en manipular el comptaquilòmetres em cau a terra... quin bac, pobret.Allí es va quedar.


El tram de córrer, vora mar, calorós i amb un bon detall, l’aigua de l’avituallament fresqueta. Acabem com podem i entrem a meta, qui va poder amb la família.


Destacar el primer lloc en veteranes de Carmen Medina (quina màquina) i el debut de Pablo Lorite, gran triatló pels dos. Ah! i per suposat, de nou vam guanyar la classificació per equips gràcies als tope gama del club: Samu i els Sergis.  




Per altra banda, a la capital de la Marina, Ondara city, es disputava la nostra prova del circuit. Una gran organització, com sempre, assegurava l'èxit. Alguns aguerrits membres del club van repetir i feren les dues proves en la mateixa vesprada. Ivan el terrible va fer un temps espectacular, seguit per Rafa. La carrera del amor de Culi i Imma i va tancar la participació del club Sandra. Enhorabona a tots!










Nosaltres disfrutant del TRI i el nostre Pep currant.... ets un màquina Pep!!


23 comentaris:

TONI46 ha dit...

les fotes deuen estar a la marineta encara!!!!!

vicent ha dit...

ondara power triomfa allà on va!!!!!
ara quan ens apuntem a qualsevol tri, com a mínim copa d'equips jajajajajaja, estem aspirant molt alt!!!
molt bona crònica sergi!!! ets un crak!!!

JOANFE ha dit...

CRONICA COMPLETADA ALBUM I CLASSIFICACIO.

ale bonicos

ondaracorre ha dit...

q enveja em feu, quadrilla d golfos!!! ggggggrrrrrrrrrr

com sempre, l'enhorabona a tots x una gran feina durant tot l'hivern!!! ;)

i sergi i joanfe, gran crònica i moltes i bones fotos!!! :D

encara q, torne a repetir: falte jo........... :(

JOANFE ha dit...

FALTES TU PEP? SEGUR??

TONI46 ha dit...

GRAN CRONICA I GRAN ALBUM!!!
FALTEN LES DE LA COMUNIO, JEJEJE

ondaracorre ha dit...

hahahahahahahahahaha aleeeeeeeee! no hi havia altra foto x posar!?!?!? hahahaha
molt bona joanfe, i moltíssimes gràcies a tots els tri-abrasits q ens tiràreu una maneta al tornar a ondara, importantíssim!!! ;)

JOANFE ha dit...

per a santa pola som 9 o 10 si norma pot anar hem de arreglar cotxes per poder anar que no tenim el portabicis oficial.

qui trau el cotxe? que tinga enganxe millor.
Seria quedar a les 7 al farteli i arreando

v ha dit...

jo agafaré le portabicis i el cotxe, com ja sabeu allí caben 5 bicis, motxilles i fiambreres, jajajajajaja

ondaracorre ha dit...

llàstima q no vinga Sergi Soler... ens podria deleitar amb les seves suades i caretes blanques... sempre q puja dalt el cotxe d vicent, clar... hahaha

jo també puc posar cotxe, però sense porta-bicis... ;)

Ricardo ha dit...

En primer lloc bona cronica de Sergi, un altre dissabte per a no oblidar. Ara la el proper diumenge un altre i aixé fem el TRES DE TRI.

Per a Santa Pola jo puc agafar el cotxe amb el portabicis, si voleu podem carregar-lo el dissabte per la vesprada i així anar mes tranquils.

JOANFE ha dit...

fotos i mes fotos acabe de pujar 130 de riera de culito i de un de internet, com es nota qeu jugavem a casa hi han 418 fotos telaaa!!!

María (Madrid) ha dit...

Hola a todos! felicidades por esa clasificación

Sergi Este fin de semana estoy en Denia, ¿nadaréis por allí el sábado o el Domingo?

vicent ha dit...

que vos pareix aquesta idea.
I eixida solidaria "retro".
podem fer-ho dissabte o diumenge. quedar al pardo per fer una eixida en bici, però parant eixe dia a esmorzar, amb la peculiarietat de dur bici, roba, casc o altres complements retro. farem recordar que la roba no passa de moda.
Bicis d'abans, maillots, culotes, casc,....
així que ja sabeu, jo ho deixe caure!!!
ivan traurà la seua bici massi de ferro, torres el seu maillot retro, toni el seu maillot de la cam taronja i la bici del cosi, joanfe el maillots i culots de quan era jove,.........
vinga animeu-se que serà divertit, que tot no siga entrenar a cara de perro, fem una eixida a cara de gato.
podem fer-ho la setmana que ve o l'altra, més tard, farà molta calor.

ondaracorre ha dit...

hòstia vicent! q gran idea! hahahaha

jo tinc un casc, q aneu a cagar-vos!!! hahaha
i si trobe x la caseta les maies q gastava quan tenia 14-15 anyets, flipareu... hahaha ;)
el dissabte 15 estaria d luxe! al 22 estic d viatge! ;)

TONI46 ha dit...

PROJECTE APROVAT. EN BREU MES INFORMACIO DEL DIA DE QUEDADA "RETRO"
PARTICIPACIO PER A TOTES LES EDATS, JEJEJEJE

vicent ha dit...

fem l'eixida retro?
quin dia ho fem aquest dissabte o diumenge?.
informeu per poder preparar els bartuls!!!!
poseu-ho al wasup i informeu.
vinga abrasits
quanta gent serem? si som pocs no ho fem, el comboi és ser bona colla per fer-nos unes rises.

ondaracorre ha dit...

l'eixida retro la podríem fer dissabte i el diumenge fem eixida llarga!

com ho veieu!?

la llarga, seria eixir a les 7, o se'ns farà massa tard!!!

TONI46 ha dit...

A LES 7.00 BON HORA

JOANFE ha dit...

El de retro's day, el posem el dia que vulgau, el dissabte me pareix be pero millor el altre dissabte i aixi donem mes temps per avisar i preparar, ademes bon dia per a parlar-ho en la foto oficial que estarem tots, no trobeu?,de segur farem moltes rises eixe dia.
Pero la eixida llarga el diumenge eixida a les 7:00 del Prado.

ondaracorre ha dit...

no joanfe, noooooooooooooooooooo!!! el dissabte 22, nooooooooooo!!! q el senyor "don ocupaciones" eixe cap d setmana està d viatgeeeeeeeeeee!!!!!!!! :O

TONI R. ha dit...

YEEEEEEEE.
Lo de l´eixida llarga el diumenge perfecte, ara per al retro´s day igual la tire massa llarga pero podriem fer-ho despres del tri d´oliva cap de setmana del 13 o 14 de juliol que si que estarem ja en al cap en les vacances i pesant en al descans, aixina dona temps per a engrasar les maquines i portar a la tintoreria el trajes que mos tingem que posar. ja ja ja.

ja ho parlem el divendres.

vicent ha dit...

no allarguem tant l'esixida retro que al final no la farem!!!!!
aquesta setmana no hi ha res de res i a l'altra està el tri simulacre de xàbia.
si ho parlem el divendres a la foto aquest cap de setmana no la farem, pq s'han de preparar les disfresses, he de parlar amb la banda de múisica, tirar una traca i un castell jajajajajajaja