.

.

dilluns, 23 de setembre del 2013

Cap de setmana calentet... Travessia La Mar de Dénia, Mitja de Pego i XXV Triatló Oliva


Travessia "La Mar de Dénia"

El dissabte teníem doble competició. En la primera, la de nedar van participar Pablo Martínez i Manuel Osuna (tots dos van repetir el diumenge al Triatló, que forts estan!!!).
Resum By Elu:



III Mitja Marató Vila de Pego

Com, no, també teníem representació en la Mitja de Pego!

21,097 kms de Marjal en el poble veí!
Fins allí s'acostaren Vicent Mallol (especifiquem nom i cognom, degut als nombrosos membres del Club-Família...) i Morera (no cal dir que es tracta de José Antonio Morera, per què, fins ara, no en tenim altre al Club-Família)!!!

Classificació III Mitja Vila de Pego

Doncs el nostre benvolgut Vicent Mallol aconseguia una marca de 1.44,02, baixant de 5 min/km amb tranquil·litat, mentre que l'abrasit de Morera, aconseguí marca personal en mitja marató, en una mitja no gens còmoda, ja que del km 15 en avant era tot de pujada... amb un magnífic temps de 1.42,13, a 4,51 min./km, es nota que els entrenaments llargs per a la Marató de València estan fent la seva feina i les cames van responent!





XXV Triatló Oliva


El diumenge de bon matí, començava la festa del Triatló. Eixia un dia ben bonic i clar. A les 6.44 eixíem des del Mas y Mas!
Tots matinant i, com no podia ser d'altra forma, tots queixant-nos... "Que si a mi em fa mal el genoll, que si jo he passat mala nit, que si jo he tingut l'esquena tocada tota la setmana, que si jo no he entrenat el suficient, que si a mi em fa mal un queixal..." i res, que desprès es veu que estem tots molt forts i, sobretot, molt abrasits!!!

En res, ja tenim tots el dorsal posat (qui no el tenia del dia anterior) i ala cap al box a preparar la bici, la cinta porta-dorsal, les gomes,...
Qui més, qui menys va tindre les seves preocupacions pre-triatló! El pobre Jorge, que si no havia tingut prou mal d'esquena durant la setmana (eixa era la seva excusa, per a desprès follar-me com una rata, sí...), va aplegar i tenia la roda punxada, problemes amb la càmera de recanvi... Però no passa res! Que tenim a Morera dins el Club-Família!!! Què sí! Que Morera havia fet la Mitja Marató i dormint ben poques hores per recuperar-se, ja estava de bon matí a Oliva, per tirar-nos una maneta, o les dos! El tio li arregla la roda a Jorge en un punt i ala! Tots cap a la Platja!

Tots a l'arena, amb els gorros i les ulleres posades i els monos, clar! Tots molts nerviosos... Es palpava la tensió, no és un Triatló qualsevol, és el Tri-Oliva, dels veïns, correm quasi, quasi en casa!!! Tots volíem fer-ho bé! Bé, no! Tots volíem fer-ho de luxe!!!
Les xicones (Eva i Imma) que debutaven en distància Olímpica també ho volien bordar! Encara que tenien el "cuquet" eixe que ens ix a tots dins la panxa, abans d'entrar a l'aigua, però sabien que estaven ben entrenades!

Però, com no podia ser d'altra forma, el Triatló es retrassava... Els "cuquets" de la panxa es feien més grans, els qui eixíem en la primera eixida, estàvem ja gelats... Però allí teníem a les famílies i amics per animar-nos i donar-nos suport!
En res... "meeeeeeeeeeeeeccc"! I tots dins l'aigua! Hòsties, galtades, ulleres fora del lloc, boia amunt, boia avall, medussa amunt, medussa avall... Pablo i Sergio Alberola els primers dels nostres en eixir de l'aigua, que quasi ixen primer i segon els tios abrasits!!!
I allí estan animant-nos, de nou, família (Vero, Mariví, Carol, Imma,...) i amics (Morera, Ferran, Elu, Norma, German...).
Ale, dalt la bici d'un bot i a pedalar per eixe circuit tan "ratonero" que no m'agrada gens... Els primers kilòmetres per caminals es fan amb bastant perill, curves tancades, puja-baixa,... Em passen Vicent "Culi" i Sergio Torres, mare de deu, com va aquesta gent!!! Desprès ve la carretera de Pego, el seu asfalt,... Entrem dins de Pego i allí estava deixant-se la gola el nostre benvolgut amic Emili "El Bomber" (qui, trobe, va dormir en Pego, per què el dia anterior havia fet podi a la Mitja...)! Peguem la volta al passeig i tornem cap a Oliva.
Els de la primera eixida sense quasi problemes, és un "no drafting series" i intentes sempre fugir dels grups... Però els de la segona eixida, es formaven uns pelotons de por! I en un d'eixos que agafen al nostre Sergi Torres per banda, sense tindre la culpa i li claven 5 minutacos al Penalty Box!!! El tio s'estava marcant un triatló de por, com és ell, metòdic, preocupat i calculador! Sempre amb el cabet a la feina i justament el sancionen a ell... Injustament, per suposat! I més quan hi havia pelotons de 30-40 bicis juntes...
Estem aplegant a Oliva i Joanfe no m'ha passat i trobe que he eixit de l'aigua davant d'ell... Estrany que no em passe en la bici, per que el tio va com un tir... I aplegant a la Platja, em passa, em diu que ho ha passat fatal a l'aigua, el refredat no el deixava respirar bé i ho ha passat molt mal...
I apleguem, de nou, a la platja d'Oliva, i ale, descordat les sabates, pega el bot per a baixar de la bici (aquesta vegada, trobe que ningú ha eixit a córrer amb les sabates de bici posades o coses similars... ja era hora!), corre amb la bici a la mà, penja-la, posat les "corredores" i a traure xispes mentre corres!!!

I allí que anem creuant-nos tots... I de seguida que Sergi Soler m'agafa, em descorda la cremallera del mono, tal i com havíem quedat abans de l'eixida i segueix corrent com "Gebresselassie"!!! I menys mal que no anava a tope, per què donava gust veure'l com passava a la gent! Jorge m'agafa, aprete les dents i intente seguir-lo! "Que fort estàs Jorge, menys mal que tens xunga l'esquena, bonico..." Agafem a Joanfe, no era el seu dia, "vinga, que ens queda sols una volta!". Però Joanfe es queda, no anava fi, el refredat l'ha deixat tocat...
Tots per allí, donant-nos ànims! Un bon circuit per córrer, per què veus els companys i els animes, ens donem forces! Samuel, Jaume Enguix, els Sergio's, tots aquests són d'un altre món... Ben a prop d'ells Ivan, que va corrent sempre amb el somriure a la cara, és tot un crack!
I anem aplegant, poc a poc, tots a meta, tots contents, tots sencers, tots amb el somriure a la cara! Apleguen amb bona cara, els ja esmenats (Samu, Sergio A., Jaume E., Sergio T., Ivan i Sergi S.), també, Osuna, Jorge, Vicent "Culi", els Toni's, Pablo, Jaume Aparisi, un servidor, Joanfe, Ricardo (que acaba de posar al whats, si anem a nedar avui...), Carmen, Elisa, Sergi Mallol i Ximus! I com no, les nostres xicones debutants Imma i Eva! Allí estan, entrant a meta i plorant com a magdalenes! Debuten en Olímpic i el finalitzen amb un grandíssim temps!!!

Enhorabona a tots/es i moltíssimes gràcies a tots els qui estaven donant ànims i suport! I fent-nos fotos!!!

Ací, la classificació de l'Ondara Tri-Esport:




Desprès, com ja és costum al Club-Família Ondara Tri-Esport, vam anar a celebrar-ho tots junts, aquest cop al Restaurant Los Arcos, entre rialles, bromes, batalletes, bon menjar, però sobretot, bona companyia, vam tindre el dinar!
Va faltar bastant gent, però els portàvem a tots en el cor i, com sempre, vam compartir bons i grans moments!!!




6 comentaris:

elpepgf ha dit...

xe, estic content i feliç de pertanyer a aquest Club-Família, eh!!!!!!!!!!!!!

JOANFE ha dit...

Gran cronica!! Pep eres un crack, i gran familia, per la part que hem toca, vaig patir molt i va costar molt arribar a meta, no he tancat la temporada de triatló com haguera volgut, per el any que ve mes i millor!!

TONI46 ha dit...

GRANDEEEEEE PEEEEEEPPPPPPPPPPP!!!!!!
ETS UN CRACK. ENHORABONA A TOTHOM, MEMBRES I FAMILIA PER AGUANTAR ALS ABRASITS D'ESTE CLUB FAMILIAR TOTS ELS DIES.
I SALUT QUE TINGUEM.

ivan ha dit...

per molts anys amics!!
quan passe el temps..ho recordarem amb un somriure..
açò no té preu..i de segur l'any que ve..més i millor!!
visca la familia tri-esport!!

Ricardo ha dit...

Molt bona cronica !!!!
Ha estat un plaer haver compartit triatlons amb tots els abrasits d'aquest club. Ara a descansar per a la temporada que vé, o siga fer Duatlons, Travesies, Maratons, alguna que altra Mitja i tot sempre sense entrenar, persupost.

TONI R. ha dit...

UNA CRONICA ESTUPENDA PEP

A segut un goig haver fet en tots,el TRI D´OLIVA i haver compartit en vosaltres, costipats, mocs,calentures, maretjos, agonies,fascitis plantars, mals d´esquemes, sobrecargues en els bessons,etc etc, etc pero per damunt de tot BON ROLLO i MOLTES RISES, l´any que be mes.

jo he entrat en modo ahorro energia,
hi he estat netejant la nevera a vorer quan entre dintre a recuperar un poc, ja ja ja