.

.

dimecres, 3 d’agost del 2016

TRIATLÓ ANTELLA 2016 by Jorge


Un any més l’Ondara Tri-Esport va participar al 27é triatló d’Antella, un triatló que potser siga un dels millors de la Comunitat. Si hi ha alguna llista on estiguen escrits els triatlons que no s’ha de deixar de fer, aquest seria un. L’ambient és espectacular i és que pels camins de tarongers sembla que fins els arbres t’espitxen a meta, jejeje. Serà la mescla d’azahar i gels que portem al llom, jajajaja. Enguany vam anar Ricardo i jo com a representants del club i aquesta és la quarta edició en la que el Club Ondarenc hi és present. I ho teníem clar! Objectiu: fer-li ombra a Victor del Corral, que enguany participava a la prova. I sí que ho vam fer sí, ja a box, dutxat i arreglaet el tio. jejeje.
Cal dir que enguany no feia tanta calor com l’any passat…marcava 35ºC, ufffff, 3 graus menys, ja es notava la frescoreta. Ricardo i jo ens trobem a l’àrea de meta i comencem a organitzar dorsals, pegatines, etc. per a dirigir-nos a box.Control de rigor, cua llarga i ràpidament cap a dins. Es nota que ja fa anys que organitzen la prova, l’experiència és un grau. Una vegada tot llest, a probar l’aigua del Xúquer i comença: enguany baixa més corrent, noooo, lo fotut és la corrent que a per baix, jo trobe que és més els canyars dels costats, quan baixes millor pel mig per aprofitar la corrent… són els nervis els que ens fan dir tanta tontería, jejeje.
3 minuts per al “meeeeeccccc” i anuncien que es permés el neopré, vaja, la gent ja preparada en les escales i en la plataforma de llançament al riu i ho anuncien ara, quins gabatxos tu!!!

Bé no passa res, uns nadadors com nosaltres no havíem de tindre por de res…(jejejej) Bona natació, baixant de 20’ i al lio, ara venia el tram de bici. Ës un segment prou exigent amb el port de Navarrés i les pujades a la pressa de Tous. Després, ja sabeu, el pujaibaixa fins Antella. 32 km que apreten les cames. No li degueren apretar massa a Del Corral qui va rodar a 38,7 km/h de mitja, quasi res. Es va proclamar campió de la prova en 1 h 37’ i 24”. Pel que fa la categoría femenina va ser Vanesa Iglesias del Laboratorio SyS qui va fer 1h 55’59”. Nosaltres mentrestant, arribant a box, i confiat perquè havia estat un bona bicicleta i transicions apurant al màxim, venia el segment de carrera a peu. Vaja, qui podia córrer, només són 8,5 km, això està fet! Sí, sí, però és que Antella is diferent! El tram de dues rodes té trampa, ja sabeu que si se’n passeu ho pagareu ben car a la carrera a peu. Fins al km 6 sense poder apretar i amb la calor que feia, només hi havien ganes d’arribar a per la tallà de meló i un got d’aigua fresc. Ricardo, molt bé, bona cara entre els encreuaments, i quan li arriba la barrera de 5 km ja tot és un plaer per a ell, sofrint com sempre, jejeje, però només pensant que en poc més de 3km feia meta, i això era molt satisfactori tenint en compte com havia anat la temporada amb la lesió que venia arrossegant.




Víctor del Corral del Triactic Lanzarote es va proclamar campió de la prova en 1 h 37’ i 24”. Pel que fa la categoría femenina va ser Vanesa Iglesias del Laboratorio SyS qui va fer 1h 55’59”.

A la fi, bons resultats per als dos, enguany ja era la meua 4t edició i la 3a de Ricardo, i és que aquest triatló, per molta calor que faça té algo que enganxa!
L’any que ve de segur que tornem a fer-lo si tot va bé i amb més gent, de moment ara que ens espera el Massís d’Antella.




Salutacions, km i triatló!