.

.

dilluns, 29 de juliol del 2013

AQUATLÓ DE L'AMADRAVA by Ricardo


AQUATLÓ DE L'AMADRAVA






El passat dissabte es va celebrar el primer Aquatló  l’Almadrava en Els Poblets i  l’Ondara Tri-esport no podia faltar, en aquesta prova vam participar Morera, Pablo i jo (Ricardo).  Després d’una setmana de Festes de Sant Jaume no se'ns va ocórrer un altra cosa que apuntar-nos en aquesta modalitat, per a Morera i per a mi era el nostre debut, en canvi Pablo ja tenia experiència, encara que en les altres ocasions era amb gent de la seva edat.

Abans de l’eixida fem el calfament  previ, quan estàvem fent els estiraments de rigor teníem al nostre costat a tota la família de Pablo i en això que apareix una parella d'abrasidets, eren Tomás i Toni Carrió, ens donen ànims i xiquets, a l’exida que comencem.  No érem molts i per tant no tenim més remei que Morera i jo posar-nos davant. En canvi, el nostre Pablo es situa en primera línea i molt concentrat en el que havia de fer.  Meec!! i tots a tota òstia, quant portem uns metres veig que Pablo anava en el grup davanter, nosaltres per la nostra part ens posem a un ritme per poder arribar a la mar sense estar  massa esgotats. Arriben a la transició i cap a l’aigua, em passe tot el tram d’aigua al costat de Morera. Quan portem 10 minuts en l’aigua apareix una xicona i comença a arrear-nos vara a tots dos, al final conseguim aparta-nos del seu camí i després d’una lluita cara a cara amb una medusa, aconseguim arribar de nou a la transició. Allí ens informen que Pablo ha eixit destacat de l’aigua, la gent que hi havia animant es va quedar bocabadada de com va nadar el “Xiquet”, aixíque contents però  un poc tocaets ens posem la parelleta a correr camí d'Els Poblets.  Al primer Kilómetre em trobava bé de cames i em separe de Morera,  amb una soltura que fins a mi em sorprenia. Arribe a Meta, allí estava el guanyador de la prova, Pablo Martínez amb una tranquilitat total. Al cap de no res, arriba Morera i tots tres celebrem la participació en aquesta prova.

Una experiència més, quan ens pensàvem que ja estava tot, des de l’organització ens informen que ens donen el tercer lloc per equips, només hi havien dos equips amb els participants que tocava i com nosaltres de la resta havien fet els millors temps, ens premiaven amb la tercera posició.  Una alegria inesperada, pujar al caixó sempre és motiu de satisfacció. L'any que ve torne i vosaltres ???

5 comentaris:

ivan ha dit...

Enhorabona equip!!
Quintoo..ja estàs abrasidet del tot ehh!

elpepgf ha dit...

enhorabona a tots tres, però en especial a Pablo! q gran el tio!!! molt bé, molt, però q molt bé!!!
poc a poc anem fent-nos un lloc en aquest món del triatló, sou tots uns súper abrasits!!! hehehe

TONI46 ha dit...

MOLT BE TOTS, COM ES NOTA EL ONDARA POWERRRRRR!!!!
A TOTS ELS LLOCS ESTEM, FINS I TOT A FESTES.

Sergi ha dit...

Enhorabona als tres participants, a Pablo per la victòria, a Ricardo per la crònica i a Morera perquè és un crack.

Salut i a preparar Oliva que això està ahí!

TONI46 ha dit...

DEURIEM HAVER GUARDAT LES DEFINICIONS DE ABRASITS AÇI AL BLOG.
ES PODRAN RECUPERAR?