.

.

dilluns, 3 de març del 2014

DIA DEL CLUB (by PEP)





Diumenge, 02 de març de 2014, eren les 08,00 “abans del meridià” i un grup ben nutrit de membres de l'Ondara Tri-Esport, es disposava a afrontar el Dia del Club, començant per un exigent “Duatló”!

Els valents Morera, Rafa, German, Norma, Vicent “Culi”, Vicent Mallol, Jaume “Ploronet” Enguix, Joanfe, Ivan, Ricardo “Abrasit” Vicens, Sergi Soler, Pep, Toni Morant, Sergio Torres i Toni “Jo no entrene mai” Riera, estaven llests, desprès de deixar els “trastos” de córrer, per a la transició, al box oficial del Club, Casa Lola!

Com sempre comencem les etapes ciclistes de l'Ondara Tri-Esport, els 15 components del grup i els convidats Adri i un amic de “Culi”, estaven llestos per anar direcció Oliva. Durant quasi 10 kilòmetres tinguérem el plaer d'anar comandats per Norma, que anava a les posicions capdavanteres del grup, agafàrem la carretera de la Marjal, a l'altura de la “Pelaora”, per anar a veure els Carnavals de Pego. Com no podia ser d'altra forma, allí hi havia gent, encara disfressada, que ens animava al creuar-nos amb ells!

Eixim de Pego i comencem la pujada a Pilarets, direcció Sagra. Tots plorant, qui no té col, té bleda... Ivan es posa seriós i comença a comandar el grup, fa que aquest s'estire, imposa un ritme altíssim fins coronar, que fort està el tio!!!

Comencem la baixada cap a Sagra, amb un pique entre paquetorros ploradors... Joanfe i Pep creuen mirades i... “a veure qui baixa menys malament, xulo”! Allà que van els dos, amb tots els altres rient-se darrere, veient com frenen a totes les curves i no tenen ni idea de traçar, pobrets... Apleguem a Sagra, tornem a juntar el pelotó i seguim!

La ruta continua per Tormos, Orba, el Portet, Murla, Benigembla, Parcent, on fem un paronet per veure l'eixida de la Volta a La Marina de Ciclisme i continuem cap Alcalalí, a la font es trenca el grup i a veure qui agafa els que han marxat davant! De La Llosa de Camatxo cap a Pedreguer i desprès fins Ondara, les rodes trauen fum, l'asfalt es desfà darrere del pas de les bicis de l'Ondara Tri-Esport, impressionant com van!

Transició ràpida! En tan sols 15-20 minuts, ja tenim les esportives enfundades i marxem a córrer!




Els “galgos” marxen davant, desprès els lesionats i com bé diu Ricardo “jo no aprete, per què no estic lesionat”!

Acabem el Duatló, hi ha que celebrar-ho! Una bona birra o dos... o tres... en La Xurreria, dos rialles, quatre cacauets i ens n'anem a casa a dutxar-nos, que tenim un dinaret pendent, que Ximo ens està preparant, el pobre no ha pogut vindre al Duatló, degut a que estava davant els foguers!



Són les 14.00 “post meridià” i ja estem els 35 membres del Club amb uns quants xiquets a la seu dels Maina, disposats a fartar bona cosa i a gaudir de la bona companyia i el bon menjar que ens han preparat Ximo i Toni Grimalt, patrocinats per Esports Colau, José, membre del Club, s'ha dignat a convidar-nos, això ens agrada a tots!!!

El dinar està exquisit, una taboulé, amanida templada, “napolitanes” farcides de sobrassada, una espècie de “pizza” de botifarra i un arròs melós, que estava per llepar-se els dits!


Fem la sobretaula, mengem postres (el flam de la mare de Morera està exquisit), el cafenet i a les 17.00 “post meridià” passem a l'entrega de Premis!!!

Gran moment del dia! Moltes rialles, molta burrera, quasi tots amb el diplometa de rigor, qui no té el de “més abrasit”, té el de “jo no entrene mai” o el de “més ploró”, hi ha per a tots... Estrenàrem el “més abrasida” per a la secció de fèmines! També premis especials per a Sergio Torres, Joanfe i Ximo, s'ho curren com ells sols, gent que mira molt pels altres!














Una estona desprès acabem de dinar, cafés, whiskys, cassalletes..., amb molt companyerisme quedem per abrasir-nos un altre dia, ara ja toca descansar un poquet!



5 comentaris:

JOANFE ha dit...

Genial la cronica Pep!!! i genial al dia, es dificil pasar-ho mal en este grup de gent, sou genials

TONI46 ha dit...

EXCEL.LENT CRONICA, PEPET.

Ximet ha dit...

Eres un crack Pep!!!
MOLT BONA LA CRONICA...!!!

ivan ha dit...

Què bé parla este xic!!!
gran dia..i damunt amb la family..brutal amics!!!

vicent ha dit...

ole ole i ole, quin gran dia. l'any que ve m´ñes i millor.
gran PeeeeeeeeeP