.

.

dilluns, 30 de setembre del 2013

DUATLÓ DE SANTA POLA (BY RICARDO)


El passat diumenge 28 de setembre començava el Ducross Extremme 2013 i la població de Santa Pola un anys mes era la elegida per iniciar el circuit.

Aquest any l’equip de “Duatloneros” esta conformat per Toni Carrió, Rafa, Pons i jo (Ricardo).  Tots uns abrasits que despres de no fer res en tot l’estiu hem decidit participar en el circuit, aquest any amb cinc proves; Santa Pola, Ribaroja, Guardamar del Segura, La Nucia i Banyeres.

A les 6.30 del matí tots quatre ja estavem fent camí, amb mes son que altra cosa començem a plorar com sempre;  Toni dubtava si podria acabar-lo degut a la lesió a una cama, Pons no havia entrenat massa i jo amb una dolencia al peu degut a una pica del mosquit tigre estava preocupat, o siga cadascú estava preparant la estrategia de la cursa.

Arribem amb tot els temps pero com sempre comencem amb molta tranquilitat i al cap de cinc minuts d’entrar a boxes ens informen que acaben de tancar-los, uff!!! com sempre apurant fins el final. 

Una visita a les parceles abandonades, un calfament serios i Mec.!!! Eixida espectacular, tot una colça i Toni (lesionat) es possa a ritme per baix de quatre i desapareix rápidament de la nostra vista.  Per un altre costat Pons es possa a ritme constant i jo a roda com si fos la seva sombra comencem a adelantar gent sense parar, uns metres mes arrere Rafa va fent.

Canvi de correr a bici i la noticia es que ningú dels quatre hem fet res raro, comença la locura de la montanya, les 29’ son intratables, a Pons i a mí ens pasen sense poder posar-mos a roda, tot i així fem un bon temps, per davant Toni anava molt rápid i per darrere ens venia una avió amb un dorsal que posava RAFAEL, quina manera de correr dalt la bici.   Arribem a la última transició i per megafonía ens informen que el primer ja ha arribat, amb record inclos, el tio animal ha baixat de l’hora. 


A la útima transició Toni va per davant, corrent a bon ritme i acabant com si res, la lesió com era de esperar no apareix.  Darrere anavem la parelleta feliç, Pons es possa a cuatre pelat i mí ja no en quedaven tantes forçes, es gira i veient-me es possa a tirar de mí a 4’ 15”, com un relonjet hem porta patint fins a meta.  A menys de dos minuts arriba Rafa i tots quatre donem per finalitzada la primera prova del circuit.  Tots amb bones sensacions i esperant donar guerra la resta del circuit, la próxima Ribarroja.  Esperem que en alguna de les proves es sumen alguns abrasits que tampoc han fet res en tot l’estiu.



CLASIFICACIÓ




4 comentaris:

JOANFE ha dit...

Xe esteu fets unes maquines!!! bona cronica i millor espotistes, i tot aixo sense entrenar en tot el estiu, sempre al sofa sempre al sofa jajaja

TONI46 ha dit...

JO DE MAJOR VULLC SER COM VOSALTRES, ESPECTACULAR, BONA CRONICA I ENHORABONA A TOTS

ondaracorre ha dit...

mare meva... quanta abrasimenta junta!!!
Toniiiiiii, q has anat el primer 5.000 a quasi 3.30, tio!!! q forts esteu, redeeeeeeeuuuu!!!

vicent ha dit...

Mare meua quin quartet d'abrasits, pareixes els 4 pistolers jajajajajaja.
Enhorabona pels bons resultats!!!