.

.

dilluns, 16 de juny del 2014

TRIATLÓ OLIVA MD 113. (BY VICENT CULI)


Per segon any consecutiu, L'Ondara tri-esport, represenat per Jaume Aparisi, Vicent Pastor i Toni Doménech, acudeix al II triatló md d'Oliva.
A les 6:45 H amb tot el temps del mon ens anem els tres mosqueteros cap Oliva, pq ja teniem els dorsals.
Parem a la gasolinera, pq com teniem temps, i Toni comença a posar-se nerviós. Però si encara queden 50'!!!!!!! jajajajajajajaa
Arribem a Oliva, amb molt de temps per davant i enfilem cap a boxes.
Comença la primera xarlotà del matí, Toni i jo tenim els dorsals canviats, i després d'uns minuts de discusió mab els jujtges ens deixen entrar dins. Els dos en mirem i pensem que si algú fa trampeta, el sansionaran a l'altre, jajajajajajaja.
A tot eixó, Jaume , havia desaparegut i ens preguntem , on està el tio este?. De sobte apareix com una fona corrent amb la bici al box i ens comenta que també tenia un dorsal d'un altre triatleta, jajajajajajajajajajajaja. Ens diran ondara tri-xarlots!!!!!!






Toni i vicent ens canvien els dorsals per no fer trampeta, però falta canviar el dorsal de la tija del sillí. Toni comenta, no et preocupes que ara ho solucione, i  apareis amb un permanent i rotulem amb tatxons el dorsal de la tija, una autèntica xapuça!!!!!! jajajajajajajajaja
Entre tanta xarlotà, apareix el jutge, tirant-nos del box. Toni ja no podia estar  més alterat i damunt ens comenten que hi han meduses a punta pala.
En conter d'anar tranquils cap a la mar, anem corrent i rebufant, es que no pot ser!!!!!! sempre el temps ens agafa!!!!!!!
Però com sempre, a Oliva sempre es retrasa i tenim temps suficient per poder fer uns metres a la mar.
Meeeeeeeeeeecccccccccc!!!!! sona la bocina i comença el festin de menjar per esmorzar a la mar, (meduses en su tinta), meduses transpatents amb uns tentacles morats més boniques que el mon.
Eixim de l'aigua, tots amb picades a la cara, mans i peus, però com som abrasits, amb picor dalt la bici.Els nostres abrasits fora de l'aigua desgallitant-se animant a tots els membres de l'equip, que et donen una força suprema.
Enfilem el tram de bici de 90 km, amb la sorpresa que ens espera, a l'avituallament del km 65, que era invisible. Molt lamentable lo dela avituallaments. De nou apareixen dos fileres d'abrasits al polígon d'Oliova animant-nos de valent, quina alegria més gran vore-vos!!!!!!!, la llagrimeta cau en l'ullera i s'ampanya, menys mal que el vent al anar en la bici es seca prompte i et deixa vore la carretera.
Deixem la bici els tres a pocs minuts de distància entre uns i altres, i comença el viacrucis de la cursa a peu amb una calor sufocant. 




Deshidratats i amb una fam que ens haguerem menjat un bou, teniem al (camello) Toni Riera subministrat-nos platans, sals, gels, ........ Toni ja ens passaras la factura de lo consumit el dissabte!!!!! jajajajajajajaja
Que grande, acompanyant-nos i animant-nos. Però encara faltava per aparèixer en nostre gran Pep,d'un caminal amb les botelles frescotes d'aigua, que ens servia per poder arrivar al pròxim avituallament.
A la fin tots a meta, acalorats, cansats i fets tabaco, però amb l'alegria de poder contar amb l'ànim i suport de tots els nostres companys de club que van vindre a vore'ns io donar-nos el seu gran suport.
GRÀCIES COMPANYS!!!!!!!



CLASIFICACCIÓ



9 comentaris:

JOANFE ha dit...

Gran cro nica Vicent, sou uns valents heu fet un triatlí impresionant amb meduses, calor i casi sense habituallaments,,, que grandes!!!!

TONI R. ha dit...

MOLT BONA CRONICA, molt bon triatlo per par dels tres, no tant sols per fer el temps que heu fet, sino tb per haver tingut q lliutar contra els inconvenients afegits, meduses, no avituallaments i sobre tot per la calor.

vicent la factura lo vols en IVA O sense iva, ja ja ja.


TONI R. ha dit...

MOLT BONA CRONICA, molt bon triatlo per par dels tres, no tant sols per fer el temps que heu fet, sino tb per haver tingut q lliutar contra els inconvenients afegits, meduses, no avituallaments i sobre tot per la calor.

vicent la factura lo vols en IVA O sense iva, ja ja ja.


TONI46 ha dit...

Grandeeee CRONICA i gran ajuda de tots per superar la proveta que telaaaaaaaa!!!!

GOMEZ NOYA ha dit...

enhorabuena chavales!!! este año tampoco he podido ir pero los de Ondara Tri-esport siguen dando alegrías a su gente.

Un abrazo, nos vemos en el mundial

GOMEZ NOYA ha dit...

enhorabuena chavales!!! este año tampoco he podido ir pero los de Ondara Tri-esport siguen dando alegrías a su gente.

Un abrazo, nos vemos en el mundial

Unknown ha dit...

toniiiiiiiiiiii, no colaaaa!!! q el teu comentari està repetit i el d Gómez Noya, també... hahahahaha




enhorabona a eixos 3 valents q se les van veure amb tantes medusses i amb tanta calorrrrrrrrrrrr!!!

ondaracorre ha dit...

uis... estava encara amb el compte del tri... hehehe

Unknown ha dit...

Enhorabona cracks.
Els ànims dels abrasits i la "botelleta miraculosa" de Pep (la única fresqueta de tot el tri), me vaen donar ales per a conseguir un dels meus millors resultats de la meua curta carrera.
Gràcies per "adoptar-me", me vaig sentir com un "abrasit" més...