.

.

dimarts, 10 de setembre del 2013

TRIATLÓ DE VALENCIA 2013 (BY JORGE)







ONDARA TRI-ESPORT CAMPIÓ PER CLUBS AL TRIATLÓ DE VALÈNCIA 2013



Febrer de 2013: “ han obert les inscripcions per a València, no s’ancanteu que volen ràpid”. I clar, no podia ser d’una altra manera que l’Ondara Tri-Esport, amb la consigna de “si tu vas jo vaig”, s’apuntara massivament. 16 membres del club.
Així doncs, el passat cap de setmana va tindre lloc  la quarta edició d’aquest Triatló. La jornada del dissabte va estar protagonitzada pel Triatló de la Dona, el Supersprint i l’Sprint.
Dissabte de bon matí enfilaren cap al Cap i Casal per a participar en les proves corresponents. Tot i la preoucupació per l’oratge  no va ser cap impediment perquè es gaudira d’un dia d’esport i de companyia. Molt bons resultats per a  Toni Carrió i Rafa en aquestes modalitats i destacar la secció femenina a Carol amb un tempàs al Supersprint.




Pel que fa a la prova reina, l’Olímpic, es va disputar el diumenge. De bon matí, i sinò que li ho diguen als de la cotxà (Vicent, Toni i Ximo) que degueren asfaltar els carrers de camí a València, començava a despertar la Marina Reial des de primera hora. Des de l’hotel, on ens vam quedar alguns membres fins la zona d’aparcament sota l’Edifici Veles e Vents, tot era una rialla matinera al temps que cadascú començava a notar eixe cuquet de nervis que se’ns col·loca en…, bé això ho deixe a triar a cadascú.
Un cop allí, amb tots els fòtils necessaris encapcem cap al box on el dia anterior vam deixar la bici al seu lloc. Per entrar, amb polsereta, organitzem les T1 i T2 entre rialles, bromes i foto. Mentrestant, alguns ja estaven mirant-se l’entrada, l’eixida, les transicions per les catifes…tot una maquinària de rellotge que cal estudiar abans per tal d’optimitzar els cronos finals. D’ahí sense massa que esperar donen l’eixida de les 8 amb Samu com a únic membre del club en eixa, enguany lluïa el dorsal 1, després de quedar segon l’any passat, tot un luxe dins del club.  
Com deien, amb puntualitat britànica, a les 8,10 meeeeeeeeccccc i tots endavant a pel segment de natació. Tot i la distribució de participants en distintes eixides per seguretat i per comoditat per al triatleta és impossible que no te n’arreen alguna.  Va haver-hi alguna equivocació al tram final del segment de natació on un bon grapat de triatletes capdavanters, i això va arrastrar a molts que venien seguint les esteles, es van desviar en vore la rampa d’accés a l’eixida, però calia nedar un poquet més  i tornar enrere per enllaçar amb la T1. Eixim de l’aigua amb bons temps i enfilem el segment de bicicleta a un ritme desorbitant. Cadascú intenta fer el seu grupet i aleee a rodar pels carrers. Un circuit ràpid, amb algunes revoltes cantoneres i amb un grau de perillositat pel que fa a les curves per la masiva afluència de triatletes a les corbes, però res, a remar i tots els del club trauen mitges espectaculars. Al meu grup he de dir que el senyor Ivan ens va portar ofegats. De fet, ja després de meta no parava  de comentar-ho els qui es van agosarar de seguir-lo: “Joder con el Ivan del Tri Ondara “. Després de la T2, ens quedava un segment de córrer rapidet i amb gent animant per tot arreu. 3 voltetes i la glòria en pujar la flamant rampa al Veles e Vents començava a retraure tot l’esforç acumulat durant aquests últims mesos: entrenaments, abrasimentes, picadures de meduses, etc. Passar per la catifa triomfal anunciava l’èxtasi final, l’entrada a meta cadascú amb els propòsits marcats. A la classificació es pot comprovar els bons resultats que acapararen, destacant la posició de 9é, 10é , 18é i 22é de Jaume Enguix i Sergi Torres que volaren pel circuit de córrer, Samu i Alberola, respectivament. De seguida, com un compta-goteig anaven arribant la resta, també amb molts bons resultats.  Ivan i Toni que també anaren com uns coets (aquests dos van xerrant a ritmes vertiginosos, com si res saludant a la resta de membres del club), un servidor i Joanfe pegant de valent. Pep i Vicent millorant marques (i axò que portava des de les 3 del matí pel món). Gran debut de Ricardo en l’Olímpic qui assegurava haver fet la millor marca corrent fins i tot davant de les de les curses populars. I també debut de Ximo, el tio ho porta tot avant, estan pensant en donar-li un títol exclusiu per la participació en tot tipus d’actes.

Cal destacar el suport incondicional d’aquelles persones que realment són les qui sofreixen l’esforç que suposa arribar fins ací amb gran intensitat, dones, núvies i fills...a elles un deu pels ànims, cridades des dels cantons més recòndits, fotografies que inmortalitzen els moments més destacats...Gràcies!!!

En defintiva, un triatló popular que va reunir a més de 3000 triatletes, que cada vegada millora l’apartat d’organització (segons diuen els que l’han fet anys anteriors), una festa del triatló, amb molt bones sensacions de cara a Oliva i que no podia acabar millor que proclamant-se el nostre Club com a campió del Triatló de València 2013.

Enhorabona Ondara Tri-Esport!!!!!




 Podeu vore el vostre vídeo d’entrada a meta per minut de marcador (no del vostre temps) en el següent enllaç  http://www.corriendovoy.com/evento.php?id=527&seccion=triatlon








8 comentaris:

TONI46 ha dit...

ESPECTACULAR JORGEEEE,
ENHORABONA A TOTS ELS MEMBRES DEL CLUB PER LA GANETA QUE LI POSEM.

TONI R. ha dit...

Ja tiriba en falta les croniques, JORGE una cronica OLIMPICA, q envega vorevos a tots ahi passant-ho be i patint a la volta, i dels resultats no cal parlar espectaculars per tots, ara a per OLIVA.

ivan ha dit...

jorgeee igual d'abrasit competint que fent cròniques!!
que nivell de club,mare meuaaa!!!

vicent ha dit...

Gran crònica jorg!!!! que grande eres!!!!!

Unknown ha dit...

hahahahaha molt bo jorge!!! q gran article!!!
a veure si tots ens animem i anem debutant, també, en el tema dels articles, q això també posa els pels d punta!!! ;)

Ricardo ha dit...

Molt bona cronica Jorge. De veritat vam passar un cap de setmana molt bó. El próxim Oliva; seguirem sense entrenar a vorer si repetim sensacions.

r ha dit...

Per cert hi han tres o cuatre que van a fer el circuit de Duatlo Cross, algú mes te pensat en apuntar-se?????
De moment segurs son Toni Carrió, Rafa i jo. Queda pendent de confirmació Pep Pons.
Algun abrasidet mes????

elpepgf ha dit...

amics i amigues! una trentena més d fotos, facilitades pel nostre benvolgut company vicent!!!