.

.

dimarts, 25 de febrer del 2014

Duatlón Orihuela 90.0 Vientos del Pueblo ( by Ivan)

Comencem l'any amb ganes d'abrasimenta...i cap a oriola que van Sergio i ivan..jeje rima i tot..
Per a variar,quedem promptet per evitar presses d'última hora..i no hi ha manera d'eixir a l'hora(esta volta ha estat Sergio.. el tardonet ehh) gps en marxa..i arribant a Alacant..si no és per Sergio..a Albacete que haguérem parat(es que no pots fiarte d'estos aparatets..no cola ehh..)per fi arribem a oriola amb el culet apretadet i decidim parar en una pinaeta ..per moltes voltes que ho fem..mirant la postureta..t'entra la risa fluixa jijiji...
sense temps per a més,aparquem on podem(menys mal que portavem la bici)i cap a boxes..buff quina montonaa de cabretes..ja es veía que la prova no era molt normal,ens encaixonen a tots sense temps a calfar ni per fer cap de brometa.. i meec.. tots abrasits com si s'acabara el món..quasi 17 km per davant,alçant polseguera,i veient com mos passaven..mare meua que llarg anava a fer-se açò..
Poc a poc van passant els quilòmetres i per fi arribem a la bici..67 km de puja i baixa on les calfadetes de la carrera anaven a passar factura..ara erem mosatros els que anavem passant a la penya jeje menys mal home..paisatge xulet,rodejats d'aigua..que feia ganes de beure-te-la tota..circuit prou ràpid però trencacames per si no haviem tingut prou amb la carrera..arribant al final de la bici,ens trobem a gent coneguda de molt nivell que començava a patir la duresa de la prova..això ens anima un poquet jeje per afrontar el últim tram de carrera a peu..poc més de 8 quilometrets que amb il.lusió d'acabar lo més prompte possible,ens faria patir un poquet més si cap..forta abraçada del gran ximo..i molts contents Sergio i ivan d'haver competit en una duatló d'eixe nivell..
lo millor,la paelleta que mos vàrem estacar al solet junt a abrasits de tot arreu..i en plan robocop, cap al cotxe pitant que ja mos havia fet tard..ara el gps ja anava bé jeje i puguérem tornar sense massa sobresalts..
esperem ser més colla a la pròxima perquè vos tirarem a faltar a tots..

6 comentaris:

vicent ha dit...

ole, ole i ole!!!!!!
qui tall d'abrasits. a la pròxima edició vorem si ens animem.
cracks

Splu ha dit...

Qué dos abrasits més grans!! Enhorabona màquines!!!

Splu ha dit...

Quins dos més grans!! Enhorabona màquines!!!

Ricardo ha dit...

Mira que sou abrasits!!!! amb vosaltres jo no m'ajunte ni de conya, esteu a un altre nivell. Enhorabona!!!!

TONI R. ha dit...

esteu fets unes MAKINES als dos, IVAN molt bona cronica, ja les tiraba en falta, quin CRACK eres un redactor de primera, a la proxima li toca a SERGI aixina q ja cal q vages practicant xaval ja ja ja

TONI46 ha dit...

sou unes maquines, enhorabona abrasits